look of the day: noir (og madmanifesten)

Først og fremmest: Hvor er I bare seje!! Sådan helt generelt, men i kommentarerne til sidste indlæg i særdeleshed! Så mange gode bogtips og så mange seje læsepiger i blandt. Synes det er så dejligt og kan se at jeg med rette kan fortsætte og måske endda skrue lidt op for mere kulturorienterede indlæg.

I lørdags var jeg inviteret på date af min søde kæreste på vores favoritcafé Madmanifesten og vi nåede lige at tage ovenviste billeder i skumringen inden. Med bare tæer udenfor for første gang i år, yay! Madmanifesten ligger tæt på hvor vi bor og ikke nok med det, så er det også et vanvittigt hyggeligt sted, der skiller sig ud fra Københavns ellers meget ensartede caféer. I stedet for hvidt og børstet stål er her bambus, sort og støvet grønt brudt af orange farveklatter. Og så er der et legerum til børnene bagerst i caféen, så man skal lige være forberedt på at det altså er et sted hvor børn er meget velkomne. Hvilket jeg bare synes er vanvittigt hyggeligt, det forstærker den afslappede fornemmelse og jeg har det meget som om jeg ‘bare’ er hjemme og besøge nogle venner. Maden er dejligt uprætentiøs og i den rustikke og sunde ende. Så lækker og med stor fokus på ordentlige råvarer fra gode leverandører. I weekenden har de brunchbuffet hele formiddagen og derefter frokostbuffet og begge er tiptop og jeg spiser mig altid helt ned, fordi der er så meget forskelligt og fordi det er så godt. Ikke sådan en dum buffet, hvor maden står for længe og er kedelig, men små friske portioner hele tiden. Det er sådan noget mad man ville få hvis man var hjemme hos ens sunde, hippe venner til brunch. Ok, nu stopper lovprisningen, holder bare så meget af Madmanifesten.

Det her indlæg skulle egentlig have handlet om mine nye perfekte sorte jeans fra Filippa K, der sidder så godt og passer lige til min krop. Rigtig rart endelig at have fundet de perfekte jeans (til mig). Men så gik der mad(manifest) i den og sådan kan det jo gå. Jeans’ne skal I nok se mere til under alle omstændigheder :)

Outfit details: Jacket Nué Notes// jeans Filippa K// tee Whyred// pumps Dune// clutch Mulberry

(Visited 448 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Fuck, hvor er du bare lækker, hva?! Virkelig, virkelig flotte billeder:) Du er så flot en pige:) hehe, nu lyder jeg som om jeg er 70;) Og din kæreste kan sit kram bag kamereat!

 2. Hold fest, hvor ser du bare godt ud! Det er helt vildt! Og Madmanifesten må jeg helt sikkert besøge i nær fremtid.

 3. vil glæde mig til at høre mere om de perfekte jeans:) Er selv stadig på jagt, og har fundet flere par, der nærmer sig, men ak! De perfekte mangler jeg stadig at finde – måske fordi jeg nærmest ikke skal have noget strech i?

 4. “ppiiifffttt” wow, hvor ser du bare godt ud.. :D
  Elsker alt ved dit sæt.. sindsyg fede billeder… :D

 5. Øj manner, hvor er I altså bare altid søde! Så dejligt, det er jo en fornøjelse ‘at blogge for’ jer :D

  Læderjakken er fra Nué Notes :)

  1. Lige da jeg så jakken vidste jeg det sku være den jeg sku ha.
   Åh, hvor er den flot og helt perfekt..
   Fandt den så på musthaves.dk nedsat til kun 1199 kr- men selvfølgeligt kun en str. 42.
   Jeg kan slet ikke finde den andre steder…
   Æv, jeg er altid for sent ude hvad angår sån noget:(

 6. Flotte billeder og lækkert outfit :)
  Kan godt lide detaljerne med skoene og tasken – det er lige i øjet :)

  Forår er bare dejligt :)

 7. Det er meget sjovt – da du viste dine leo-sko i et tidligere indlæg, var jeg så meget med på leo-printet, men ikke lige helt med på den der halvhøje hæl, og kunne ikke lige se for mig, hvordan den skulle fungere. Men så kommer der lige en outfit-post, og såmænd om du ikke lige worker hælhøjden til A+! :)

 8. Hej, fint outfit. Er dine busker af den model, der hedder niki? Har samme kropsform som dig og er før blevet inspireret af dine acne hex, så vil lige høre om dem her :)

 9. VIRKELIG en lækker læderjakke, Emily. Og tillykke med fundet af de perfekte jeans :)

  / Emma
  Fierce-et-chic.blogspot.com

 10. det lyder rigtigt hyggeligt :) jeg elsker Mulberry clutchen, hvor meget har du givet for den?

 11. Super fedt outfit og flotte, flotte billeder! Rigtig lækker læderjakke. Er vild med rock chick looket mixet med leopard.

  Og hvor er det skønt, at det er ved at blive forår og læderjakke-tid! :-)

 12. Du ser fantastisk ud Emily og elsker billederne! Har du mon vænnet dig til sådan at stå og posere når folk går forbi? Jeg ville blive helt genert tror jeg :)
  Glæder mig også til at høre mere om de perfekte jeans, for det er jo dem man altid er på jagt efter! Kunne godt selv bruge et par sorte, så håber du vil fortælle om dem i et indlæg.

  Og så er jeg da nødt til at prøve Madmanifesten kan jeg høre… at jeg kan tage min søn med er et stort plus. Tak for anbefalingen.

  1. Næ ikke rigtig mht. at stå midt på gaden og blive fotograferet. Bliver ofte meget genert, men prøver at bide det lidt i mig. Og så har vi det også mægtig sjovt med vores små ‘fotoshoots’, rigtig meget fis og ballade og gode grin :)