Look of the day: Les temps perdu

Billederne er fra i torsdags tidligt om morgenen inden min modeuge-tour-de-force-dag.

Først og fremmest: Mange tak for jeres rare respons på CFW-indlæggene. Jeg er på ingen måde ude på at frarøve modejournalisterne deres levebrød ej heller prøve at kopiere nogle andres dækning, så er meget glad for at I kunne lide det ‘à la Emily’. Og for at I lige tager jer tiden til at skrive det. Mange tak :)

Også stor tak til de af jer, der kom og sagde hej igår til Fashion Flea. Det var simpelthen så hyggeligt at møde jer og rigtig rart at få sat ansigt på nogle læsere :) Og tak til alle jer der købte noget. Jeg fik stort set solgt ud og fortjenesten er allerede øremærket. Er der nogen der kan gætte til hvad? Hint: Det er en taske, der næsten lige er kommet frem, dens navn starter med T og den kommer fra et mærke jeg er ganske begejstret for.

Læs i øvrigt Kia’s indlæg om vores lille kræmmereventyr her.

Outfit details: Hat H&M FAA// dress Queens Wardrobe// coat Designers Remix Collection// booties Acne// clutch Mulberry // necklaces Bjørg and A Key for Change

(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Wow, du ser godt ud :) Der er lidt Cruel Intensions over billederne :)
  Jeg ønsker mig helt vildt sådan en hat, specielt efter jeg så billederne fra Malene Birgers show..

 2. Hvor er du bare flot!
  Jeg ville ønske jeg kunne have været i København her i modeugen, men sådan belv det desværre ikke :-)

 3. Det må være noget fra Mulberry. Måske Tillie af en eller anden art.

  Hvor købes Queen Wardrobe henne?

  God weekend.

  1. Queens Wardrobe er en netbiks, de sender fra Korea mener jeg, så der kan ryge lidt told oveni, men da det ikke er særlig dyre ting er det ret beskedent :)

 4. Queens Wardrobe sælger de fineste ting. Jeg har dog endnu ikke købt noget, der jeg er i tvivl mht porto. Hvordan er dine oplevelser med køb derfra?

  Mvh Mia.

  1. De har været rigtig gode. Mener de sender fra Korea, så man kan risikere at der ryger lidt told oveni, men det var så lidt at det stadig var meget rimelige priser :)

 5. Jeg misunder dig virkelig dine flotte billeder, og det sæt dér gad jeg godt give min ene nyre for. Jeg ejer dog lidt af dit tøj – det var mig, der købte din grå og sorte Topshop-kjole, men af én eller anden grund fik jeg ikke sagt ordentligt hej. Måske fordi jeg havde min mor med, who knows :) Men jeg er virkelig glad for den, og stoffet er fantastisk! Jeg har også skrevet lidt om den & dig på min blog.

  Sarah

  1. Åh hvor hyggeligt, dig kan jeg godt huske :) Håber du og kjolen bliver glade sammen!

 6. Elsker A key for change-halskæden og vil egentlig gerne købe én. Du har linket til ArtRebels Shop – har du handlet dér før? Jeg kan ikke lure hvor kæden bliver sendt fra, og det ville jo være rart at vide om jeg risikerer at skulle betale moms :)

  Skøn, skøn kjole i øvrigt!

  – Ditte

  1. Den bliver sendt fra Danmark, så jeg kan garantere at du skal betale moms. Men ikke told ;)

   Mange tak :)

 7. Off topic – din blog har en mærkelig skrift når man ser den med firefox, hvis du ikke ved det (; Bestemt ikke for at være efter dig eller noget, men nu ved du det, hvis der ikke er blevet gjort opmærksom på det før ;)

   1. Tanja – hmm… ok, jeg at den ser helt skrækkelig ud i explorer og det bliver der forhåbentlig snart gjort noget ved, men jeg må hellere lige tjekke firefox også :)

    Bloggen er klart pænest i Chrome og derefter i Safari, så irriterende at det ikke bare kan være ens i alle browsere…

  1. Det er så dejligt at du gør opmærksom på det! Opfatter det på ingen måde negativt :) Har du evt. mulighed for at sende mig et screenprint/screendump på emilysalomon@gmail.com, så jeg kan se hvad der er galt? På forhånd mange tak :)

 8. Smuk, Emily!
  Mon det er Tillie…men hvilken farve mon? Og hvilket materiale…..hmm…..suede? Vi glæder os til at se den :)

 9. Hvor er det bare nogle fine billeder. Jeg bliver så inspireret af din stil og jeg er så ked af, at jeg ikke nåede ind til fashion flea i lørdags (dumt, for jeg bor ret tæt på).
  Jeg har desuden være super tilfreds med CFW-indlæggene ‘à la Emily’ og synes bare, at du skal fortsætte det gode “arbejde” :)
  Glæder mig til at se din nye taske.

 10. ihhhh hvor er det dejligt du har sådan en inspirerende blog!!! du er ALTID den sidste jeg tjekker.. du ved.. reglen med at gemme chokolademaden i madpakken til sidst. :D

 11. Virkelig smukt og gennemført outfit – især kjolen er virkelig fin. Jeg går ud fra at krave + ærmer er “indbygget” i kjolen?
  Jeg gætter også på Tillie fra Mulberry – har selv haft billeder af den på bloggen, og den er åh så smuk, og en fin nyfortolkning af skoletasken, plus de har indkorporeret de bedste detaljer fra Alexa-tasken. Satser på den lyse tweedfarve???

 12. Gotta be Tillie ;-) super fint sæt!

  Jeg har et spørgsmål som handler meget lidt om modeuge, og look a’la france men..
  Du læser moderne kultur og kulturformidling nu, right? Hvilken bachelor har ud taget inden da?

 13. Ai ai ai, sødeste piger. Tusind tak for jeres rare kommentarer, bliver skisme altid så sindsygt glad, jeg vænner mig aldrig til det bliver bare lige glad og egentlig lidt overrasket hver gang :D

  I er nogle dygtige taske-kendere for det er nemlig Tillie fra Mulberry jeg går og sukker over. Farven må I vente med at se, til jeg har fået købt hende ;)

  Har svaret på specifikke spørgsmål nede i kommentarerne…

 14. Hvor er du bare yndig Emily! :-)
  Er ked af, jeg ikke kunne komme til Fashion Flea, ved du om det kommer igen, og om du kunne finde på at sælge lidt ud igen? ;-)

  Vh Michelle
  MichellesModeslam.blogspot.com

 15. Du ser fantastisk ud!
  – Er helt vild med din hat.

  Hvordan får du baggrunden på dine billeder til at være SÅ sløret?

  Kram.