Paris Pics 2

Så får I lige endnu en dosis Paris. Bl.a. verdens bedste sodavand med kokos og lime og min yndlingsthebiks (køb deres Fleur de Geisha). Vi har været ude at promenere på voldene og drikke kaffe i det fine vejr her til morgen og drager nu til familietamtam i det nordsjællandske. Fortsat rigtig god søndag til jer!

Just another batch of photos from the city of cities.

(Visited 325 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Hej Emily,
  Jeg er så heldig, at jeg skal til Paris i næste måned med min mor, og jeg vil så gerne shoppe lidt. Men mit shoppe budget er ikke kæmpe, så har du nogle musthaves, når man skal til Paris? Hvad skal jeg gå efter? :) Tak for en dejlig blog.
  Kh
  Anne

 2. Hej Emily,
  Jeg tager til Paris i et par dage fra på torsdag og vil gerne i den te-butik, du har et billede af i denne session. Hvad er adressen?
  //Eva

  1. Uh det kan jeg ikke lige huske, der ligger et par stykker af dem i Paris. Denne er i Marais. Men du kan google Le Palais des thés og så burde adresserne poppe op :) God tur!

 3. Skal til Paris til sommer, er totalt lykkelig over dine mange gode Paris-indlæg! Og super flotte billeder! I øvrigt, hvornår kommer der svar på spørgerunden? :-)

  1. Mange mange tak :) Så hurtigt som muligt. Svarer på dem lidt efterhånden, men har så travlt på arbejde for tiden at jeg endnu ikke har nået dem alle…

 4. Ååååh, jeg glæder mig til jeg skal til Paris igen!!
  Jeg blev gift i december og holdte en “afterparty” for mine venner i lørdags, hvor vi fik en weekend tur til Paris! Can’t wait!! Vi var der også forrige sommer sammen, da jeg var gravid med vores søn. Denne gang er vi ikke helt sikre på om vi skal have ham med eller ej..
  Uanset, så GLÆDER JEG MIG!!