5 places to eat in Paris

Le Comptoir du Relais, 9 Carrefour de l’Odeon, 75006 Paris. Lillebitte og meget berømmet restaurant i Saint-Germain. Bistrokøkken på den absolut lækre måde og det ved Pariserne (og hele verden) godt, så det kan være svært at få et bord. Mandag til fredag er der en fast menu og disse dage er forbeholdt gæster på Hotel Relais Saint Germain, hvor Le Comptoir ligger, men man kan være heldig (meget heldig) at få et bord, hvis man kigger forbi. Lørdag og søndag er der åbent for alle og à la carte, dog er det ikke muligt at reservere bord, så man venter til der er et ledigt. Vi var heldige og fik fluks et søndag aften, men vi kom også tidligt. Priserne er meget rimelige og man kan sagtens dele en landpatê, to glas vin og et par kopper kaffe og nøjes med at komme af med 25 euro eller man kan gå all in med 3 retter, som vi gjorde. Mere om det i et indlæg for sig :)

Restaurant Café la Jatte, 60 Boulevard Vital Bouhot, 92200 Neuilly-sur-Seine. Café la Jatte ligger på Île de la Jatte ligesom det hotel vi boede på. Og selvom man ikke bor ude i Neuilly-sur-Seine, er restauranten alligevel et besøg værd. Vi fik lækker mad i de ret fantastiske, nærmest kabaret-lignende omgivelser, hvor der som prikken over i’et hænger et gigantisk dinosaur-skelet i loftet. De skulle efter sigende også have en rigtig god brunch. Husk at bestille bord.

Chez Hanna, 54 Rue des Rosiers, 75004 Paris. I ‘falafelgaden’ rue des Rosiers, hvor falafelkongen L’as du Falafel også ligger, finder man Chez Hanna. Og jeg synes faktisk at Hannas falafler er bedst. Hvis man ikke vil stå og fedte med et stopfyldt pitabrød på gaden, kan man bestille en Falafel Special, til at spise på stedet. Lidt dyrere (den koster 11 euro), men meget nemmere og så kan man også lige hvile stængerne lidt :)

La Rose de France, 24 Place Dauphine, 75001 Paris. Her spiste vi en helt perfekt steak med pebersauce den første aften. Klassisk fransk og et rigtig hyggeligt og summende lille sted på den yndige Place Dauphine på Île de la Cité.

MÿBerry, 25 Rue Vieille du Temple, 75004 Paris. Jeg er en hund efter yoghurtis og den hos MÿBerry i Marais smager dejligt friskt og (vigtigst af alt) af yoghurt. Hvorfor mon der findes så meget yoghurtis, der ikke smager af yoghurt. Underligt ord egentlig. Yoghurt.

Håber I har en dejlig søndag? Vi har lige været på Madmanifesten at spise yndlingsbrunch og resten af dagen skal vist bare gå med lidt praktiske gøremål og måske en tur i biffen. Skriv endelig hvis I kan anbefale en film!

I går var jeg ovre at besøge vores hundehvalp igen, den og dens søskende er blevet så store. Og frække. Og helt uhyrligt søde. Om tre uger skal hun med herhjem at bo. Tæller dagene :)

(Visited 2.643 times, 1 visits today)
a+

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Nøj, den is der ser god ud. Må til Paris snart :-) Ja, jeg kan anbefale The Adjustment Bureau. Se evt. en anmeldelse på min blog. Jeg ved dog ikke, om den er noget for din kæreste. Ellers er Hereafter også virkelig god, hvis den stadig går altså.

 2. Jeg kan stærkt anbefalde dokumentaren “Inside Job” der handler om finanskrisen. Hvis I har mulighed for at enten downloade eller leje film er “When Harry met Sally” rigtig sød, sjov og eftertænksom film synes jeg.
  God dag!

 3. Hvis du ikke har set Colin Firth i The King’s Speech, bør du helt klart ofre en biotur på den. Hans oscar var fuldt ud fortjent.

