look of the day: malmö green

Hehe… hvor skægt er det ikke lige at der igen er en hund med i baggrunden? Omend den er ret utydelig denne gang. Kunne nu være ret fantastisk, hvis der altid lige kom en eller anden hund springende, når vi tog billeder. Satser på at det sker fremover. Vil begynde at have hundekiks i kameratasken just in case :)

Billederne er fra i fredags i Malmø, hvor det ovenikøbet var lykkedes mig mestendels at have svensk tøj + sko på. Skik følge eller land fly hva’! Og som jeg pippede om i torsdags, så har garnet fået lidt ny kulør. Var simpelthen så træt af min gigantiske udgroning. Så for at camouflere forskellen på bund og spidser lidt uden at smadre det yderligere, fik det en tur med Sanotint’en, som jeg også farvede det med i efteråret. Det kan man læse mere om her. Denne gang farvede jeg det med to gange mørk blond Sanotint Light. Sagen er nemlig den, at jeg egentlig bare gerne vil tilbage til min egen hårfarve, både fordi jeg synes den er ganske pæn, men allermest fordi mit lange kruse/krølle/bølge hår bliver alt for ødelagt af afblegning og/eller farvning. Så selvom jeg egentlig rigtig godt kan lide når det er helt lyst, så prøver jeg at være standhaftig og lade det gro ud i min naturlige farve. Hvilket er svært når man sådan cirka er verdens mest utålmodige menneske. Og det er lige knap en halv meter der skal gro ud, før man er tilfreds. Dvs. at ‘projektet’ er færdigt i år 2015. Christ! Kan vist lige så godt bare bestille tid til blondering igen så, har på ingen måde tålmodighed til det her…

Outfit details: Tee Whyred// jacket + boots Acne// jeans Topshop// knit Ayamara// purse Mulberry

(Visited 338 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

  1. Haha enig! Nej, jeg smed såmænd bare lige jakke og halstørklæde mens vi tog billeder ;)

  1. Tusind tak! Det er jeg glad for at høre. Der er stadig lidt en udgroning/farveforskel, men det er ikke helt så markant nu :)

 1. Hvis du nu farver det din naturlige hårfarve, så er der da ikke så mange problemer? :P Godt nok skal det farves så, men det er jo kun en gang..

  1. Det er desværre ikke så nemt som sagt :( Har prøvet en del gange, men har endnu ikke fundet en frisør, der kan ramme farven og enten bliver det gråligt eller også meget rødt og desværre er mit hår efterhånden så smadret i længderne at farven siver ud ganske hurtigt igen. Så lige nu er toning med økofarve en meget god løsning :)

 2. Hej emily!

  Jeg har netop fået mig samme Acne støvler, som du har på på disse billeder. Jeg vil derfor høre, om du har nogle gode fif til at holde dem pæne? Har kun fået at vide, at de (som alle har støvler/sko) skal impregneres – that’s it!? Skal man ikke gøre mere for at holde
  den lækre? ;) tak for en af DK’s bedste blogge!

  1. Hmm… jeg har bare impregneret mine og så ellers børstet dem af og til indtil videre. Tror dog sagtens man kan pudse dem med lidt sort skocreme af og til om man vil :) Ellers prøv at spørge din skomager hvordan han/hun synes man skal pleje den type skind.
   Selv tak og tak for at du læser med!

 3. elsker dine billeder, de er altid så smukke og naturlige! hvem er det der tager dine billeder?

 4. Føler med dig og dit hår. Er selv i gang med samme proces, og det er virkelig svært ikke
  at løbe ned til frisøren, og få det bleget. Jeg vil helt sikkert prøve dit råd, så jeg kan få én farve hår i stedte for to!