swedish godis

Købte lidt rare sager og godis i Sverige, dog helt uden at blive ruineret. Mummi-muffinforme, neglelak fra Make Up Store, Kex, Bilar og New Balance sneaks, der var på super-rea til bare 200 svenske penge :)

What I bought at my little getaway to Sweden this weekend. My favorite nail-polish from Swedish Make Up Store, lovely Swedish candy, Moomin cupcake holders and a pair of sneakers on sale :)

(Visited 380 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

39 Kommentarer

 1. Wow, hvor har du fundet de new balance henne så billigt? :) Det er da et kup.
  Er vild med mummi-formene, de er superfine.

  1. I Nilsson på hovedgaden/strøget/Södergatan :) De har sådan en hylde med ‘halva rea-priset’. Der var et par i 37 tilbage i samme farve som mine i går :)

   1. SORRY!! Det er ikke i Nilsson men i Radical Sport, tjekkede lige kvitteringen, det er jeg virkelig ked af! Den ligger lige ved siden af DinSKo og Scorett på hovedstrøget op mod Stora Torg.

 2. Lækre køb! :D Søde Emily, laver du ikke en Malmö shoppingguide, helst inden i slutningen af næste uge? Pretty please ;) Jeg har nemlig fået overtalt kæresten til et lille smut over, og snuse til forår og energi-overskud :)

  1. Jamen der er da allerede en under ‘Guides’ ;) – men kommer nok med lidt tilføjelser i løbet af ugen :)

 3. Tak for rare kommentarer! Har svaret på specifikke spørgsmål under kommentarerne. Til alle Mummi-fans’ne husk at tjekke Mareikes kommentar med link :)

  1. Og alle ting er i øvrigt købt i Malmø, som det fremgår af indlægget ;) I hhv. Radical Sports (sko), køkkenbutik lige ved siden af butikken Designtorget og i Make Up Store.

 4. Hold da helt kæft hvor er du heldig!
  Jeg kunne ikke finde nogle steder i Malmø her i weekenden, som solgte New Balance :( Jeg ledte og ledte!

  En lille smule misundelig…

  1. Der var heller ikke så mange tilbage, håber dog du havde en god tur alligevel ;)