Look of the day: Goldie Oldies & new shoes

Sådan så jeg ud i går hvor jeg trodsede den bidende kulde og luftede de nye jodphurs og en masse ‘oldies’ I har set før, men sådan er min garderobe skruet sammen. Der er mange ting der går igen og igen.  Af og til sat sammen på nye måder, af og til med noget helt nyt, som eksempelvis disse støvler. Og ofte helt det samme, hvilket blandt andet er grunden til at ‘dagens’ snarere er ‘ugens’ her på bloggen :)

Jeg er i øvrigt simpelthen så ked af, at jeg kom til at skrive forkert mængde flormelis i Magnolia-cupcake opskriften + at jeg glemte bagepulveret. Det hele er ‘oversat’ fra en amerikansk opskrift, så alle mål er omregnede og i originalen bruges der selvhævende mel (mel med ‘indbygget’ bagepulver), så det er nok forklaringen på at det svipsede. Der var vist desværre et par af jer, der nåede at bage dem inden jeg fik rettet. Undskyld.

For tiden overvejer jeg lidt om jeg skal lukke min formspring.me. Synes de fleste af de spørgsmål jeg får dér, snarere hører hjemme på bloggen, idet mange af dem relaterer sig til konkrete indlæg. Da jeg, med ganske få undtagelser, svarer på alle spørgsmål i kommentarerne, så er det egentlig lidt dobbelt (og dobbelt så meget arbejde for mig) at have den også. Hvad siger I?

I samme åndedrag vil jeg også lige bede jer pænt om kun at sende mig en mail, hvis det er noget der på ingen måde kan spørges om i en kommentar på bloggen. Selvom jeg hjertens gerne ville, så modtager jeg efterhånden så mange mails fra jer om det ene og det andet, at jeg ikke kan følge med. Og det tager tiden fra selve bloggen og blogkommentarerne og det synes jeg er synd. Så hvis du har sendt mig en mail og ikke modtaget svar, skal du vide at jeg rigtig rigtig gerne ville svare dig, men simpelthen mangler et par ekstra timer i døgnet. Prøv evt. at stille spørgsmålet på bloggen i stedet :)

Morgenen har jeg brugt på at sidde i en lille solplet i min vindueskarm, hvor jeg har læst og blogget. Om lidt skal jeg ud at handle for, og spise frokost med, min mormor, derefter står den på endnu mere læsning på universitetet og i aften skal jeg i biografen med Kia the Fierce og se Black Swan igen, tror det bliver en god dag. Glæder mig ;)

Outfit details: Cape ASOS// jeans Acne// knit Zara// shirt Topshop//bag Mulberry// shoes Bianco

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

47 Kommentarer

 1. Virkelig fine billeder og meeget pæne støvler! Er helt vild med billedet med den løbende hund i baggrunden:)

 2. Så fint, Emily. Men jeg får næsten kulegys af at se billederne og vide det var igår, DANG hvor var og er det megakoldt og blæsende. Forår NU, tak :)

  1. Ja, jeg var også bundfrossen efterfølgende. Havde heldigvis ekstra trøje, halstørklæde og luffer i tasken :)

 3. Hey Emily

  Jeg elsker den kappe! Har så længe overvejet at købe den i beige..

  Du er så fin :)

 4. Er vild med hunden der kommer galoperende i baggrunden ;-) Smukke billeder, og virkeligt lækre farver i dette outfit, som jeg er helt vild med!

 5. Jamen hvor meget flormelis og bagepulver skal der så i? :-) Nu har jeg jo lagt opskriften i min opskriftsmappe på min computer, så må jeg jo hellere få det rettet.

 6. Hvad har du egentlig givet for din Mulberry Alexa taske? Vil nemlig gerne selv spare sammen til en,og så er det jo meget godt at have et mål ;)

  1. Den kostede vist 6500 da jeg købte den, men er steget en del siden. 8000 kostet den store nu, tror jeg.

 7. Kan jeg spørge, hvordan du er blevet hundepasser?:) Har du evt. nogle links til hjemmesider, hvor man kan blive hundepasser? tror det kunne være et super job udover skolen:)

  1. Hvis du tænker i forhold til de hunde jeg passer, Albert i særdeles, så er det bare venner og families hunde og ikke noget jeg får penge for. Af og til har jeg også hunde i pleje, der er blevet misrøgtet eller af den ene eller anden grund ikke kan være hos deres ejer, men det er også frivilligt og ulønnet.
   Derudover er jeg uddannet hundetræner gennem DGI og Hund og Træning og underviser i lydighedstræning og hvalpemotivation i den lokale hundeklub.
   Men det skal være passionen, der driver værket, for uddannelserne er dyre, det er masser af arbejde og ikke noget man bliver rig af.
   Hvis du er interesseret i at passe folks hunde findes der denne side hundesitter.dk, har ikke brugt den selv, men den skulle være god :)

