look of the day: gasolin

Da vi var i Odense i søndags kom vi forbi denne hyggelige old school benzintank. Og så kunne man jo passende lige hapse et dagens der. Glemmer ofte at forevige de mere hverdags- eller søndagsagtige outfits, men her er i al tilfælde et :)

Outfit details: Jeans Cheap Monday// jacket + jumper Nué Notes// scarf Dune// purse Balenciaga// sneakers New Balance

(Visited 493 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Cool – det er et fedt outfit! De er vildt fede de sneakers fra New Balance… Synes stedet ligner der hvor “Baronessen og Benzintanken” eller hvad den nu hedder, er optaget? :D

  2. Jeg tænkte på, om du kan huske adressen på benzintanken eller et “kendt” sted i nærheden? Jeg bor selv i Odense og kan slet ikke huske at have set det sted før :) Det er ikke fordi, jeg ikke tror på dig, men det vil være sjovt lige at vide, hvor stedet ligger, når man er odenseaner ;)