look of the day: au marais

Hermed en lille outfitpost fra Paris i lørdags hvor vi tullede rundt i Marais. Nederdelen, som I var en del der spurgte til i forrige indlæg, er såmænd fra H&M :)

Jeg er syg i dag, meget ubelejligt, men det er den slags vel altid. Så det bliver ikke det længste indlæg nogensinde, vil tilbage under dynen og læse i min bog om Marie Antoinette.

Outfit details: Skirt + sunglasses H&M// cardigan Lovechild// socks Henrik Vibskov// booties Repetto

(Visited 252 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

49 Kommentarer

  1. Mange tak!! Tror at det at jeg blogger er med til at udvikle det. Altså at man ‘tvinges’ (på en positiv måde) til at være ret bevidst om sin stil og dermed bliver dygtigere til det. Altså ligesom hvis man øver sig på alt muligt andet :)

 1. Av den bog vil jeg gerne høre om – titel og om den er værd at læse? Elsker at læse om dronninger under revolutionen. Livlægens besøg er en favorit.

  1. Den hedder slet og ret Marie Antoinette og er af Sena Jeter Naslund. Den er helt ok, sådan lidt knaldroman, men vist historisk ret korrekt og så krydret med lidt sassy detaljer. Perfekt underholdhing :)

 2. super flot nederdel .. perfekt her til foråret der forhåbentlig snart kommer :)
  Er det længe siden du har købt den og i hvilken H&M? (og må også lige høre om prisen) :)

  1. Købte den for en måneds tid siden på Amagertorv, men har set den både dér og i Fields for nyligt :)

 3. Når du er i Paris klæder du dig i repetto, YSL, og fine romantiske farver – så sødt! :D
  Det giver lige dét ekstra til Paris-stemningen :)

 4. Så fint! Jeg er som alltid imponert over din gode stil. Synes bloggen din er så velformulert og at fotografiene er usedvanlig gode. God bedring!

  1. Ih tusind tak for din søde kommentar, det betyder altid rigtig meget, når ens ‘arbejde’ påskønnes. Klem

 5. Den nederdel passer virkelig godt til dig og din stil, sådan et meget personligt stykke tøj på en eller anden måde – uden at være det :-) Og ringen er virkelig flot til det outfit og til dig. God bedring!

 6. uh, hvor 90´er agtigt (på den gode måde) med det mavseskind der! Gid man havde så flot en mave som dig og vise frem i sådan en fin nederdel. Du er virkeligt en inspiration mht. at sætte farver sammen jeg slet ikke ville have tænkt på selv. Er faktisk begyndt at tænke “hvad ville Emily mon sætte sammen her?” når jeg shopper ;-)

  1. Åh, må desværre skuffe med at det er ‘skærfet’ på nederdelen og ikke min mavse. Selvom det kunne være sejt! Det må jeg vist gøre snart. Når maven er lidt mindre hvid altså :)

   Haha, hvor er du sød mht farverne!! Og jeg kan afsløre at jeg gør det samme, jeg tænker bare ‘hvad ville Carrie Bradshaw eller Gala Gonzales’ tage på ;)

  1. Mange tak søde P. Kan dog trøste dig med at der ofte bliver sorteret nogle meget lidt fotogene billeder fra, når jeg laver et indlæg ;)

 7. Hej emily :)
  Tak for stor inspiration og flotte billeder!
  Jeg har netop startet en blog (så jeg er ikke så langt endnu), men ville lige informere dig om, at du står på min blogroll, da jeg elsker at læse alt hvad du skriver.

  – Nina https://aveugler.wordpress.com/

 8. Hej Emily!

  Jeg vil bare høre, hvilket hotel du boede på denne gang, og om det var godt?
  Er nemlig ved at bestille overnatning til min første Paris-tur ;)

  Ser frem til meget mer’ Paris ;)

  1. Vi boede på Hotel de la Grande Jatte og det var helt fint. Havde købt det via et TakeOffer tilbud, så det var også ret så billigt. 1300 kr. for to personer for tre overnatninger :)

 9. Smuk og stilfuld som altid – du klæder nu byen meget godt og ser også ud til at passe endnu bedre dér end herhjemme :)

 10. Hej Emily.
  Er simpelthen hel vild med din knold!
  Kunne jeg ikke lokke dig til at lave et indlæg, hvor du fortæller os, hvordan man laver den?
  Ville være lækkert!
  Kram

  1. Det kan du tro, men vil så nødig love noget for sæt jeg glemmer det. Skriver det på min blog-huskeliste og så lykkes det nok på et tidspunkt :)
   Klem

 11. Jeg elelelelsker de fine smykker du har på, især ringen OG halskæden, de klæder dig sååå godt. Jeg må være ærlig og sige at jeg snart er blevet afhængig af din blog, jeg elsker dine indlæg! Bliv ved med det!

 12. Hej Emily !

  SUPER SUPER SUPER inspirerende blog du har. Dette er dog et meget underligt spørgsmål måske, men jeg er helt vild med din håropsætning .. Hvordan laver du knolden så fin? :)

  Rikke

 13. Hej,

  ville meget gerne spørge om din YSL ring, hvad for en størrelse bruger du? Overvejer selv at købe en over internettet men kan ikke finde ud af disse US størrelser om de er store eller små?
  Din blog er også meget inspirerende!

 14. Hvor ser du skøn ud:)
  Du er bare super inspirerende. Både omkring hvem du er og hvad du render og laver. Du er smuk, og virker til at have et dejligt og spændende liv. Skønt at du vil dele det med alle os. Tak for inspiration til bl.a. smukt tøj og dejlig kage:)