Vinderen er…

… Lone, med følgende kommentar:

Jeg tror ik’ der findes is jeg ikke kan li’
Carte D’or, Hansen og Ben & Jerry
Selvom det’ februar og jeg fryser som en hund,
putter jeg stadig is i min mund
Chokolade, vanilje, lakrids eller bær
Undskyld, men jeg kan ikke la’ vær’
At drømme en drøm om al den is
Jeg selv ku’ lave i litervis!!!
Så det ville altså virkelig være rart for mig
At få en lille, blå ismaskine af dig!

PS. I luuuve Ben & Jerrys Cookie Dough ;)

Mange gange tillykke! Vinderen er fundet ved automatisk lodtrækning, men når nu Lone havde skrevet så smuk en ode til is, så ville det være synd ikke at publicere den.

Jeg var helt vild med jeres kommentarer til konkurrencen og vil gerne sige tak til alle der deltog. Eller næsten alle. De af jer der har givet mig lidt for gode idéer, angående hvordan man lige kan peppe sin vanilleis lidt op, er meget uartige og skulle skamme jer! Jeg kommer til at blive så tyk… I er godt nok nogle uartige tøser, der kom med forslag om at man kunne blande Baileys, Bastogne kager, Oreos, chocolate chip cookies, skildpadder og meget andet i, som jeg aldrig selv var kommet på. Og nu er det eneste jeg har lyst til at købe god vanille- eller chokoladeis og så ellers costumize med mine yndlingsting. Slemme slemme piger!!

Kæmpe tak, til jer der har sendt jeres egne opskrifter, skal helt sikkert prøve dem når jeg får min egen ismaskine. Eller I skal måske også have lidt skæld ud. Igen: Jeg bliver tyyyyyk.

I øvrigt var Lone ikke alene om at være vild med Ben & Jerrys Cookiedough. Nu har jeg ikke talt det præcist op, men det er den is størstedelen af jer foretrækker. Efterfulgt af lakrids og chokolade generelt. Kun en enkelt af jer har trefarvet is/regnbue is, som yndlings.

Ben & Jerrys er generelt favoritmærket hos jer, hvilket jeg personligt ikke helt forstår, bortset fra dem med kage/dej i, den der brownie-is de har i særdeleshed (den vil jeg til gengæld gerne giftes med), men det er også fordi jeg slet ikke kan udstå vekao, hvilket er det der rent faktisk for det meste er i, når de skriver ‘chokolade’. Æv, sådan en lille slibrig vekao-fisk i det der Phishfood, bliver helt trist, æv, ad og puha, den kunne jo snildt være lavet af ordentlig chokolade, når man nu betaler en formue for deres is. Vidste I at vekao giver uren hud, cellulitis og dårlig karma? At vekao rent faktisk er roden til alt ondt og at verden ville være et bedre sted uden den gustne fake-chokolade. Ej ok, det passer ikke noget af det. Eller måske gør det med appelsinhuden, men det er ikke noget jeg har beviser på, så dropper anklagerne. Kan bare virkelig VIRKELIG ikke lide vekao!! Sorry folkens, men det føltes rigtig rart at få det ud af systemet. Og I skal vide at jeg rigtig godt kan lide jer, vekao-spisere eller ej :)

Rigtig mange af jer skriver begejstret om Dolce Vita i Århus og efter at have læst de kommentarer, tror jeg faktisk næsten at jeg må til Århus snarest blot for at prøve deres is. Det var al isstatistik for denne gang.

Kan I have en dejlig lørdag aften,

Klem

E

(Visited 244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

30 Kommentarer

 1. du behøver nu ikke længere end til odense for at få en forrygende velsmagende isoplevelse i form af autentisk italiensk is på il gusto :)

 2. Vekao er et helvede!
  Husker tydeligt da jeg var barn og min mor købte pålægs”chokolade”, sådan en blåpakke med en sømand på. Aldrig havde det set skyggen af chokolade og det smagte forfærdeligt! Så jeg lærte i en tidlig alder at hade vekao ;)

 3. øv! du har lige ødelagt min kærlighed til Ben&Jerrys, jeg elskede nemlig deres is med chokoladestykker (phish food og new york super fudge funk var mine yndlings). Men tak for informationen alligevel – for jeg vil nødig indtage noget, som er “roden til alt ondt”. Så næste gang, mikser jeg vist bare min egen is med en simpel chokoladeis og noget lækkert kvalitetschokolade.
  fantastisk blog! passer lige til min smag ;-)

 4. Adr, tak for info om vekao i ben & jerrys. Det anede jeg ikke, men har altid syntes, at netop de der små ‘chokolade’ fisk smagte lidt mærkeligt og nu ved jeg hvorfor! Fremover vil jeg da styre udenom b & j og i stedet holde mig til den ultralækre häagen dazs belgium chocolate. Hvis du elsker chokolade, vil du elske belgium chocolate!! Ups, nu forjener jeg vist lidt mere skældud for at anbefale is:)

