à tout à l’heure

Så smutter jeg et par dage til Paris. Håber I får en rigtig dejlig weekend allesammen! Skulle I få lyst til en lille virtuel tur til Paris, så tjek mine City Guides (ligger også oppe i menubaren) og/eller søg på Paris i søgefeltet. God tur ;)

Jeg er tilbage igen på tirsdag, men har planlagt lidt indlæg til jer i mellemtiden.

I’m leaving for Paris this morning :)

(Visited 190 times, 1 visits today)
vuf

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Nu er du super til at tage stemningsfulde billeder, så jeg glæder mig til når du engang er tilbage og poster billeder fra Paris, hav det nu fantastiske dernede :)

 2. Din Paris guide er jo så fantastisk, så glæder mig til at se hvad du finder af gode ting denne gang :) God tur!

 3. Hej Emily
  Jeg har lige opdaget din blog og jeg er meget imponeret – lækre billeder og god inspiration. Din blog er allerede blevet min ynglings speciale overspringshandling:-)
  Rigtig god tur til Paris!!!

 4. He he, elsker hvordan du lige henkastet skriver at du “smutter et par dage til Paris”, det lyder som når man lige hurtig siger at man smutter til bageren…Ville dog hellere til Paris! God tur :)

 5. Uh god tur søde Emily, jeg har lige været i Paris for en uges tid siden og vejret var bare fantastisk. 20-25 grader – så dejligt ! :-)

  Nu ved jeg ikke om du når at se denne kommentar men vil klart anbefale dig (hvis du ikke har set den endnu) at finde kærlighedsbroen som går over seinen lige bag Notre Dame. Kig evt. her hvad jeg mener: http://rikkesander.blogspot.com/2011/03/loooveee.html

  /Rikke Sander