blog-land.dk

Jeg er blevet rigtig vild med blog-land.dk. Da jeg først hørte om siden tænkte jeg: “Åh, nej, ikke endnu en side, der skal snuppe vores indhold”, men i modsætning til umiddelbart lignende sider, så er blog-land sej og kan meget mere end bare at høste andre bloggeres arbejde. Måske fordi Trine, der står bag, oprigtigt elsker blogs. Og læser en imponerende masse selv. Så på blog-land.dk kan man finde hendes anbefalinger af små/store/danske/udenlandske/mode/mad/mm.-blogs og jeg synes det er en rigtig dejlig måde at finde nye blogs på.

Det er i øvrigt ikke fordi jeg selv helt har lagt “blog hunt’en” på hylden (jvf. et efterhånden gammelt indlæg hvor jeg søgte ny bloginspiration), men med over 300 forskellige links er jeg endnu ikke nået dem alle igennem.

Følg blog-land pr. bloglovin’ her :)

Fashionstatement er en lignende side, omend den desværre ikke er helt så aktiv for tiden.

(Visited 185 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

  1. Hvilken kvalitet er dit grønne mulberry tørklæde? (det du har “lånt” af din mor :) )
    Det kan nemlig fåes i to kvaliteter..

    Tak for en fantastisk blog!!