 5. Ben&Jerry’s er den mest elendige, syntetiske, sukkerpumpede is, der findes, og det burde være ulovligt at sælge og især til den pris! ;)

 6. Hej Emily!

  Har du nogen anelse om, hvornår vi kunne tænkes at modtage vores shampoo fra sunsilk? :)

  1. Nej, men vil da skrive til dem og rykke for det, hvis I ikke har modtaget dem endnu?! Dog kan det have noget at gøre med at der var et par stykker, der næsten først lige har sendt deres adresse, så måske det har villet samle det… Eller skriver du mig bare en mail hvis det stadig ikke er kommet i løbet af næste uge og så skal jeg nok rykke for det igen :)

 7. Hvorfor vandt jeg ikke?:( Ej, tillykke til Lone!
  Jeg elsker simpelthen, når du går helt i selvsving over noget Emily. Du er så skæg :D

 8. Elsker din blog E. Læser med (Næsten) hver dag! Og jeg elsker når du går i selvsving, så får jeg altså et smil på læben. Ha ha:) Man kan mærke at du hviler i dig selv, og det er i sig selv skønt og inspirerende.
  Lørdagshilsner fra en dessertelskende Fan!

 9. hvor er den cool – sad i mandags 13:12 eller sådan noget og ærgede mig over jeg ikke så konkurrencen tidligere ! hmf. ville btw. virkelig gerne vide noget!!! den clutch du har med leopard agtigt look? hvor er den fra!? så den på katrines blog, og i dit tidligere negle indlæg ..

  http://chanelaffair.tumblr.com/

 10. iiih et skønt indlæg! Selvom jeg ikke vandt, sidder jeg nu med et smil på læben :) Tak Emily!

 11. Haha… Nu må I ikke tage mig alt for alvorligt og jeg synes da helt sikkert ikke I skal stoppe med at spise B&J, pga. det. Jeg vil i al tilfælde stadig spise den med brownie (som jeg stadig gerne vil giftes med) og der er jo ikke onde vekao-stykker i dem alle ;)

  Har svaret sporadisk på spørgsmål rundt omkring under selve kommentarerne :)

  1. Har vekao et andet navn, for har tjekket ingredienslisten på phish food, men kan ikke læse at der står vekao nogen steder, og skal lige have tjekket hvilke jeg kan spise, og hvilke jeg helst skal undgå ;-)’

   1. Hov, ingen grund til panik ;) Bare fordi jeg synes vekao smager skrækkeligt, synes jeg ikke nogen af jer skal stoppe med at spise det hvis I godt kan lide det!!

    Vekao er chokolade hvor det kostbare kakaosmør er udskiftet med (hærdet) vegetabilsk fedt. Der er altså stadig kakaotørstof i, deraf navnet vekao – vegetabilsk fedt og kakao. Derfor er det billigere og smelter også nemmere, hvilket bl.a. gør at det er smart at bruge i is, og også grunden til at BJ bruger det, tror jeg. Altså fordi det smelter hurtigere i munden sammen med isen end almindelig chokolade. Det er jo rigtig smart hvis man kan lide vekao, det kan jeg bare ikke.
    Hvis du skal finde det i en indholdsfortegnelse hedder det noget a la “sukker, vegetabilsk fedt, kakaotørstof” ligesom rigtig chokolade hedde “sukker, kakaosmør, kakaotørstof” evt. i omvendt rækkefølge alt afhængig af kakaoprocent :)

 12. hej!
  jeg har prøvet at lede rundt omkring på nettet, og jeg har lidt svært ved at finde ud af hvilke butikker, der sælger maskinen. obh’s egen hjemmeside hjælper mig ikke rigtig heller. så jeg ville bare lige høre om du måske havde fået noget at vide?

  hav en god søndag!

 13. Ha, jeg er nu også lidt ked af den info om vekao.. Og jeg som troede at deres interesse for fairtrade osv. betød ordentlige produkter i al deres is… men ok.. Bor lige ved Dolce Vita på Trøjborg i Århus… så må jo bare spise min is der :p
  Og ja, hvis du kommer til Århus skal du så meget besøge den lille isbutik! Den er så hyggeligt. Roberto møder ind hver morgen og laver frisk is – ret så lækkert!
  Hans fryser lamer lidt (min søster bor ovenover hans butik) Meeeen, isen er bare SÅ lækker! Kan anbefale Citronsorbet og chokoladeis (det søde og det sure er så lækkert sammen) og som noget anderledes, istedet for det danske lyserøde “guf”, så laver Roberto hvidchokolade- og tiramisu-skum til at toppe isen med… Haps, det er for lækkert!!!!

 14. Jeg kan anbefale økologisk vanilleis med lakridspulver, passionsfrugt/ingefærsauce fra Morten Heiberg (kan købes i Irma), ristede hasselnødder og hakket hvid og mørk chokolade. Mums!