Skurkefis

Jeg passer Albert i dag og han er som sædvanligt skurkagtig og meget gravhundsk’. Hvilket passer mig storartet, så vi har været uartige sammen og tygget i sutsko (nogen mere end andre), set Gossip Girl og læst blogs i stedet for at skrive opgave (nogen mere end andre), været ude at gå lange ture i det fine næsten-forårsvejr, hilst på lækre små hundedamer og leget og leget og leget og spist kiks (ikke de samme).

Albert er blevet trimmet lidt, specielt på hovedet, så hvis I synes han ser anderledes ud er det derfor. Nu kan man se hans frække blik og schnurrbart endnu bedre ;)

Dog-sitting naughty and wonderfull Albert today ;)

(Visited 236 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Orh, han er bare den sødeste!!! (bortset fra min hund, jo :p)

  Du må da se at få dig en selv :)

 2. Han er virkelig sød. Min kæreste har to små gravhunde, Buster og Mikkeline, det er bare en rigtig dejlig race. Nogle gange har man brug for en fridag, så det skal man ikke ha’ det dårligt over. :)

 3. Det lyder til at være en dejlig dag :) jeg savner at have hund!
  Det er svært at vænne sig til ikke og have hund når man at haft det de første 20 år af livet ca. Desværre tillader hverken min udlejer eller min travle hverdag at få en hund sådan lige med det samme. Men en eller anden dag ska jeg nok få en lille vovse igen ;)

 4. Årh, han er lækker ham Albert – er sikker på, at hundedamerne er vilde med ham ;). Har selv en ruhåret gravhund, Cille, som også godt kan lide sutsko (alle sko faktisk..).

 5. han er så vakker, ham Albert :-) elsker billedet med den åbne mund.. de er skønne de firbenede :-) blogger også jævnligt om min Anton
  -Katja
  fashionbysobczak.blogspot.com

 6. Årh! Jeg vil også selv gerne ha’ en hund! Jeg er nu ikke så meget til gravhunde, men mere til den engelske bulldog (den snorker hehe). Egentlig ville den ultimative hund være en grand danois, men den er liiidt for stor at have i en lejlighed, den må vente til der en gang er råd til et hus med have :D

  /Lizbet

  http://www.lizbets.blogspot.com

 7. Årh hvor er han altså bare dejlig. Det er simpelthen så godt for dig at du kan have en som Albert til låns en gang i mellem indtil i får jeres egen (:

 8. Åh – han er alt for smuk! Har en meget lækker, korthåret en af slagsen lige her på sofaen, men skal da også have sådan en med skæg :-) Lyder som en perfekt dag.

 9. Ihj hvor er han altså kær! Det lyder så hyggeligt det hele at jeg ville ønske jeg selv havde været med :D

 10. Er det hos dig selv? Jeg er nemlig vild med hvidt gulv, men har hørt det skulle være besværligt at vedligeholde. Så hvis det er dit hvide gulv, vil jeg meget gerne høre dine erfaringer med det (-;

 11. uhhh han ligner min lille Frida bortset fra hun er en dame, har selv to dejlige gravhunde, Mile og Frida :) så ved hvor fræk gravhunde kan være, de har helt deres egen personlighed som gør dem lidt sjovere at have syndes jeg :)

 12. Ih hvor dejligt at I også er en håndfuld hundeelskere :) Og manner hvor jeg savner at have hund. Det er det hyggeligste og man bliver så glad af dem. Gravhunde er virkelig skønne og helt særlige. Det er alle hunde nu og de har hver deres personlighed, men efter at have arbejdet meget med hunde synes jeg det er særligt udtalt med gravhunde. En gravhund skal dog ikke være min næste hund, skal have noget lidt blidere, lidt mere arbejdsnarkomanagtigt og vigtigst lidt mere agilityegnet ;)

  SuperCarla – Hehe… Mine sutsko er fra Skindhuset i Skindergade.

  Anonym – Gulvet er mit og jeg har været rigtig glad for det efter det blev malet. Havde afhøvlet lyst trægulv før og det var langt sværere at holde synes jeg. Det her skal jo bare lige vasket med klud/moppe. Dog tager det ret lang tid før det er helt helt gennemhærdet, så det får nemt ridser/skrammer/slag de første mange måneder….

 13. Jeg er vild med den hund og ligeså med dens navn. Genialt. Og hvor er det en sød tekst, fik mig til at smile :)

 14. Ejjjjj hvor er han bare en lækker gravhund! Er sikker på at min fars to gravdamer som jeg passede for to weekender siden ville synes Albert er pretty HOT;) Elsker gravhunde og den finurlighed de altid bibringer med:) gode billeder af skurken på å-stedet ;)
  God dag:)

 15. Jeg ELSKER når Albert dukker op på bloggen.
  Han er fantastisk! Og hvor har I dog hygget :-)