île de la jatte

Vi boede på en lille ø i Seinen, Île de la Jatte, i Neuilly-sur-Seine i udkanten af Paris ude ved La Defense, på et hotel med det passende navn Hôtel de la Jatte. Et rigtig fint lille mellemklassehotel, hvor alt var rart og fungerede upåklageligt. Vi havde købt tre overnatninger for to personer for lige omkring 1300 kr. mener jeg, på et TakeOffer tilbud, så det var lige til at overse.

Billederne er fra den første dag, altså for en uge siden, hvor det var næsten 20 grader varmt og vi gik en tur rundt på øen. Kunne godt tænke mig sådan en husbåd og en lille mintgrøn Fiat 500. Kunne også godt tænke mig 20 grader og Paris nu. Sidder og nyser og kigger ud på gråt i gråt her på Amager. Altså elsker jo også denne her ø, min ø, men lige nu kunne jeg altså godt bruge lidt forår. Og at komme af med dum influenza.

Nok om mine trængsler, det er jo ikke så slemt endda, håber at I søde piger (og et par drenge, hvis jeg ikke husker helt galt), får en formidabel weekend. Selvom jeg er en lille nysemakrel kommer bloggen ikke til at gå i dvale, har stadig masser af Paris at vise jer og fortælle om. Så er der en spørgerunde, der vist snart skal besvares og så kommer der en rigtig lækker konkurrence om et par dage :)

Outfit details: Dress Bon`A Parte (gifted/gave)// bag Mulberry// sunglasses Ray Ban

When i Paris last weekend we stayed at Hôtel de la Jatte at Île de la Jatte in the river Seine. Such a pretty little island in Neuilly-sur-Seine near La Defense.

bloglovin

(Visited 268 times, 1 visits today)
a+

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Iih skønne billeder! Lyder til at have været en dejlig tur :)
  Rigtig go weekend – og bedring!

 2. Skønne billeder og hvor er blomsterne bare smukke! Man kan ikke andet end at længes gevaldigt efter Paris når man ser dine billeder!

 3. Hvor er det smukke billeder! Har lånt en af dine blomsterbilleder som baggrund på min comp, for man da kun blive glad af at kigge på dem :)
  Hvor er din kjole fra?
  Yndlingsblog by the way…

   1. Sorry havde jeg ikke lige set. Kjolen er sørme fin og er nu fundet på deres hjemmeside. Hvad str har du kjolen i?

 4. Det er bare nogle dejlige billeder, du formår virkelig at fange stemningen af forårsagtige Paris :) Nu sidder jeg jo og overvejer at stikke af…

 5. Virkelig fine billeder, og du ser skøn ud!! :)
  Jeg elsker bare Paris, og vil selv så gerne tilbage snart.. Så kom endelig med flere billeder :)

 6. Emily, altså, du er så fantastisk til at berette på en hjertelig og drømmende måde, dog informativ. Jeg bliver altid så glad når jeg læser din blog :-)

 7. Hej Emily!
  Fed fed fed blog, følger den fast hver dag. Og sikke nogle dejlige billeder fra Paris :-)

  Skal til at erhverve mig en god designer taske i lækker kvalitet, og jeg er helt vild med din grålige Balenciaga. Hvad hedder modellen mon???? Og hvor har du købt den? Kan ikke finde den nogen steder på nettet.

  Knus fra Mai