Look of the day: winter encore

Hrmphf! Troede altså det skulle være forår nu. Eller bare sådan lidt mildere som i sidste uge. Har prøvet at sende en masse positive forårstanker ud i universet og hvad sker der så? Det bliver koldere. Bidende, isende, fisende koldt. Æv! The Law of Atrraction min bare numse…

Nå, men der er nok ikke andet at gøre end at hive den uforbederlige optimisme frem, sætte den i højeste gear og tænke sådan her: Det er usandsynligt, ubehageligt koldt (og jeg har sovet med en freakin’ uldtrøje + udlsokker), men der er ingen is og sne (endnu), så nu kan jeg for alvor lufte de små Burberrystøvler, der næsten ikke har været brugt denne vinter på grund af snemængderne. Og jeg kan sidde indenfor med en kop rar the (i modsætning til ondsindet the) og læse alle de vanvittigt spændende fototeoritekster (på fransk for crying out loud) jeg har til et af mine fag dette semester, uden at længes ud i det spirende forår. Det er da dejligt…

Må nok lige tilstå noget overfor jer. Min uforbederlige optimisme bliver sat alvorligt på prøve i følgende tre situationer: Det regner (er bange for jeg smelter), det er koldt (er bange for jeg dør af kulde), jeg er sulten (er bange for jeg dør, punktum).

Jeg har besluttet at lukke min Formspring, så fremover kan I bare stille jeres spørgsmål her, synes det er nemmere at have det hele samlet. Og så skal jeg nok lave deciderede spørgerunder med jævne mellemrum :)

Outfit details: Jacket vintage// jumper Topshop// scarf Fnubbu// beanie Ayamara// mittens Friis & Co.// boots Burberry Prorsum// bag Mulberry

Just as I thought spring was around the corner, winter returned full force and incredibly windy and chilly. I’m absolutely not a fan, but what can one do except putting on your warm yet chic boots and some huge mittens?

(Visited 195 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. LÆKRE SKO! Dør lige af misundelse……
  P.s. Min mormor siger, at man ikke smelter af regn! (hæhæ) :D

 2. Lækkert outfit, er misundelig på dine booties endnu en gang – men what else is new ;-)

  Her i Aalborg har vi haft snestorm siden i aftes – just great ! :-D

  /Linda

 3. Smukke Emily! Er som alle andre vild med dine støvler. Og jeg har det på præcis samme måde mht. vinteren – hørte fuglefløjt igår, og solen skinnede, så jeg regnede med, at det da bare var ved at blive april. Af én eller anden grund… Og så begynder det fandeme at sne. Æv. Jeg gør dét, at jeg tvinger mig selv ud i kulden i et kvarter eller sådan noget, går en tur og køber måske ind, og så skynder jeg mig op i min seng med mine dyner, når jeg kommer hjem. Det virker rigtig godt.

 4. Jeg elsker din stil og dine vittige kommentarer. Du er en stor kilde til inspiration stilmæssigt!

  Keep up the good work!

  xox Julie

 5. I am loving it! Har før savlet over din Fnubbu snood, må man spørge hvor meget den kostede dig? Må seriøst på jagt efter et lignende:)

 6. hvor har du købt lige præcis disse briller, har nemlig været på udkig efter dem med sorte polaroid glas og ikke de mørkegrønne som er lidt gennemsigtige?

 7. Godt, det er en rar kop du har fået dig. De ondsindede skal man passe på med ;) Og dine støvler får jeg aldrig nok af!

 8. Dit indlæg kan i hvert fald få et smil frem på mine læber, på sådan en bidende kold dag som i dag hvor jeg hurtigt ender med at sidde og mugge. Og dine støvler + taske er bare fantastiske!

 9. Nu lyder jeg nok lidt mor-agtig men er den der jakke varm nok? Den ser da ikke specielt varm ud, og så er det jo ikke så mærkeligt hvis du fryser. Men giver dig ret i, at det godt nok er tænderklaprerndefrrrrrrysende koldt – selv i det varmeste tøj!

 10. Har selv lige genoplivet mine hænder med en emergency-cup-of-tea, og til og med en rar chai én af slagsen ;-)
  Jeg er vild med din blog. Synes den er så hyggelig!, optimistisk og inspirerende :-)
  Så vil egentlig bare sige tak for den :-)

 11. Hvad størrelse er din jakke? Og er den varm nok? Jeg havde ellers lagt den væk mentalt, men nu hvor det er blevet snevejr(!) igen, så er jeg lige på nippet til alligevel at købe den (nå ja, der er vel ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget ;))

  – Ditte

 12. Ej Emily du må ikke lukke din formspring just yet! Sendte dig et spørgsmål igår ;D
  Når men ellers må jeg jo også bare stille det her hvis det er ok?
  Hvordan kobler man sin formspring sammen med sin blog? Altså jeg har en bruger på formspring, jeg ved bare ikke hvordan jeg får sat et “link” ind på min blog, så folk kan finde min formspring ;)

  thefashionfrog.blogspot.com

 13. Du ser bare super fin ud :)
  Her har det sneet så meget at min lillbror ikke kunne komme og sove ved mig de næste
  par dage, han er 7 år og det kunne bare have været så hyggeligt :)

