granola + winner

I går mødtes jeg med Josephine fra Rudolph Care til hygge, kaffe og kage på Granola på Værnedamsvej og tænkte at jeg passende kunne få hende til at trække vinderen af Rudolph Care konkurrencen. Jeg havde hjemmefra trukket 25 navne med en random number generator blandt de omtrent 600 mails og iblandt de udvalgte 25 trak vi så endnu engang lod og Laura Gronborg blev den heldige vinder. Tillykke til Laura!

Jeg var lidt tidligt på den på Granola, så nåede også lige at spise en vældig dejlig sandwich med vitello tonnato (kalvefilet og tunmousse). Hold op hvor jeg altså bare synes Granola er et herligt sted. Og så har de helt vanvittigt vaks og venlig betjening :)

Granola – situated in the buzzing Værnedamsvej – is one of my favorite cafés in Copenhagen.

(Visited 393 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Helt enig! Hvis de havde nogle åbningstider der passede lidt bedre til mit arbejde og var en lille smule billigere tror jeg, jeg ville flytte ind der!

 2. Hej Emily,
  jeg kan ikke helt finde ud af, om du foretrækker kommentarer/ spørgsmål, der ikke lige vedrører et indlæg i kommentarfeltet eller på formspring, så jeg tillader mig at spørge her: Er der en hjemmeside, du bruger til at oversætte engelske / amerikanske bageopskrifter – eller har du mon en liste? Har nemlig fået den fineste kagebog, men med dumme oz osv som mål

  På forhånd tak

  Ida

 3. Mmh, jeg bagte også hindbær muffins forleden dag med dertil hørende hindbær frostings – dog i en lys udgave og ikke chokolade, de var bare gode :-)

 4. Flotte kager og fine og stemningsfulde cafe billeder.
  Tak fodi du bragte storby stemningen til mig denne fredag eftermiddag herude i provisen i Jylland :)

  God weekend til dig Emily!