Godnat

Så er jeg endelig kommet hjem. Er helt træt, men glad. Har haft hyggelig aften med veninder,  hvor jeg har hørt om Berlin maraton sidste weekend, spist mexi-mam og kigget lidt Vild med Dans.
Ih hvor sejt er det ikke at have løbet over 42 km? Godt gået søde Lone! Og du har også helt fået inspireret mig til at hoppe i løbeskoene igen :)

Vil for en gangs skyld være dygtig at tage make-up af. Så afgjort noget man bør gøre hver aften, men det er jeg så dårlig til :(

Sov godt

(Visited 246 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

2 Kommentarer

  1. Yndig og elskværdig blog, Emily. Jeg vil gøre mit ypperste for at følge med from a distance. Og er det i øvrigt tilladt at sammenligne frøkenen med en virtuel C. Bradshaw?Kys og tanker fra Signe

  2. Til min yndlingslæser på Hawaii (så kan man da tale om en vis udbredelse, hehe).Takker søde, det må man gerne, men ved ikke om den holder. Og er nok også lidt mere en nature-girl end frøken B + jeg kan lave mad (det bilder jeg i al tilfælde mig selv ind). Har så andre punkter hvor jeg nok ikke når hende til sokkeholderene, men er en dejlig kompliment. Er vel i bund og grund det (næsten) alle piger gerne vil høre :)Kys