tgif

Hurra, endelig fredag! Nu vil jeg nødigt beklage mig for alvor, men denne uge, der er den første i lange tider hvor jeg ikke har siddet derhjemme og skrevet opgave, har været lidt hård. Eller hård på en anden måde. Skole, læsning, arbejde, træning, møder, venner, aftaler. Out and about fra tidlig morgen til sen aften hver eneste dag. Velkommen tilbage til virkeligheden Emily! Derfor er det rigtig rart – og endnu bedre: det føles så velfortjent – at skulle holde weekend nu. Jeg slipper nok ikke for at læse lidt studierelateret, men jeg skal primært hygge mig med den søde hundemand på det nederste billede, der netop er kommet på besøg og bliver hele weekenden, se gamle film, læse blogs og småspise alt det jeg godt kan lide. Hvilket eksempelvis kunne være vegetariske sesamnuggets med chilisauce eller ristede kikærter. Jep, er allerede startet :)

Rigtig god weekend til jer, fine mennesker!

After a busy week there’s nothing better than relaxing with your favorite snacks and a sweet dog, while watching old movies and reading blogs. Happy weekend everybody!

(Visited 192 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

  1. Sesamnuggets’ne er såmænd bare nogen jeg køber i Irma (på frost). Det er nok lidt i junkfoodgenren, men jeg bilder mig ind at de er meeeeeget sunde, da de primært er lavet af sojabønner og sesam (hmm… og paneret og sprødstegt, shhhh).

   Hvor er dine cupcakes blevet flotte! Dejligt at de blev lækre :)

 1. Er det Rufus, der er på besøg? :D Det ligner i hvert fald bare ham, meget meget smuk hund.

 2. Jeg tænkte også straks på Rufus, da jeg så billedet!
  Han ser altid så overjordisk og smuk ud. :)
  Rigtig god weekend til jer!
  Mvh. Tine

 3. Hej søde flotte Emily, med den dejlige blog og fine Burberry støvler :D
  Jeg stillede dig et spørgsmål forleden dag vedrørende formspring og du svarede også på det, nemlig at hvis man vil have sin formspring koblet sammen med sin blog, så er der et sted under din konto hvor der står ‘widgets’ o det er rigtig nok. Der er godt nok en HTML kode man skal kopiere og sætte ind på det sted på sin blog hvor man vil have at formspring knappen skal være. Men jeg kan ikke finde ud af hvor jeg skal sætte koden ind D:
  Jeg har prøvet at tilføje en ‘gadget’ på blogger.com men koden “passer” ikke ind, der står bare at der er nogle ugyldige tegn…Kan du hjælpe mig?
  Kærligste hilsener Caroline
  ps. Var i Malmø igår, og brugte din Malmø guide som virkelig var nyttig :D Så tak for den ^^

  thefashionfrog.blogspot.com

  1. Nu har jeg ikke selv blogspot længere, men husker det som noget à la det her: tilføj gadget -> vælg tilføj HTML/Javascript – > sæt koden ind i boksen, der kommer frem og vupti så skulle den være der :)

 4. Ihhh hvor er din blog altså bare dejlig, Emily!:-) Jeg har fået til vane at tjekke den som den første af de blogs jeg følger fast og det siger ikke så lidt;-)

  Lyder som om weekenden er velfortjent ja, og hvor lyder det altså bare hyggeligt med bl.a. gamle film, hunde-sitting og snacks on the side ;-) Bliver så glad af at læse din blog:-)

  Rufus (som jeg kan forstå pragteksemplaret hedder :-)) er vel nok fin at se på… han ser meget blød og eftertænksom ud:-) Mon han tænker på almindelige nuggets aka kødnuggets? ;-)

  Jeg har selv skudt weekenden i gang med en dejlig, frisk og sen eftermiddagstur her på Nørrebro og købt lidt godt ind, og så var jeg et smut forbi Meyers bageri (Haps, og en af verdens bedst cookies røg ned med det vuns) :-)

  God weekend:-)

  1. Sikke en dejlig kommentar! Blev i rigtig godt humør af at læse den, synes det er så hyggeligt når I også ‘deler’ lidt :)

   Og Rufus er akkurat blød og eftertænksom ;)

 5. Er de hjemmelavede?! Jeg har engang fået sesamnuggets i Sverige, og var meget begejstret. Kan man købe dem i København? Og hvor køber du dine ristede kikærter?

  Rigtig god weekend!

  /Louise

  1. Nej de er fra frost og jeg køber dem i Irma. ‘Hälsans kök’ hedder mærket, så måske det var dem du fik i Sverige?
   Kikærterne køber jeg hos den lokale grønthandler :)

 6. Hvor får du kikærterne fra? de ser lækre ud! guffer man dem bare som snacks? det har jeg aldrig set før.. føler mig mega bonde-agtig, hehe… sesamnuggets og ristede kikærter – det lyder så godt!!! og så anderledes :)

  1. hahaha… hvor er du sød ;) Kikærterne køber jeg hos den lokale grønthandler, han har et kæmpe udvalg af alt muligt mere eller mindre eksotisk…

 7. må jeg spørge hvorfor det er du ofte har nogle super søde hunde på besøg? er det i forbindelse med dit arbejde som hundetræner eller? :) synes det lyder rigtig hyggeligt :)

  1. Næ, det er for det meste bare venner og families hunde jeg passer. Jeg mistede min gamle hund for et år siden og savner sådan at have hund, men har ikke tid til at få en selv nu, så det er perfekt at kunne hjælpe andre med at passe og så samtidig selv få dækket lidt af mit hundebehov :)
   Af og til har jeg også omplaceringshunde i pleje indtil de får et blivende hjem og så passer jeg også nogle gange mine kursisters hunde i ferier, så det er på sin vis relateret til min hundetræner-tjans også.

 8. Åh, Rufus tager prisen her i indlægget…..han vinder langt over kikærter :P Billedet er ret godt, han er så smuk…det ser ud som om han helt er gået i stå og så er jeg vild med den der store snude; man får sådan lyst til at “båtte” på den :P