gifts from ny

Mens jeg var i Paris, var min svineheldige kæreste i New York i arbejdsøjemed. Og se bare, hvad han havde med hjem til mig. Så sødt og betænksomt og altså hvor han kender mig godt. Kagekrymmel (i gul og mintgrøn vel at mærke) fra Magnolia Bakery, Acai- og Goji-pulver til at peppe mine smoothies ekstra meget op og EOS læbepomader (også i de rigtige farver) :)

The sweetest little gifts from New York from the thoughtful bf. He truly knows my kinda things and color-scheme. Sprinkles from Magnolia Bakery, Goji- and Acai-powder for my super smoothies and my favorite lip balm from EOS :)

(Visited 281 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Ih hvor fint.. man nænner jo næsten ikke at bruge af krymlerne fra magnolia bakery.. :-D nøj de pynter fint..

 2. Wow, hvor er det nogle søde og personlige gaver. Man kan se, at han må have tænkt sig lidt om, da han købte dem, i stedet for at købe et eller andet soveniourhalløj.

 3. han kender dig vidst til det inderste ham din kæreste. :) rigtig fine farver, der formentligt pynter fint i dit køkken. Hav en dejlig dag :)
  x sophie
  http/sophiemathildehansen.blogspot.com

 4. Sød kæreste:-). Ved du noget om, om acaipulveret er billigere i USA? For i DK er det jo fuldstændigt sindsyge priser man tager for det i helsekostforetninger.

 5. Hvor fint:) Ved du hvor han har fundet Acai-pulveret og til hvilken pris? For så kan det være, man skal lave plads i kufferten ved næste besøg i byen.

 6. Hej Emily
  Du fulgte engang med i en “kage” blog i din blogroll. Det var vist en amerikansk en. Kan du huske hvad den hedder?

 7. Ej hvor er du altså bare heldig!!! Gid jeg havde en kæreste, der var så sød og betænksom :) Lucky you!!

 8. Sikke en sød kæreste du har :-)

  Er nu også rigtig glad for min. I søndags kom han med to buketter tulipaner :-)

 9. Sikke nogle søde og betænksomme gaver din kæreste har fundet.
  Håber vi får lov at se nogle af dine lækre cupcakes med det fine nye sprinkle.

 10. Hej Emily!

  Din blog er simpelthen bare et hit – Jeg følger flittigt med og det giver altid smil.
  Jeg er i New York – læser herovre – og jeg har sådan luret efter en ny eos men kan ikke finde dem. Kun en rød – men jeg vil jo have mint. Kan du evt. høre din betænksomme kæreste, hvor han har fundet dem?

  Annesofie

 11. Seje ting :P
  Kan virkelig godt lide det der kagekrymmel :) Har selv lige været nede i en the og kaffe butik for at købe pynt til min lillebrors fødselsdagskage :) (butikken sælger nemlig en hel masse kage ting) Men jeg fandt en risplade med manchesters logo på. (hehe, man kan spise rispladen) Men elsker sådan noget kage halløj :P

  //Mathilde

 12. Nåårh, hvor er de fine. Og meget rarere at få end sådan en lille frihedsgudinde-nøglering eller noget lignende turistlort. Jeg misunder jer begge to, jeg er så svineheldig bare at sidde herhjemme i Danmark og læse med :)

 13. Du må meget gerne spørge ham den søde kæreste hvor han har købt Acai pulveret.

  KH kathrine

 14. Hej piger,

  Den søde kæreste har skrevet svar til jeres spørgsmål. De kommer her:

  “Pulveret er fra øko-bonanza-biks, der hedder “Whole Body”, som er en afdeling under et økosupermarked af en slags, der hedder Whole Foods Mkt.
  Den ligger på 7th Av & W25th St.. Pulveret kostede omkring USD 40-45 for den begge.

  http://maps.google.dk/maps?oe=utf-8&rls=org.mozilla:da:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=whole+body+new+york&fb=1&gl=dk&hq=whole+body&hnear=New+York,+NY,+USA&cid=0,0,7355243549518884412&ei=8cOeTbi6LYnqOcmymKMF&sa=X&oi=local_result&ct=image&resnum=1&ved=0CBgQnwIwAA

  EOS’en fandt jeg i en stor Duane Reade – så vidt jeg husker lå den på Park Av. et par blocks fra Grand Central.”

  Mht. om EOS er god, så er svaret JA! Det synes jeg virkelig :)

  Kæresten får I desværre ikke at se. Det er efter hans eget ønske og det respekterer jeg ;)

  Klem