Looking forward to

Om et par uger skal jeg til Malmö med J igen …

… gav ham nemlig en tur derover + overnatning i julegave. Håber Konsthallen er åben denne gang…

… og som om det ikke var nok, så smutter jeg også til Paris igen…

… det er min mor, der har inviteret, så jeg glæder mig til tøsetur og forår i Paris i slutningen af marts.

Jeg glæder mig også til det rigtigt bliver sommer. Med danske jordbær og sådan…

… og bare ben.

Og fest i de københavnske gader…

… og majskolber og anden sommermad (se bort fra mangoen, ved ikke hvorfor den ligger der og prøver at gøre indtryk på majskolberne).

Roskilde glæder jeg mig også til, fordi jeg inderst inde holder meget af støv og friluftsliv kombineret med gode mennesker og musik…

… og så glæder jeg mig rigtig rigtig meget til det her. Smukke lyse aftener i vores sommerhus.

Kan I mærke det? Vinteren er på retræte og foråret melder sin ankomst. Det tror jeg (og den lille fugl, der pipper ude foran mit vindue) i al tilfælde. Men jeg er også en uforbederlig optimist. Jeg er i al tilfælde fuld af forårsfornemmelser og -forventninger :) Hvad glæder I jer til??

This spring I’m going to Malmö and Paris. Otherwise I’m generally looking forward to summer: Walking around bare legged, eating strawberries, music festivals and late night sunsets :)

(Visited 295 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

54 Kommentarer

 1. Jeg glæder mig stort set til alt det, du også glæder dig til! Især sommeren og bare ben! :D
  Jeg skal så godt nok til Rom, i stedet for Paris, sammen med ham dem søde. Men jeg skal også i sommerhus med svigerfamilien. Glæder mig!

  /Lizbet

  http://www.lizbets.blogspot.com

 2. Snyyyyyyd med to rejser ;) Dejlige billeder, bliver helt i godt humør :) Jeg glæder mig til at man kan cykle rundt, uden at blive blæst af cyklen, og at det er lyst når man står op og skal på uni eller arbejde… Det er altså nemmere at komme ud af sengen for et b-menneske som mig med lys udenfor… Også glæder jeg mig til sommerferie, en tid uden dårlig samvittighed over studierne ;)

  Nu vil jeg smutte i min tykke cardigan, og komme frosen frem på uni.. Buhuu.. ;)
  Ha’ en dejlig dag :)

 3. Jeg glæder mig til lyse aftener, jordbær og kirsebær, vindstille hav i solnedgang og lun sommerluft, sandaler, sand mellem bare tæer, min hvide bikini, kylling, laks, tun, grøntsager, frugt og marcipan på grill, min elskede sommerkjole fra Filippa K og tæppeindpakning på terrassen, når duggen falder.

 4. Dejligt du har udsigt til at komme ud over de danske grænser og min mor kunne da også godt tage at invitere mig til Paris :D

  Jeg kan ikke mindes at jeg har længtes så meget efter forår og sommer som jeg gør i år, bare det at det blive lysere og varmere og man kommer mere ud og oplever meget mere.

 5. Puuuuuha et lækkert indlæg!! Jeg kan SÅ meget mærke sommereren snige sig ind på København – det bliver fantastisk! Tak for sommervibes på en gråvejrsdag!

 6. Jeg venter spændt på at komme afsted til Seoul til august.
  Tålmodighed er ikke noget jeg er født med.

  Nå ja, og så kunne det da være rart med noget vejr, der tillader, at udendørsaktiviteter kan foregå uden pandebånd.

