minty palladiums

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg er svært glad for de sandfarvede Palladium-støvler jeg købte sidste år. De er rare at gå i og minder mig om gode gamle dage. Og der er vist også et par af jer der læser med, der ved at jeg har en svaghed for alt mintgrønt (og alt der smager af mint tilmed). Så derfor kommer det nok heller ikke bag på nogen, at jeg mægtig gerne vil have et par af de mintgrønne futter, Palladium har lavet i samarbejde med Weekday. De kommer i Weekday-butikkerne allerede på torsdag d. 17. marts og jeg glæder mig altså lidt. Ved godt det måske er tosset, men kan altså godt få sommerfugle i maven over nye sko.

En sød læser tippede mig i øvrigt om at Take Offer har relanceret Malmø-tilbuddet i samarbejde med Elle, så hvis du vil på den samme Malmø-tur, som jeg var på i sidste uge, så læs mere her. Men skynd dig, for det udløber i aften :)

Ellers vil jeg bare ønske jer en rigtig god mandag og sige at jeg ligger vandret med alt jeg skal nå, ikke at i skal have ondt af mig, overhovedet, kan egentlig ret godt lide at have travlt, men at jeg svarer på kommentarer og mails hurtigst muligt.  Har altså ikke glemt nogen, men der går nok lidt længere tid end normalt.

I’m very excited about Palladiums collaboration with Weekday, escpecially the pretty minty booties :)

(Visited 261 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Du er ikke alene med følelsen af sommerfugle i maven :-)
  Der er bare noget helt specielt over nye sko!

 2. Hej Em. Tror du ikke at i min storebrors nykøbte hus, at der står en stor fed lækker skrivemaskine.. I mintgrøn! All over. Der tænkte jeg godt nok på dig. Det var de tidligere ejers som havde ladet den stå, så den er nok på vej på lossen, altså altså :(

 3. Hvis ikke det var fordi jeg havde tusind andre ting på ønske-/indkøbsliste, så ville de mintgrønne helt sikkert tage med mig hjem! De er godt nok lækre :)

 4. Jeg står også i kø på torsdag med et par i hånden ;) – De er så Coool… Synes ikke dit link virker? kan ihverfald ikke finde turen til Malmø…
  Trine

 5. Kære piger,

  Undskyld at jeg er så sløv til at få svaret. Har ikke nogen info om pris, men skal nok skrive den, når jeg har købt dem i morgen :)
  Mon ikke det bliver 5-600, som et par almindelige Palladium koster?

  Klem

 6. Har ikke ejet et par Palladium siden 90erne, men får sådan lyst til et par, efter dine flash :-) Er de true to size, eller?

 7. Æv! Mintgrønne Weekday Palladium viste sig at være lysegrå irl :( Men for interesserede så koster de 450 kr.