essentials

Nu har jeg jo efterhånden bekendt kulør, høhø, bogstaveligt talt. At det stod så slemt til og at jeg tilsyneladende horder mintgrønne (eller nuancer tæt på) ting, var jeg egentlig ikke helt selv bevidst om, men så skulle jeg pakke min taske i går og kunne pludselig godt se, at det er ved at blive lidt tosset. Dejligt mintgrønt tosset :)

Håndcremen fra Bio Beauté by Nuxe, som jeg fik anbefalet af en af jer for nogle måneder siden, og læbepomaden fra EOS, er i øvrigt mere end gode.

The ‘minty’ and quite french (at least 3 of them) essentials that I carry around.

(Visited 227 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

32 Kommentarer

  1. Din blog er så fin og min yndlings. Men så tænkte jeg lige på noget….
   Kunne du ikke en dag bare for hyggens skyld lave et indlæg, med de sange der ligger på din iPod? Det kunne være sjovt.

   May Emilie x

 1. Uha uha fine sager!
  Hvor køber man håndcremen og den fine Chanello? Det er måske en taske fra en tidligere sæson! Den er SÅ smuk. Er selv syg med mintgrøn/tyrkis! og har været det i mange år..

  KH kathrine

 2. Lækre sager. Lige præcis den mint farvede læbepomade fra EOS står faktisk på min huskeseddel. Glæder mig til at prøve den :)

 3. Mint grøn er også fiiiint :) Overvejer lidt nogle mintgrønne ting i min lilla’e lejlighed, jeg vil også gerne høre om håndcremen, da mine hænder er virkelig vintertørre :(

 4. Hej Emily
  Ved ikke om du har svaret på det før, men hvor kan man købe den fantastiske nøglering henne? Har selv lige været i Paris og blev helt vild med de små søde kager.

 5. Hej piger,

  Pungen er som I rigtig har gættet fra Chanel. Den er købt for ca. 4 år siden i Chanel i Berlin, ved desværre ikke om det er en model de stadig fører.

  Håndcremen er rigtig god, lige tilpas fed uden at være for fed og den har gjort underværker for mine tørre vinterhænder. Den dufter rart, men ikke for meget. I det hele taget anbefalelsesværdig :) Den koster omkring 100 kr. og kan fås i Magasin, Illum og en del Matas’er :)

  Nøgleringen er en gave, men den er købt hos Hill Street i Bredgade, de har også webshop, som en af jer så fint linker til. Tak for det! Elsker når i hjælper mig/hinanden :D

  God dag,
  Klem

  1. Uh det kan jeg ikke huske, men den er som skrevet længere oppe købt i Berlin for 3-4 år siden :)