Look of the day: Colorblind

I søndags var det dejligt vejr (i modsætning til nu grrrr!), så jeg iklædte mig mit pæneste søndagstøj (eller i al tilfælde mit yndlings afslapningstøj), for at spadsere på de amagerkanske gader med min elskede. “Du ligner lidt en, der er farveblind”, var min øjestens kommentar til min ekvipering. Hrmphf altså! Nå, der skulle dog mere til at ødelægge søndagsidyllen og vi tog på Riccos og drak kaffe og spiste ostemadder og dryssede ellers rundt på må og få i Amagerbros gader (han ville trods alt godt kendes ved mig offentligt, så måske det ikke var så slemt endda). Manrepeller c’est moi :)

Outfit details: Fake fur + knit + sunglasses Topshop// jeans H&M// boots Palladium// scarf Fnubbu// gloves + hat bought at random markets

(Visited 293 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. hahahah, Manrepeller! Min kæreste synes altid, at mit tøj er sådan lidt udklædningsagtigt! Tsk!

 2. Synes din kæreste virker sjov og lyder som en hyggelig søndag (gid solstrålerne ville komme tilbage fluks):-) Jeg synes dit outfit er funky… det fungerer rigtig godt med en lidt mere flippet påklædning til sådan en leopardpels, for ellers kan en leopardpels hurtigt virke lidt billig (og det skal lige siges jeg ELSKER leopard, så ikke et ondt ord herfra om leopardpelse eller om dig i den for den sags skyld, for du ser sgu godt ud i den ;)

  God torsdag allesammen:-)

 3. Ikke for at snage.. men ok, lidt for at snage.. ar du nogensinde vist et billede af din kæreste her på bloggen? :D Jeg er altså lidt nysgerrig!

  1. Ikke rigtigt. Men der er dog glimt af ham rundt omkring. En spejling i en rude, perifert på et par rejsebilleder etc. Han har dog bedt om ikke direkte at blive portrætteret, så det respekterer jeg selvfølgelig :)

 4. Haha! Din kæreste lyder lidt som min egen, han har altid et eller andet spidst at sige om mit tøj, især når jeg selv synes, jeg ligner en drøm. Må indrømme, at jeg måske også selv er lidt for farveforskrækket til at elske dit outfit – men frisk og forårsagtigt er det. :) Jeg kan allerbedst li’ dine sorte og hvide sæt, især med kraver på.

 5. Hej Emily
  Helt klart det fedeste tøj du har vist til dato, elsker stilen.
  Tak for en SUPER blog, har fulgt dig sin tiden på kernesund.
  Sia

 6. Hehe hvor er I søde. Tak. Og nu må jeg hellere sige til kærestens forsvar at han ikke var så strid omkring tøjet endda, det var mere sagt med et smil på læben og overbærenhed i stemmen end sådan på den helt opgivende måde :)

  1. Disse er købt i Jette Riis i Galleri K sidste år. Weekday får også snart nogen (midt april) og så har brandos.dk vist også :)

   1. I know:) Var så heldig at finde et par fra Duffy i dag, ik ægte palladium, men man ser klart, hvor inspirationen er fra, og så sparer man også lidt penge:)