vuf

I søndags drog vi til Odense for at kigge på hundehvalpe og blev så begejstrede for både hunhunden og opdrætteren, at vi har valgt at købe en hvalp derfra. De er bare tre uger nu og vi ved endnu ikke hvem af dem det bliver, bare at det skal være en pige. Så om 5 uger, når hun kommer hjem, går der totalt hundeblog i den hehe, så er i advaret ;)

Var så opslugt af at kigge på vidunderne og nusse dem, at jeg først huskede at tage billeder, da de spiste og siden sov. Skal prøve at få nogle mere actionfyldte snaps næste gang jeg besøger dem, for tror ikke jeg kan vente 5 uger med at se dem igen, så det må blive til endnu en tur til Odense og så kan jeg måske også passende besøge hende her :)

Update: Kan se I er mange, der spørger til racen og har svaret et par gange, men skriver det også lige her :) Det er en border collie. Moren er en korthåret border collie, så hun ligner ikke helt dem man er vant til at se.

One of these pretty little canines are my future puppy. Bringing her home in less than 5 weeks and I can hardly wait.

(Visited 508 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

70 Kommentarer

 1. Hvor er de dejlige og hvor er jeg bare glad på dine vegne for at du endelig skal have en lille hvalp :)

  Glæder mig til at se mange flere billeder af din lille hvalp.

 2. Hvor er de herlige :) Jeg er SÅ misundelig!!! Jeg ønsker mig en hundehvalp SÅÅÅÅ meget… Specielt efter jeg ikke bor sammen med mine forældres golden retrievere mere.. Der mangler bare en hund i sengen.. Men min kæreste synes ikke det er tid til det :/ endnu.. Selvom jeg har sagt til ham, at det i princippet er min sidste rigtig lange sommerferie = perfekt tid til at have tid til en hvalp :) Tillykke!!!

 3. Det kan jeg godt forstå at i ikke kunne stå for!! Tillykke og tillykke heldige hvalp. Damn jeg er hundehvalpeskruk! Jeg kan huske at vi har mødt en border collie-hvalp i nabolaget for lidt tid siden, dens pels så ud som om den var blevet overhældt med flormelis.

 4. Jubii…. Der må gerne gå hundeblog i den!!! Samtidig med mode. Synes det er så hyggeligt, når du har haft hundebesøg, men nu bliver det så din egen lille hund. Mange gange tillykke fra mig og min rughåret gravhund Anton :)

 5. Vuf, så bliver jeg endnu mere hundeskruk end jeg er! Jeg er snart 30 år og er på ingen måde “normalt” skruk, men er skruk efter bryllup og en lille fin hund – hehe godt man ikke er helt normal ;-)

  Jeg ved bare ikke, om mit liv er parat til at rumme en hund, der skal passes og luftes :-)

  Men jeg glæder mig til at følge med her på sidelinien :-)

 6. Hvor er de skønne!
  Jeg er bestemt også hundeskruk! Jeg er enig i at der burde være flere lejligheder i kbh hvor hunde var tilladt.

  Så snart der er plads og råd skal der købes hund og dermed basta!!! Har du egentlig nogle gode råd til hvilke racer der er bedst at have i lejlighed? De skal selvfølgelig have masser af luft, leges med og trænes med, men er der nogle der er bedre end andre? Tænker at du måske ved lidt om det med din hundetræner baggrund…

  – Heidi

 7. glæder mig til der går hund i bloggen, så kan jeg suge af den til når jeg selv får hvalp til sommer. Skal hen og besøge moren på Søndag, som går rundt med min kommende vaps i mavsen :-)

 8. Åhhh hvor er de bare dejlige. Glæder mig også til der går hundeblog i den ;o) Jeg fik min lille Rumle (islandsk fårehund) sidste sommer, og det er bare det dejligste at have hund. Selvom det er benhårdt arbejde i starten og masser af aktivitet hver dag, så er det bare det dejligste :) Tillykke og vuf herfra Stine og Rumle.

 9. Hvor er de bare søde! Synes border collier er fantastiske… de er vel også lidt i familie med min japanske spids?
  Glæder mig rigtig meget til at høre mere og ikke mindst – se billeder! Så spændende :)

 10. Hvor er de fine, det bliver da spændende.
  Hvordan kan det være, at I har valgt, at det skal være en hun? :)

 11. Jeg ville aldrig kunne leve uden mine to siberian huskies, som jeg har med mine forældre. Det er nok det eneste, der afholder mig fra at flytte hjemmefra ;-) de er bare lykken!

 12. Årh hvor er de skønne! Tillyke med det : )
  Jeg tænkte, at det kunne være dejligt, hvis du lavede et indlæg omkring, hvad man skal overveje inden man får hund.
  Sådan en hunde-bogs-info for dem der går og tænker på at få en hvalp, men ikke er helt sikre…
  Noget med hundetræning, hvilken hund skal jeg vælge, hvordan med pasning når man er på ferie og noget med luftning og hvor længe sådan en lille hvalp kan være alene hjemme.
  Det ville i hvert fald være spændende : )
  Og spam os endelig med hvalpe-billeder!!!

 13. Ej hvor er de søde – kan godt forstå du glæder dig, glæder mig til at høre mere om ‘familieforøgelsen’ :D

 14. De er søde og små på billedet, men har du overvejet hvor meget den vokser? Den bliver lige så stor som moderen, og så skal de bo i lejlighed. Synd. Hvilken race er det? Låne en hundebog og find ud af hvad hundens natur er, inden du tvinger den til at bo i lejlighed.

