Konkurrence: Rudolph Care

Nu har én af jer muligheden for at vinde nogle af de lækre produkter, jeg skrev om i starten af ugen, da jeg i samarbejde med Rudolph Care udlodder et sæt med kropspleje, så den tørre vinterhud kan blive klar til lys, luft og forår.

Det mørkelilla bær Acai er en bærende ingrediens i alle Rudolph Care produkterne. Acaibærret vokser kun i Brasiliens regnskove og har i mange generationer været kendt som naturens egen energikilde blandt de indfødte indianere. Hvad er Acaibærrets særlige egenskaber? Find svaret på Rudolph Cares facebookside eller på deres hjemmeside og send det i en mail mærket “Rudolph Care” til emilysalomon@gmail.com inden torsdag d. 17. marts kl. 12.00.

Du kan vinde et sæt med en Body Balm, Body Oil og Body Lotion. Alle produkterne indeholder 5 naturlige og økologiske olier og sættet har en samlet værdi af 1335 kr.

Sorry this give-away is for Danish residents only.

(Visited 471 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Jeg er bare interesseret i at vide, hvordan du laver billederne på den måde?
  det der med lyset.

  1. Det gør jeg i Photoshop. Der findes masser af tutorials til det rundt omkring på nettet, søg evt. på ‘photoshop pink (eller rose) haze’ :)

 2. Hej:-)
  Fedt med en lækker konkurrence, elsker også bare produkterne fra Rudolph Care.
  Tænkte på om jeg må stille dig et spørgsmål? Jeg leder lidt efter nogle gode produkter til mit hår og har kig på følgende: Moroccanoil hårmasken og Mane’n Tail conditioneren – dem har du vist prøvet, ikke? Hvad er din mening om dem, kan de anbefales?

  1. Jeg var desværre ikke så imponeret over Mane n’ tail, men er til gengæld blevet vild med Conceived by Nature fra samme producent (kan også købes på horsecare.dk), har lige bestilt endnu en kasse.

   Maroccan oil hårmasken gjorde ikke noget fantastisk for mit hår desværre og så er den helt afsindigt parfumeret :(

   Se evt. indlægget ‘Curly Girl products I use’ for mine favoritter :)

 3. e-mail sendt! Mon ikke disse dejlige produkter ku’ hjælpe med at gøre en rigtig forårslækker?! I think so.
  Dejlig dejlig blog i øvrigt!

 4. Hold da op, for en flot præmie..Er så glad for rene produkter vinder frem..
  Jeg skynder mig at deltage..