Look of the day: vintage

I går var jeg til en ganske vidunderlig fest og endte i den anledning ud i en temmelig retro styling. Hvilket egentlig ikke helt var intentionen, da jeg gik i gang, men når man kun har 15 min. (var som sædvanligt sent på den), så gælder det om at spille på de sikre heste og nærmeste kjole, stor håropsætning, sort eyeliner og røde læber er altid et quick fix :)

Min video-guide til stor knold er i øvrigt at finde lige her.

Jeg har lidt ondt i håret (og i mavemusklerne, grundet pilates i går morges, men det er en anden historie) og sørme’ om der ikke står verdens bedste kæreste i køkkenet as we speak og laver brunch til mig. Det er kærlighed. Så jeg vil smutte og brunche og pleje tømmermænd og se film og gøre klar til Oscar-komsammen med pigerne i aften/nat. Hav en rigtig god søndag søde mennesker!

Outfit details: Dress (worn as blouse) Topshop// skirt Asos// cardigan Ayamara// earrings Pieces// lipstick Make Up Store in Alarm

(Visited 312 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Hvor har du da bare en fantastisk kæreste <3 skønt at høre!
  Syntes stile passer dig perfekt… Du er altid meget inspirerende… God søndag til dig!
  Trine

 2. Hvor er du inspirerende! Og lækkert med brunch af kæresten.
  Tænkte på, om du vidste hvilken kananl The Oscars sendes på i Danmark? :-)

 3. Hej Emily,
  Det er jo helt vildt så fin du er, jeg er simpelthen så vild med den stil på ovenstående billeder. Jeg må finde ud af hvor jeg kan købe vintage tøj, det er så fint! Du kunne måske fortælle mig hvor jeg kan finde sådan noget? I det hele taget så har du bare en super fin stil. Jeg synes du er super inspirerende.

  1. Mange tak :) Det er vist bare om at gide rode tingene igennem i forskellige genbrugs/vintageforretninger. Og se hvad ens mor/mormor etc. har i gemmerne ;) Alt det ovenviste er dog til at købe på nettet (se det der står med fed/kursiv). Det er mere fordi det er et retro/vintage-look at indlægget hedder som det gør :)

 4. Hej Emily. jeg har et spørgsmål vedrørende hårpleje, som jeg håber du vli svare på. jeg har læst dit indlæg om curly girl metoden, og jeg har selv krøller, og prøver nu også den metode, men jeg føler bare mit hår bliver ret fedtet, jeg har så heller ikke brugt en balsam, men hvordan kommer du det “til livs”? eller er der ikke noget andet at gøre end at vente på at det bliver selvrensende?
  Du skriver også at du vasker dit hår med shampoo en gang eller to om måneden, men skal man så ikke bare igennem den der “fedtede periode” (jeg regner med at det bare er en periode :)) en gang til?

  -Frances

  1. Har du slet ikke brugt balsam/shampoo uden sulfat? For det er på ingen måde meningen at håret skal blive selvrensende, bare at du skal lade være med at vaske det med noget med sulfat i, der konstant udtørrer det :)
   Så vask endelig løs! Jeg træner næsten hver dag og vasker derfor også hår hver dag. Nogle dage skyller jeg det bare grundigt med lunkent vand (ca. to gange om ugen) og kommer balsam i spidserne, ca. en gang om ugen efterhånden vasker jeg det med sulfatfri shampoo (og slutter af med balsam/hårkur) og de resterende gange vasker jeg hovedbunden med en let balsam (man skal kun bruge 1-2 tsk som man masserer grundigt rundt i hårbunden for at løsne skidt og snavs og så skyller man grundigt og kommer derefter balsam ud på længderne, lader det virke og skyller så. Tænk på balsamvask som det samme som at rense sit ansigt med rensemælk i stedet for sæbe. Det fjerner stadig snavs, fedt og sved, men udtørrer ikke. Hvis dit hår klasker sammen eller bliver fedtet så frisk det op med lidt tørshampoo. Håber det kan bruges :)

   1. okay, mange tak haha, jeg kunne heller ikke helt forstå det. Men jeg vil bare vaske løs så:)

 5. Uf! Jeg bliver ved med at komme tilbage til dette indlæg. Jeg er en sucker for skjorter og højtaljede nederdele. Er nederdelen ny? Den er ret perfekt…ville hjertens gerne have fingrene i den.

  Klem

  p.s jeg har prøvet ‘dine’ sesamnuggets, og er nu noget nær afhængig af det skid. Du skylder mig en formue :)

 6. Hvordan er kjolen i størrelsen? Og er der elastik i livet? Overvejer nemlig to størrelser, så ville lige høre om du kunne infomere lidt, så jeg undgår at vælge forkert :D