tested: green haircare

I de sidste par uger har jeg prøvet TRESemmés nye grønnere hårpleje, der blandt andet tæller en silikonefri balsam og en shampoo med meget lidt sulfat, begge dele med økologiske olier, altså lige to produkter efter mit ‘curly girl’-hovede på papiret. I praksis er jeg også rigtig positivt stemt og synes det er dejligt, at det nu er til at få fat i grønnere produkter uden silikone og alt for meget sulfat på supermarkedshylderne og så til rimelige penge. Balsamen er i den lidt lettere ende, så jeg supplerer med en ‘tung’ hårkur af og til og evt. lidt oliepleje bagefter. Men hvis man ikke har Ronja Røverdatter-hår er den sikkert tilstrækkelig :)

TRESemmé shampo og balsam koster 89 kr. og kan fås i Matas og daglivareforretninger fra maj måned.

I have tested the new TRESemmé Naturals products for the past couple of weeks and I really like the low on sulphates shampoo and the silicone-free conditioner.

(Visited 456 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Prisen lyder rimelilg det kunne være jeg skulle prøve dét. Jeg bruget for tiden selv Red Ken men kan godt lide at variere lidt :)

  xx Seph

 2. Det lyder altså godt med nogle øko produkter der er fri for alle de onde ting, synes jeg har manglet!
  Tror jeg vil prøve dem når de kommer ud, selvom jeg normalt slet ik er glad for TRESemmés. Men har hørt meget godt om den nye serie dér :)

  STEENBERG

 3. Det var en kort anmeldelse. Du siger faktisk ikke noget om shampooen udover at du er glad for grønne produkter generelt er tilgængelige. Er der ikke mere at sige? Betyder det, at produkterne var dårlige?

  Hilsen Maria

  1. Det var nu heller ikke tænkt som en decideret anmeldelse, snarere en lille anbefaling af nogle produkter jeg har prøvet og har været glad for :)
   Det synes jeg ellers jeg har skrevet (altså at de også fungerer i praksis), men det fremgår måske ikke helt tydeligt nok. Men kan under alle omstændigheder godt lide begge produkter, også shampooen. Begge tommelfingre op herfra :)

 4. APropos grøn… Jeg tænkte på dig i dag, da jeg gik ud med skrald… Ehm… Nej, har fundet de fineste mintgrønne skraldeposer i Netto. Tænk hvor mange gange i løbet af en dag, man ser sin skraldespand, og sp bliver man bare helt glad:-) Bare et lille tip. Ha’ en dejlig dag!

 5. Hehe, havde faktisk tænkt på at jeg ville skrive til dig, om det var noget du havde fået fingrene i, men fik aldrig taget mig sammen til det. Og her kommer der så en anmeldelse – det kunne ikke være bedre :)
  Har længe overvejet at benytte nogle af dine hårtips, til min store manke – men har ikke helt kunnet overskue at skaffe de “specielle” produkter… Men når de nu havner i et alm. supermarked og i matas, skal jeg virkelig have det prøvet :)

 6. fantastisk! Kommer lige som min shampoo er ved at løbe tør og jeg skal købe en ny, og var ved at mangle lidt inspiration. Den må prøves!

 7. Det lyder som en rimelig habil hårbehandling!Og så er de billige – super smart :)

  Jeg har forresten lige linket til dig på min lille tænkeliste. Now you’re informed :)

 8. Kære Emily!

  Så er det mig med alle hundespørgsmålene igen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at træne min hund med klikker og det er jo også noget, du ved noget om :) Kan du anbefale nogle kurser eller trænere i København/Frederiksberg? Der sker ikke synderligt meget, når jeg googler det. Og evt. en bog, der er god til træning hjemme? Håber, du kan holde hundespørgsmålene ud og glæder mig til at følge din lille, fine Penny på bloggen. På forhånd tak :)

 9. Hej…

  Ihh siden dette indlæg har jeg kigget i mange butikker efter disse produkter…
  Men hverken Matas, eller to gange kvickly har dem, eller aner noget om det…
  – Ved du om de er til salg, eller har set dem i butikker…?! For det kan jo godt være lille Svendborg der ikke er med på beatet endnu… (og maj er heller ikke slut endnu) men hvis nu du vidste de havde dem et bestemt sted, så ville jeg se om jeg kunne få fingerne i dem… (min nuværende shampoo + balsam, er næsten tom)

  Håber du kan hjælpe… I øvrigt – super lækker blog, er glad for at jeg faldt over den en dag.. :)

  1. Så er der svar til dig fra distributøren: “Fra uge 20 kan Naturals findes i COOP, uge 22 i DS og Superbest uge 25. Dog burde man allerede nu kunne finde Naturals i de 86 største Matas butikker.”
   :)

 10. Hmm… nej har ikke set dem selv endnu, men har heller ikke rigtig kigget efter dem dog. Har de butikker du kigger i andre TRESemmé produkter? Kan lige skrive og spørge pr-bureauet om de ved hvordan og hvorledes :)

  1. Mange tak for svaret, det er rigtig fint… :) De butikker jeg kiggede i, sælger TRESemmé. Men måtte købe noget andet, men tror jeg vil prøve dem næste gang der skal købes shampoo… Så i en reklame for Føtex at de havde dem,så de er derude et sted… ;O)