  1. Først og fremmest: Det er gammel overtro, at tro at hunde i lejlighed har det dårligt. Selvfølgelig findes de , ligesom der findes hunde med hus og have, der har det dårligt. Mht. sidstnævnte måske netop fordi de har en have og derfor aldrig kommer ud at gå en tur og møde andre hunde og snuse til spændende dufte. De fleste der har hund i lejlighed går ture med dem forskellige steder 3-4 gange om dagen og der findes masser af dejlige hundeparker, hvor byens hundeejere mødes og lader hundene lege. Jeg bor lige ved strand og fælled og jeg er sikker på at min hund nok skal få det lige så sjovt som en med have. Omend renlighedstræningen bliver hårdere for mig, fordi jeg skal op og ned ad trapperne hver gang, men det må jeg tage som god motion :)

   Dernæst kan jeg forstå at du ikke ‘kender’/har læst min blog tidligere, men jeg kan berolige dig med at jeg er uddannet hundetræner, underviser andre i det at have hundehvalp + lydighedstræning hver eneste uge, har haft hund hele mit liv (i lejlighed) og at jeg har læst flere hundebøger end de fleste mennesker nogensinde kommer til.

   Denne hvalp er nøje udvalgt, det er i øvrigt en border collie, pga. dens helt fabelagtige forældre (hunhunden er på det danske lydighedslandshold og bliver også brugt til at hyrde får og det samme med faren) og er fra en meget seriøs opdrætter, der har sagt nej til over 20 hvalpekøbere fordi hun ikke mente de kunne give hendes hvalpe gode/aktive nok hjem. Det mener hun tilgengæld at jeg kan, så mon ikke ikke det lige går, lejlighed eller ej :)
   Min hund skal være min nye makker til lydigheds og agilitykonkurrencer og derfor skal vi træne en masse, den skal med mig ud at løbe og gå ture flere gange hver dag, den skal leges med og møde og lege andre hunde og jeg kan love dig at den nok skal få det rigtig godt og få lov at ‘arbejde’ en masse med hovedet, præcis som en border collie har brug for :)

 15. Jeg har også to fantastiske border collie tøser herhjemme – den mest fantastiske hund du kan få!

 16. Årh en lille fin lækkerbisken! Hvor er i bare heldige at i får lov til at eje sådan en lille sveske :-)

 17. Her et et OMG virkelig på sin plads – gud, hvor er de søde! Og hvor er det spændende at du skal have hvalp :) Glæder mig til at læse en masse om hende, når hun kommer hjem og bor hos dig. Søde små hvapser :)

 18. Hold nu op hvor er de søde Emily. Jeg bliver jo helt blød i knæene. Hundehvalpe er bare det bedste! Årh.. Glæder mig til at se, hvilken en I vælger :)

  /Christina

 19. NUUUUHR… hvor er de bare SØDE, er det Dansk/Svensk gårdhunde? Kan godt forstå at du glæder dig..
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

 20. Ih endnu engang tak for alle jeres søde ‘lykønskninger’!! Racen er border collie :)

 21. Små, lyserøde poter og tykke maver! Hundehvalpe er det fineste. Glæder mig til at læse om vovsehvalpen – og se tonsvis af billeder! Vovser, mad, kagebageri, bøger, mode, Mulberry-tasker og mintgrøn – alt det bedste i verden :-)

 22. Åååååårh!!!! :) Hvor dejligt at du/i skal have vuf igen!! Og jeg GLÆDER mig til hunde-blog-helvede!!

 23. Hvor er de fantastiske, godt valg med hensyn til race.
  Min hunde kyndige veninde siger at de skulle være rimeligt
  nemme at opdrage på :)

  /Lise

 24. Ej, hvor er de bare fantastiske:) Ikke noget bedre end hunde hvalpe! – Glæder mig til at der kommer mere hund på bloggen, når du har tjek på det:)

  Jeg blev selv hunde mor i efteråret og det er det bedste, utrolig hvor meget man kan holde af sådan en lille fyr. Min bette Balther er en shih tzu, en rigtig nem en af slagsen, har aldrig gået til hundetræning eller ligende, han er så nem og van til at være med der hvor han kan:) (Der er masser af billeder på min blog – og pt er han lige blevet klippet, hvilke ser lidt fjollet ud – det er en seriøs flytning af ørerne, som man siger her i nordjylland)

  Hvordan kan det være i har valgt netop denne race? Nogle kriterier:)

  Smil Modekolibrien Ditte

  1. Jaaa glæder mig også sådan! Det skulle være en BC, da jeg skal have en workaholic, træningsfreak af en hund, der gider at træne masser af lydighed, agility og tricks med mig :)
   Jeg konkurrerede med min gamle hund i agility og det er også planen med denne ;)

   1. Det lyder spændende.
    Det er jo nemlig vigtigt at overveje hvad man vil bruge hunden til inden man køber sig en – og det er der alt for mange der ikke gør! (ikke fordi jeg troede du ikke havde overvejet det:))

    Glæder mig til der kommer lidt mere hund på bloggen. Du må gerne fortælle lidt om tips og tricks – ku være fedt med et lidt mere moderne formidling af de ellers kedelige hundesider man kan finde på nettet:)

    Held og lykke med den bette – jeg glæder mig os til vi ser ham herinde:)

    Smil Ditte

 25. Ejjj, hvor jeg glæder mig til at følge jer på bloggen. Jeg har selv den skønneste Border collie og vi bor også i lejlighed og han stortrives fordi han kommer på tur flere gange om dagen og træner agility. Lejlighedshunde er tit mere socialiseret og har et skønt hundeliv :-)

  1. Tak :) Og rart med en der forstår det med at hund/lejlighed ikke er ens betydende med at hunden mistrives :)

 26. Jeg elsker hundehvalpe, og de de er da bare lidt for kære! Jeg skal klart også have en snart:)
  Held og lykke med den lille ny!

  Mvh.