new in: leo pumps

Købte de her små plettede venner i torsdags, efter at være blevet temmeligt skuffet over at de mintgrønne Weekday Palladium, jeg skrev om i mandags, var lysegrå og slet ikke grønne. De var såmænd rigtig pæne, som Palladium nu er, kommer i 6 forskellige farver og kostede også rimelige 450 kr., men når man nu havde sat næsen op efter mintgrønne forårsfusser, så var det en slem skuffelse. Sådan nogle billeder kan altså være noget rigtig snyd, æv.

Var efterfølgende rigtig tæt på at hænge mig, fordi jeg var så ked, men heldigvis findes der andre smukke sko i verden og plet 1 & 2 (som er fra Dune og købt i Illum) muntrede mig så tilpas meget op, at jeg droppede suicidaltankerne et øjeblik og blot glædede mig til et forår med plettede fødder i stedet. Lidt efter begyndte det så at sne (?!?) og så fandt jeg rebet frem igen og overvejede. Kom dog frem til at det ikke ville være rimeligt overfor mine små nye venner, så jeg er her endnu. Og så endda med kitten heels under fødderne. De der små amputerede stilletter har ellers aldrig rigtig været mig, men synes denne hæl er pæn og kan mærke, at mine gamle løberknæ også synes det er rart ikke at skulle helt op på de høje tinder. Ikke at I aldrig kommer til at se mig i et par tårnhøje helveder igen, det kommer utvivlsomt til at ske, men jeg er også blevet ret lun på noget ‘midtimellem’.

God lørdag gode mennesker, nu vil jeg skrubbe væk fra computeren og ud i det rare forårsblæsevejr. Pletfodet and all :)

My new leo kitten heeled pumps from Dune :)

(Visited 216 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

  1. Haha… Ja, drømte om dem om natten og kunne slet ikke lade være med at tænke på dem, efter vi så dem sidste fredag ;)

 1. Hvor er de fine! Og nogle gange fungerer den der midtimellem hæl faktisk udmærket, selvom det tog mig (inkarneret stiletbærer) noget tid at finde ud af. ;)

  1. Ja, sådan har jeg også altid haft det, men måske det ændrer sig nu. Er i al tilfælde rigtig begejstret for dem her :)

 2. På amazon.om.uk sælger de grønne palladiums. De er godt nok lidt visne-minty, men jeg synes nu også at de er fine :)

   1. Ellers så var jeg forbi Flying A i dag, hvor de også har Palladium i grøn :)

    Kh Maria uden dagbog

 3. Dette har slet ikke noget med indlægget at gøre, men har du set, at du bliver nævnt i Ekstra Bladets tillægsmagasin “Ekstra”? Faldt lige over det, da jeg læste det… :)

  1. Hej Ninna, tusind tak for at du gjorde mig opmærksom på det!! Nåede lige at købe avisen i går aftes efter at have læst din kommentar. Tak :)

 4. Hvor er de flotte! De minder mig om nogle jeg så i Zara i Spanien, de var på udsalg, men kun tilbage i str. 37 og altså ikke min størrelse. Jeg ærgrede mig meget for de var fede, så måske skulle jeg kigge på dem fra Dune :)