Til salg

I starten af vinteren fik jeg nyt kamera, men har været lidt i tvivl om jeg skulle skille mig af med det gamle. Men med yderligere 3 kameraer i vores meget lille lejlighed, er det vist ikke rigtig nødvendigt og jeg sælger derfor mit første og trofaste, ‘lille’ spejlreflekskamera. Det er det, langt de fleste billeder her på bloggen er taget med, pånær de sidste par måneder. Det er et Nikon D40x og kitobjektivet på 18-55 mm følger med, ligesom æske, manual og alle andre ting det kom med i sin tid. Er du interesseret så kig forbi salgsbloggen.

Update: KAMERAET ER SOLGT.

I’m selling my old SLR. As I don’t dare to mail it, it’s only for my fellow Copenhageners to buy at the shop.

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

 1. Uuh.. måske man skulle overveje at få sig sit først spejlrefleks kamera så :)
  Er dit nye kamera af samme mærke, eller hvilken model er det?

 2. Hejsa, jeg vil rigtig gerne købe det! Jeg bor i københavn, så jeg kan hente det når du har tid:)

  Jeg kan kontaktes på mail eller på 60803441

  MVH Jasmin

  1. Hej Jasmin,
   Der var desværre en masse andre, der bød før dig (se salgsbloggen), men tak for interessen :)
   Bedste hilsner
   Emily

 3. Hej Emily :)
  kan det passe at dit nuværende kamera har 12,3 MP ? :)
  og hvad har dit nye kostet? :)
  taak på forhånd :)

  -Caroline

  1. Ja det passer :)
   Husk dog på at mange megapixels egentlig ikke er så vigtigt. Altså med mindre du skal bruge dine fotografier til kæmpestore plakater…
   Mener at det kostede lige omkring 6000 med et kitobjektiv :)