 7. Åhh fine billeder, sidder og drømmer mig væk til den danske sommer. Der er intet som sommer i Danmark med de landlige stemninger, duften af mad på grillen (skrev med vilje ikke grilmad, da det minder mig om den lokale biks, og det er der intet sommeragtigt over), og at gå rundt i København med bare tæer i sandaler. Kom sommer kom sommer….Kan så dele med jer, at jeg også smutter til Paris, men det bliver allerede næste weekend! Håber der er lidt forår i luften på denne tid, og skal da lige kigge din Parisguide igennem Emily, inden vi kører afsted:)

 8. Hvor er det bare et dejligt indlæg det her – blev glad helt ned i tæerne, af alle de dejlige sommeroplevelser der ligger foran os og venter :) Eneste problem er, at jeg vistnok skal aflevere det der speciale, inden vi kan finde de bare ben frem… En tidshorisont, jeg slet ikke kan få til at passe sammen med det gryende forår :)
  Cecilie
  http://minforestilling.blogspot.com/

 9. dejlig inspiration! NU glæder jeg mig også til sommer lige pludselig :-)
  Tak for inspirationen med malmö, tror jeg vil hive manden med til Sverige i en weekend.

  Jeg glæder mig allermest til sommer for der får jeg min første hund! Er så spændt så spændt!

 10. Fine, flotte, stemnings fyldte billeder.
  Jeg glæder mig også til bare ben. Derudover lange løbe ture i naturen, udendørs biografer, havefest, at flytte hjemme fra for første gang og forhåbentlig kunne spendere en uge i New York til august :)

  1. Hej Fiona, mange tak skal du have :) Af og til piller jeg lidt ved mine billeder i PhotoShop eller lægger et filter på, men det + hvilke kameraer jeg har kan du læse mere om under fanen ‘Photos’ i menubaren :)
   Billederne i dette indlæg er helt ‘au naturel’, pånær det med Eiffeltårnet… Klem

 11. Dejligste indlæg! Mit humør er allerede bedre :-)
  Og rejser, Roskilde og en fin hue met blåt bånd.. det bliver dejligt!

  Skønt med lyse billeder og tanker på en grå dag!
  Tak for en blog- der er dejlig, hyggelig, inspirerende … lige mig! :-)

 12. Åh, sikke nogle dejlige stemningsfulde billeder. Jeg har længtes efter foråret siden alt julehalløjet sluttede, og dette indlæg forstærker kun min længsel. Jeg skal også på Roskilde festival, og så formentlig til Spanien eller Paris med min fars familie og min kæreste. Kom solskin, kom fuglefløjt, kom sommerferie!

 13. Åhhh et dejligt indlæg Emilie, virkelig skønt på sådan en grå torsdag.
  Jeg glæder mig til sommer og sol, (afbuds)ferie i syden med masser af lækker mad, og til ikke at have strømpebukser under kjolen hele tiden, for det da noget af det mest irriterende i verden;)

 14. Jeg glæder mig så meget til shorts og sommerkjoler. Til ikke at skulle pakke min ind i 15 lag tøj hver gang jeg skal ud af døren.
  Jeg glæder mig især også til at kunne lave mad på grillen igen og spise udenfor.
  Så glæder jeg mig også til 8 ugers sommerferie og koncert med Tina Dickow.

  Jeg er også optimist og håber at kulde snart er er overstået kapitel :)

 15. Hejsan:O)
  Hyggeligt at møde dig til Fashion Flea sidste weekend. Håber du/I fik solgt godt(fik et godt billede af dig til bloggen;O)).

  Awww drømmer mig helt væk når jeg ser billederne på indlægget. Kommer helt til at sidde og fryse ved at kigge ud nu!

  Du kender det sikkert, men ville lige give mine varmeste anbefalinger til Lagerhaus i Malmö. EElsker deres funky nips ting og retro brugskunst i alle farver. Så vidt jeg ved ligger der 2 butikker i byen.

  Herlig dag til dig

  ps. er slet ikke misundelig på du skal til Paris;)

  1. Tak og i lige måde :) Jeg fik solgt rub og stub, pånær 3 ting.

   Tusind tak for malmö tip, det sted kendte jeg ikke, så det skal vi klart tjekke ud ;)

 16. Ja, det sniger sig sgu ind på én, det der forår. På en måde, så man egentlig først opdager det, når man mærker en varm solstråle i håret og en anderledes duft. Uhhh, det skal blive godt. Selv skal jeg til Cardiff (Wales) og Rom i foråret.Sidstnævnte givetvis varmest,førstnævnte givetvis vådt! Men vores eget København (og Danmark) er nu ikke at foragte når landet springer ud!

