Look of the day: Color burn

Lidt billeder fra i sidste uge, da der lige var faldet sne igen. Heldigvis kom der ikke mere og det blev ikke liggende. Kan tage de fleste ting med ophøjet ro, bare ikke mere sne. Eller kulde. Skal det virkelig til at være vinter 5 måneder om året? Bliver nød til at flytte så… Kan vi så snart få noget forår tak! Det er i øvrigt første dag i årets første forårsmåned i dag, så det er kun på tide. Vores server var nede i går, så hvis det hele kørte uendeligt langsomt eller hvis I slet ikke kunne komme ind er det derfor. Det er også grunden til at jeg ikke har haft mulighed for at svare på kommentarer, men jeg gør det lige så snart jeg får tid :) Indtil da vil jeg bare ønske jer en rigtig dejlig dag. Jeg har første dag i praktik i dag, mere om det på et andet tidspunkt, og så glæder jeg mig ellers bare helt vildt til at J og jeg skal på mini-mini-ferie til Malmø på torsdag.

Outfit details: Cardigan Bon’A Parte (gave/gifted)// knit Humanoid// pants Dice Kayek// scarf DANSK// bag Mulberry

(Visited 205 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Jubii endelig inde på bloggen igen. Langsomt er ikke ordet, jeg var en af dem der ikke kunne komme ind på din blog igår, og i dag går det bare meeegt langsomt.
  Men alt godt til den der venter, og snart er alle detaljer på plads, kunne jeg forestille mig :O)

  1. Ja det håber jeg. Vi rykker servere i morgen formiddag og efter det bliver det forhåbentlig tip top ;) Undskylder ulejligheden!

 2. Lækkert lækkert look.

  Vedrørende de fem måneders vinter, så læste jeg engang en artikel om Ib Michael. Han fortæller heri at han lider af vinterdepressioner og rejser derfor til de varme lande hver vinter.
  Hvis jeg havde råd til det, havde jeg altså også lige overvejet det.

 3. Flotte flotte jeans! Har længe ledt efter nogle flared jeans. Må man evt få lidt oplysninger om dem?:) Såsom om de kan købes i KBH, og i så fald hvor og til hvilken pris?
  Kan i øvrigt fortælle at DMI lover skyfri sol på søndag – men på den anden side DMI lover jo så meget, men jeg håber;)

  1. Det er desværre et par gamle bukser jeg har købt for flere år side og netop fundet frem igen. Men mon ikke man kan finde noget lignende nu hvor flare er hot igen? Havde nogle rigtig pæne fra Only med på en collage for et par uger siden ;)

 4. Jeg venter kun på at den danske natur forstår at det er forår! Jeg glæder mig sådan til at kunne gå med shorts og T-shirt og ikke behøve en stor foret jakke som rustning hver gang jeg bare skal ud i 5 minutter.
  December måned uden sne er katastrofal! Men febuar måned med sne er bare pisse irreterende.
  Jeg ser nu også frem til at have vores markise slået ud, og vores to have døre åbne hele dagen lang og sidde i have møblerne og læse, eller lægge på terassen og slikke sol.
  Maden tøjet og stemningen er nok det bedste….og alle de ting har jo brug for dejlig varme, så det er vigtigst! XD

  thefashionfrog.blogspot.com

  1. Åh det lyder dejligt alt sammen. Og ja, hvis det kunne nøjes med at være vinter i December :)

 5. Gotta love your karisma and style.

  Har sagt det før og gør det gerne igen – der er noget over dig og dine billeder der gør mig uendelig glad indeni!! Og et eller andet sted er det bedste at jeg bare bliver glad uden at kunne sætte en finger på hvad det er der gør udslaget.

 6. Ih dog Emily, smuk og moderigtig som altid! Men jeg synes dine billeder på det sidste ser ud til at være i bedre kvalitet end de andre du har taget før i tiden, er det rigtigt? Har du fået nyt kamera? Linse? Redigeringsprogram?

  Er bare lidt nysgerrig, da jeg synes dine billeder ser extra lækre ud… Jeg elsker din blog, virkelig (Læser den hver dag, hihi..)! Synes virkelig alt du skriver er spændende eller inspirerende, det skal du have ros for, keep up the good work!

  Mange varme hilsner Marie-Louise :-)

  1. Mange tak!! Det er jeg glad for at høre! Fotografierne er virkelig mit hjertebarn og det er dejligt at høre at de bliver bedre. Der er ikke som sådan noget nyt, i al tilfælde ikke udstyr, tror bare jeg + min trofaste fotograf bliver gradvist bedre til at fotografere, komponere etc. Og så er jeg blevet bedre til + glad for at sidde og dimse med fotoshop på det sidste. Ændrer ikke på det store, men lidt rettelser på skygger, farveboost og kontrast bliver det ofte til og så lægger jeg af og til et filter på :)

 7. Tak for jeres skønne kommentarer. Selvom jeg har rygende travlt i disse dage, læser jeg alle kommentarer og det er som sædvanligt mere end en fornøjelse! I er de bedste! Tak :)

  Har svaret på specifikke spørgsmål under selve jeres kommentarer…

 8. Wow you work de flared jeans! Er du gal man, du ser godt ud og synes det er et modigt valg! Og så bliver man da bare helt glad af de dejlige farver her til foråret! :) Super skønt outfit! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com

 9. Hvor er det FEDT at du går med brede jeans! virkelig! For det ser jo virkelig godt ud når man styler dem rigtigt som du gør. :)