 4. Jeg er som dig også en hund efter yoghurtis, gik totalt amok da jeg var i USA for første gang og opdagede den mest fantastiske butik der solgte det, http://www.pinkberry.com/ de har forskellige smage og alt det topping hjertet begærer man kan selv vælge hvor meget man vil have af toppings og hvad for noget så det var bare drømme scenariet. Så næste gang du skal til USA kunne jeg anbefale denne shop, medmindre du allerede kender til den ;)

  1. MÿBerry er ligesådan, bare den europæiske ‘kopi’ af Pink Berry- Det er så godt! Og vil glæde mig til at prøve Pink Berry, når jeg kommer til USA engang :)

 5. Godt indlæg, da jeg var i Paris havde jeg svært ved at finde gode spisesteder.. Så tror lige jeg skriver det her indlæg bag øret, til næste gang jeg skal dertil :)
  Spændende med jeres hund, der er bare ikke noget bedre end hundevalpe! Ærgerligt de bliver så hurtigt store hehe..

 6. Tak for tips – der er så mange lækre spisesteder i Paris og man kan næsten ikke se skoven for bare træer, så rart med nogle navne at gå efter :)

 7. Sikken dejlig guide. Skal selv til Paris om to uger, og vil beneficere af nogle af dine lækre anbefalinger, og se frem til masser af dage i Centre Pompidou, vintage shopping, macarons og fantastisk billedskydning. Det er første gang jeg kommenterer, og synes virkeligt du fortjener en kommentar herfra – da du utvivlsomt er en af de mest gennemførte bloggere. Med substans. Inspirerende billeder (ja meget æstetik i det hele taget), rejser, kultur, skrivestil og ja, et lille twist af fashion – som heldigvis ikke fylder for meget. I min optik, reflekterer en god blog en person gode interesser. Fortsæt det gode arbejde. Jeg vil fortsat læse med. God søndag til dig.

  //mia

 8. Lækkert x 5 og lækre beskrivelser, lækker stemning, lækre billeder, lækker spise, lækker by… Vil helt sikkert følge dine guides, når jeg en dag forhåbentlig kan begive mig af sted til Paris!

 9. Hov, overså lige det med biffen, så bliver det nok lidt problematisk, for den er ikke ny ;)

 10. Hej Emily! Hvor ser det utroligt lækkert ud:) Jeg har et spørgsmål som er taget lidt ud af kontekst, men vidste ikke lige hvor jeg ellers skulle spørge. Jeg har en masse tøj jeg gerne vil sælge ud af, og tænker at der må komme en masse loppemarkeder o.lign. her til forår/sommer. Problemet er bare jeg ikke rigtig kender hvilke der gør sig i den slags tøjsalg eller hvor og hvordan man melder sig til. Jeg ved du er erfaren på området så hvilke plejer du at bruge og hvornår er de?:) Håber ikke det er et helt umuligt spørgsmål:)

 11. Lææææækkert! Paris venter til sommer og dine tips er guld! Bliver dette indlæg ikke tilføjet din Paris guide? Pretty Pleeeease:)

 12. Åh! For mig er Carrefour de l’Odéon også bare essensen af Paris! Hvis man alligevel er i det område kan det også anbefales at gå ned til Rue Mazarine og spise på Alcazar (evt kan man spise på 1. sal hvor det er lidt billigere men hvor kortet også er lidt begrænset)

   1. Var på Alcazar i sidste uge, hvor der ud over dejlig mad også var underholdning i form af folk der svingede i trapez og kunne tricks med hulahopringe! De var virkelig dygtige

    Ved siden af Alcazar ligger også Agapé Substance som skulle være meget fantastisk (og ret eksperimenterende)

 13. Hej Emily!
  Yoghurt is er jo det bedste på jord! Næsten da ;)
  Kender du et sted i Kbh der sælger yoghurt is? Vil så gerne finde et hyggeligt sted! Kender kun InACup i rødovrecentret..

  1. Nej, desværre ikke efter at Rubadub Frozen Yoghurt på Nørrebro lukkede… Men vidste ikke at der ligger en i Rødovre Centret. Den må jeg da prøve ;)