   1. Ja, jeg er godt klar over, at det er dyre uddannelser osv.:) Og jeg er ikke ude kun efter pengene hehe, jeg elsker hunde og har selv en. Jeg leder dog efter et arbejde, og det skal helst være ret fleksibelt:) Tak for svaret:)

    1. Nej nej tænkte skam heller slet ikke at det var for pengene. Overhovedet. Var mere for at sige at det (uanset om man underviser eller passer folks hunde mod betaling), er svært at få en fornuftig indtjening i forhold til udbytte. Og at det derfor ikke er så optimalt egentlig som studiejob. Men jeg kan kun anbefale at gøre både det ene og det andet, for så giver det jo heldigvis så meget andet :)

 8. Jubiiii, sådan en kappe har jeg også, bare vintage, uden hætte og i sådan noget nistret grå-sort uldstof. Den skal jeg da liiiige have gravet frem af gemmerne. Jeg havde faktisk helt glemt, at jeg havde den ;) Tak for inspirationen til at genopdage en gammel klassiker. Kram fra Lisa, http://fashionistasistas.wordpress.com/

 9. kappen er virkelig fin. og de nye støvler :)

  liker hunden i baggrunden på billede 3 :D

 10. Tak for en virkelig god blog!!

  Er det lang tid siden du købte din kappe? Og hvad hedder den på ASOS?

  1. Købte den i efteråret, kan slet ikke komme på hvad den hedder :( Men god jagt, ved hvor uoverskueligt det er derinde…

 11. Hej Emily!
  Er for nylig begyndt at læse din super seje blog. Jeg allerede prøvet dine “overnight raising…rolls”, de er rigtig gode.
  Elsker for øvrigt også dine flotte støvler og jakken på disse billedet. :)

 12. Elsker dine billeder og elsker din stil :) Og fint at der lige er kommet en spurtende hund med på det ene billede :D Elsker at du tager dine billeder ude i det fri for det giver en bedre variation istedet for at det er på det samme spot hver gang – det giver en dejlig fornyelse!

  Formspring bruger jeg ikke, så den kan du godt skippe for min skyld.

  Jeg var “heldigvis” en af dem der har så travlt at jeg ikke har haft tid til at afprøve din opskrift endnu ;)

 13. Du er helt din egen. Alle dine outfits skriger EMILY i hovedet på os :-)

  Btw. Synes du, at Black Swan er en tøsefilm? Er blevet inviteret i biografen af min kæreste imorgen, og vil vildt gerne se den, men helst ikke være en pestilens!

 14. Synes da det lyder som en god ide hvis du ikke rigtig mener formspring passer ind, når det alligevel er spørgsmål til indlæg :) Det er jo din blog så du bestemmer jo selv :D

 15. Av for Søren da også, hvor er det bare så rart at læse jeres søde og positive kommentarer. OG så fedt at I er vilde med hunden, må sende den en æske kiks som tak for, at den lige kom og gjorde billederne lidt sjovere! Hmm… og sige tak til kæreste for at han gider tage billeder udenfor i bidende kulde. Har givet ham en Arne Jacobsen thermokande i går, måske det tæller?

  Nå, nok om det KLEM til jer søde mennesker!

 16. Den er altså vældig fin, din Alexa. Kunne du ikke overveje at lave et indlæg om dine tasker? Jeg ved, at du har en god samling ;)

  – Trine

 17. Flotte billeder :) Og Alexa er bare vidunderlig! Suk..
  Men thumbs up for at du gider at stå udenfor i den kulde og få taget billeder til “Look of the day” ;) Det er fedt, at billederne bliver taget forskellige steder, så baggrundene bliver forskellige :) Lidt som prikken over i’et (hvis man kan sige det i denne sammenhæng) :D

 18. Jeg kommenterer normalt aldrig på de blogs, jeg læser, da jeg ofte bare synes, det bliver en ‘flot kappe’-kommentar, men nu måtte jeg simpelthen fortælle dig, at du har den bedste blog, jeg er stødt på so far. Ikke fordi du gør noget specielt anderledes end de fleste andre blogs, men den virker på en måde bare så dejligt mere afslappet, anti-selvhøjtidelig, selvbevidst på en low-key måde og dejlig pastelfarvet.
  Der er efterhånden ret mange bloggere, der virker bloggende pga. omtalen i stedet for den årsag, at de finder mediet interessant, og her skiller du dig ud, synes jeg. (Tror jeg?)
  Nå, anyway. Jeg er blevet fan af bloggen og fast læser nu!
  Og så laver du jo umådelig lækker mad. Som et lille tip til dine smoothies så prøv at bruge vanillesoyamælk – fedtfattigt og sundt men stadig med den lækre vanillesmag.
  – Sofie

 19. Nøøjj hvor er de støvler altså bare fede og tasken, sikke en skønhed :D Minder mig om at jeg skal have købt en ny, min elskede taske er gået fuldstændig fra hinanden :(

 20. Elsker den kappe, har den også i beige.
  Og støvlerne er bare VILDT flotte!! :-) Super flot outfit.