hair: veronica b vallenes

Under modeugen i februar var jeg inviteret backstage af Wella til en del af shows’ne på Rådhuset, bl.a. Veronica B Vallenes, hvor både tøj og frisurer imponerede. Jeg fik tilmed look sheets med step by step guides til de flotte opsætninger Wellas stylister havde kreeret. Og da jeg vist i sin tid lovede at vise hvordan man laver ‘Veronica-håret’ og da et par af jer har efterspurgt guiden, tænkte jeg at jeg kunne starte med at dele look sheet’et med jer, indtil det lykkes mig selv at huske at prøve det af. To be continued :)

Hvis du ikke så dem dengang, kan du se mine billeder fra showet + backstage lige her.

Look sheet with step by step guide to the amazing hairstyle of the Veronica B Vallenes AW11 show during CFW.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Det kunne godt ligne en udfordring for mig ;)
    Tror lige jeg må prøve at lave den frisure! den er super cool :D

  2. Hvor er det dejligt, endelig at se hvordan det skal gøres. Jeg havde helt glemt alt om den frisure :-) Nu ved jeg hvad jeg skal lave næste gang jeg vil lege lidt med mit hår og jeg glæder mig til at se dig lave den på en V-Log forhåbentlig :-) Kram P