 14. Åh Emily! Elsker din skrivemåde og udtryk! :D -bare hyggeligt på en ellers kedelig (og kold!) onsdag, og ja, lagde godt mærke til Burberry støvlernes gen-erobring (kan man sige det?) ;) de er så seje, især på det billede hvor de er midtpunktet ;)
  /Gunilla

 15. Ingen sne *i København* vil nogen fra Slagelse bare lige tilføje. Ellers helt enig :)

 16. ahahah ‘the law of attraction min bare numse’ love it!

  ingen sne? så er du heldig! I Odense ligger der (igen) et godt tysk lag – fedt!

 17. Hej!
  Jeg har et stykke tid tænkt, at jeg ville forsøge at lokke dig til at skrive lidt mere om din uddannelse – husker jeg forkert, eller er det ikke en kandidat i moderne kultur og kulturformidling? jeg går nemlig selv og tænker, at det er noget jeg måske kunne have lyst til efter min bachelor i kunsthistorie. Evt kan det vente til en spørgerunde, hvis det er lidt uoverskueligt nu. Jeg er vel egentlig bare interesseret i at høre lidt om studiet, set “indefra”, hvad du nu lige synes, er værd at fortælle. Hvilke emner og fagområder det dækker over, hvilke kompetencer man får.. Tja!
  På forhånd tak, og tak for fin blog. Det er en behagelig personlighed, der skinner meget igennem – synes du skiller dig rigtig positivt ud!
  vh. Line

 18. Hvor er du lækker!
  Skoene er og bliver perfekte…. Og alt andet ser jo også fantastisk ud

 19. Du er, som altid, super fin Emily! Hvilken størrelse har du jakken i? Er nemlig i tvivl om jeg har valgt den rette størrelse og kan muligvis nå at ændre det.

 20. Kæreste piger!

  I er eddermugme så vidunderlige!! Så meget at det kræver udråbstegn endda :)
  Det er så dejligt at læse jeres kommentarer og jeg bliver simpelthen så glad.

  Det var bare det jeg ville sige. Tusind tak.

  Klem
  E

  Svar på spørgsmål:

  Inden i min miliparka står der str. 90 hvad det så end betyder. Den er købt i Kbh. K.
  Og hehe, jo den er skam varm nok. Meget endda. Ydersiden er rigtignok af noget relativt tyndt stof, men indeni er der et tykt (udtageligt) foer.

  Jeg læser Moderne Kultur og Kulturformidling og her er der af og til nogle tekster på tysk og fransk (og en masse engelsk) imellem. Selvom jeg er nogenlunde skrap til fransk, er jeg langt fra haj nok til at synes det er en leg at læse teoretiske tekster på sproget :(
  Mht uddannelse har jeg svaret på det et par gange på, den snart hedengangne, formspring, så der kan man kigge og ellers står der lidt under Om/about som man finder i menubaren (mener der er lidt under kommentarerne der også) og ellers kan vi helt sikkert tage den under næste spørgerunde :D

  Tillie koster den svimlende sum af 7500 penge, men er det hele værd :) Hvis det kan være nogen trøst er det faktisk billigere at købe den i Dk end eksempelvis i England.

  Fnubbu tørklædet er købt i Nué på udsalg sidste år og kostede omkring 300 kr.

  Mht. Formspring så mener jeg der er et sted under ens konto, der hedder ‘widgets’, ‘link til blog’ eller lignende og så følger man bare det :)

 21. P.S. Jeg har set vintergækker og erantis i dag. Foråret er lige om hjørnet. Bare rolig :)

 22. hvor har du købt lige præcis disse briller, har nemlig været på udkig efter dem med sorte polaroid glas og ikke de mørkegrønne som er lidt gennemsigtige? :)

  1. Åh undskyld jeg glemte at svare dig før!
   For at være helt ærlig så kan jeg slet ikke huske det, det er nemlig mange år siden jeg købte dem. Måske er de købt i Frankig engang, måske bare i Synoptik, kan simpelthen ikke huske det :(

 23. Wow jeg elsker dine støvler, de er virkelig voldfede! Kan godt forstå at de skal luftes big time, altså nøj hvor er jeg forelsket! I det hele taget et super fedt og inspirerende(som altid) outfit! Slevom det dog er ondt både at flashe überfede støvler OG taske på én gang :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 24. Lige et tip mht din te!:

  theen fra tante T er også min yndlings, men da jeg bor i jylland er den ikke til at få fingrene i MEN…
  der findes en te fra TIGER, som hedder cool mint (ikke lakrids teen)… den smager NØJAGTIG af det samme, og til en 20’er er det jo super ;)

  bare et forslag :)

  <3 Nanna
  http://fashionavecnanna.blogspot.com/