flet

Det er egentlig bare en fransk fletning, men lidt til en side. Jeg lavede den en morgen i sidste uge og billederne er taget om aftenen, så den holdt fantastisk, omend den blev lidt mere løs og tilfældig i løbet af dagen. Det klædte den nu, synes jeg.

Det er bare at lave en sideskilning ret langt nede på den ene side af hovedet og så trække håret over på den modsatte side og så ellers starte med at flette på fransk, sådan sidelæns langs hårgrænsen fra sideskilningen og ned mod øret. Håber det giver mening, var nemlig ret nemt :)

Hair of the week :)

(Visited 1.057 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. Du har simpelthen det flotteste hår, og denne frisure gør det da bare endnu mere specielt og fint :D Håber du nyder din rejse til Paris! Er sleeet ikke misundelig ;)

 2. Åååh, jeg savner at have langt hår lige nu! Det ser rigtig godt ud til dig, og hvor har du en smuk profil. :)

 3. den lavede jeg også ofte da jeg havde langt hår. til tider lod jeg den også køre rundt om bag hovedet og ned til den modsatte side hvis du forstår :)
  men flot ser det i hvert fald ud!

 4. Jaja.. “ret nemt”..helt sikkert ;) :P
  Ej jeg er verdens største hår-idiot, burde egentlig bare klippe mig skaldet :D
  Men ville ønske jeg kunne finde ud af at få lidt sjov ud af mit halvlange hår, for det er godt nok fint :)

 5. Du er jo alt for god til det med nye frisure Emily, jeg har altid bare enten hestehale eller knold… Vildt kedeligt, men af en eller anden grund virker det der med fletninger bare ikke for mig :)
  Anyway du ser fantastisk ud!

 6. Hej piger,
  Tak skal I have. Skal nok prøve at huske at lave en v-log med hvordan, men lover ikke noget sæt jeg glemmer det :)

 7. prøvede at lave det i morges, det bliver bare slet ikke så fint, med mit tynde fine hår :)

 8. Hej Emily. Du er virkelig smuk med den fletning ;)
  Jeg kunne godt lige tænke mig at vide, hvor din fine ørering er fra?

 9. Hej :)
  Jeg ville bare høre, hvor du har købt de øreringe du har på. De er ret hardcore ;)

 10. Hej Emily. Tænkte på om du har lidt flere billeder af denne frisure? Evt. nogle fra den anden side eller forfra? Sidder det stramt eller sådan lidt løst/skødesløst på resten af hovedet? Jeg skal nemlig til 3.g galla på fredag, og ved ikke hvordan jeg skal sætte mit hår. Dette kunne være en idé :)
  Matilde

  1. Nej det har jeg desværre ikke :(
   Det skal sidde ret ‘stramt’ trukket ned til fletningen. Og så kan man ‘trække’ lidt i det og løsne det bagefter. Især selve fletningen. Jo længere og tykkere hår man har, jo mere kan man løsne det. Slut evt. af med hårlak. Hvis noget af det forreste er lidt for kort til at nå med hele vejen bag om hovedet, så flet det i en separat fletning og sæt det fast i nakken med et par hårnåle under den store :)

   Håber du får en forrygende gallafest :D

   1. Hov, du kan forhåbentlig nå at prøve det af et par gange i dag, det er i al tilfælde bedst lige at have prøvet det før synes jeg :)

  1. Har lavet en videoguide med hvordan man gør. Prøv at søge på video her på bloggen eller tjek min youtube-kanal ud (emilysalomon hedder den) :)