smukt brugt & affär

For et par uger siden var jeg til genåbning af en af mine yndlings-Amager-butikker, Smukt Brugt, i anledning af at den er blevet slået sammen med nabobiksen Affär (og har fået pænt mintgrønt gulv).

Smukt brugt har stadig håndplukket vintagetøj og -tasker og lækre retromøbler og interiørdimser, men har fået en lille ansigstløftning og virker større grundet sammenlægningen med Affär, der primært har smukt brugte ting til hjemmet. Så smut en tur ud på Ønskeøen i det fine vejr og tjek biksen ud. Ingolfs kaffebar lige ovre på den anden side af gaden (og lidt nede ad Ingolfs Allé), har en dejlig gårdhave, hvor man kan slikke sol, drikke kaffe og spise frokost, hvis man vover sig derudad :)

Smukt Brugt, Amagerbrogade 201, 2300 København S.

Hvis man er rigtig vild, kan man tage på en lille tour de Amager, hvis ikke kan man nøjes med at supplere Smukt Brugt med et besøg i Eltoft Vintage på Holmbladsgade.

God fredag og god weekend!

(Visited 1.045 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Det ser rigtig spændende ud der, har ikke været forbi. Er vist mere en bro- end amagerpige ;)
  Men ser ud til at være et besøg værd!
  Sommerudflugt til Amager it is, efter eksamen.

  KH Anne

 2. Øjj, hvor ser det godt ud. En butik lige efter min smag! :) Synd, den er på Amager. Ja undskyld, men når man bor på Østerbro, går i skole i Valby og har familie i Kbh K, så er der aldrig rigtig nogen anledning til at tage til Amager… :)

 3. Hej Emily,

  1000 tak for du kiggede ud til os og fik drysset lidt “stjernestøv” ud over vores åbnings arrangement;-)Det er super fedt, at du gider være med til at gøre opmærksom på Amager’s små perler! Vil lige gøre opmærksom på, at jeg har skippet min gruppe, men KUN fordi jeg har lavet en side på fb. den hedder selvfølgelig osse smukt brugt. Håber du & andre vil gå ind & “synes om”

  Ha’ en super weekend med dine kære…

  Kærlig hilsen

  Laura

 4. Det eneste jeg tænkte da jeg scrollede ned over billederne var fint fint fint. Ih altså hvor ser det fint ud? Jeg kunne også mægtig godt tænke mig at høre lidt om prisniveauet? Det ser jo så fristende ud, men desværre skal man ret tit bruge ufatteligt mange penge sådanne steder:(
  Men ulig nogle andre vil jeg i den grad gerne forlade elskede Nørrebro for en stund, krydse byen og smutte til Amager for en sådan perle der! Tak for tippet altså – flere af den slags gerne! (Eller okay – det synes jeg faktisk du er ret god til i forvejen:)!

  1. Det er rimeligt synes jeg, men selvfølgelig langt fra loppemarkedspriser. Til gengæld er der masser af små håndplukkede skatte at komme efter :)

 5. Vildt flotte ting! meget inspirerende :-) Jeg må helt sikkert besøge ‘smukt brugt’ en dag.
  Købte du noget??
  /Camilla

 6. Hej Emily :D I SeiMei give-away’en har du den fineste mint grønne neglelak på, hvor er den fra? :D Den er SÅ fin at jeg bare MÅ have den!

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 7. Hej Emily
  Har læst at Penny og Sonja har leget sammen i weekenden, har du ikke nogle billeder af hvalpe i aktion?