  Det bedste hilsner,
  Barbara
  http://www.ibeingme.com

 17. Åårh, superdejlige billeder. Og hvor rart med både Malmö og Paris!
  Jeg glæder mig allermest til en Tenerife med min bedste veninde i verden, og lange aftener uden for med gode drinks og rare mennesker.
  Og til ikke at have jakke på!

 18. so true!
  jeg glæder mig til at blive student, få sommerferie, lastbiltur, lette sind (lige indtil vi finder ud af at vi nu skal ‘stå på egne ben’), ROSKILDE, strandture og forhåbentlig får jeg set lidt middelhav i år! :) Sommer er det bedste! Men lige nu glæder jeg mig egentlig bare til forår! :)

 19. Hvordan farvede du dit hår, da du var lyshåret? Gjorde du det selv eller var det frisør hver gang? Og hvis du gjorde det selv, hvilken farve brugte du så?

  1. Det var frisøren der klarede det, sådan noget tør jeg ikke selv ;) Faktisk fik jeg kun lagt reflekser i det 3 gange henover ca. halvandet år, men med en tur til Mexico og Lanzarote i foråret + sommer herhjemme sidste år, blev det efterhånden MEGET lyst :) Og stod i større og større kontrast til det der groede ud…

   Elsker når det er lyst, men må vist efterhånden erkende at jeg ikke er det lille hvidhårede barn jeg var en gang, så nu prøver jeg lige min naturlige farve lidt ;)

 20. Ih hvor er det dejligt med alle kommentarerne om hvad I GLÆDER JER TIL!! Synes virkelig der bliver spredt nogle good vibes :) Jeg har om muligt fået endnu mere forårskuller (og er parat til at nikke skaller til metrologer, der lover mere vinter). I ER FOR SEJE! Keep ’em coming!

  Til de af jer der havde spørgsmål, har jeg svaret under selve jeres kommentar :)

 21. Dejligt med rejser :) Jeg kan dufte sommeren på de sidste billeder og begyndte at smile på en ellers meget regnvåd torsdag :)

  Hvad hedder den balenciaga du har på armen?

 22. wuhuuuuu sommer :-)
  jeg glæder mig som et lille barn til Roskilde – det kan jo være vi støder på hinanden? glæder mig til at være sent ude, og stadig ha’ lidt tøj på, uden at skulle fryse helt vildt! ++ lækre sommmerkjoler!
  og ikke for glemme IS IS IS :DD

 23. Hvor er jeg glad for at se de billeder :) Det får virkelig mit humør op her i februar!

  Jeg har mange grund til at glæde mig til sommeren :D
  1. Bliver student og skal ikke tænke på lektier, afleveringer osv. et helt år :)
  2. Den dejlige varme og det dejlige humør :)
  3. En god grund til at spise for mange is.
  4. Rejser.
  Og mange flere :D

 24. Ej altså har du set at der kommer sne igen? Er der ikke lige nogen, der kan spole frem? :) Jeg vil have forår! Og sommerhus og sko i stedet for støvler, og ikke mindst Roskilde festival! Skønne billeder. Men min tålmodighed synes der er lang vej endnu…

 25. EJ hvor er det spøjst! Hvis du ser det billede af dig fra roskilde, så sidder jeg i baggrunden! Den pige med lyst hår er mig! haha.. hold kæft, hvilket sammentræf! Lækker blog, forresten.

 26. Din såkaldte uforbederlige optimisme smitter! Du skriver så fint og finurligt, og jeg har også selv fantaseret om majskolber, Ros og Malmö det sidste stykke tid!

 27. Årh hvor lyder det lækkert med alle de ferier. Bare det var mig, men det er det næsten også. Jeg havde også inviteret kæresten til malmø med overnatning, men jeg tror vi tager Berlin i stedet. :)