le comptoir

Masser af lækker og uprætentiøs bistromad og -stemning fra Le Comptoir du Relais, som jeg også skrev lidt om i ‘5 places to eat in Paris’. Hummerbisque med lakseæg, Brandade (kartoffelgratineret torsk) med hjertesalat, farseret and med kirsebærsauce, Tarte Fine med æbler og Gateau Russe d’Oloron Sainte Marie, som var en helt fantastisk fragilité-agtig sag.

The delicious yet very unpretentious meal we enjoyed at Le Comptoir du Relais when in Paris. Lobster bisque, Brandade with cod, duck in cherry-sauce, Tarte fine with apples and the glorious Gateau Russe d’Oloron Sainte Marie.

(Visited 1.181 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Jeg er (næsten) glad for at se at min blog ikke er den eneste som er fuldstændig dækket af Photobucket skilte! Det er virkelig irreterende at der så ofte er problemer med dem -,-

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 2. Du skal lige have lidt ros for dine smukke billeder :)
  – de er virkelig god taget!

  Og giver en super god stemning – sidder her i klasselokalet og drømmer mig væk dertil..
  TAK :)

 3. Hej Emily, tak for en fantastisk blog.
  Den er virkelig fin.

  Jeg vil høre dig om du ikke vil være sød at skrive om lidt flere spisesteder i Paris, nu skal jeg nemlig dertil igen i november. Jeg har været i Paris mange gange, men har aldrig været heldig med maden, de gange jeg har været ude at spise, har muslingerne været skuffende og det har været svært at finde en god (billig) restaurant. Hvis du evt. kan skrive nogen steder, hvor du har spist eller hvis du kender gode sandwich steder. Jeg vil blive meget glad, hvis du vil hjælpe mig.. ps. jeg har set din guide, fem steder at spise :-)
  Jeg skal i hvert fald besøg ovenstående, hvordan var pris niveauet der?
  Tak igen og tak for en smuk blog.

 4. Hej Emily,
  Tak for en fantastisk og meget smuk blog.

  Jeg vil høre om du ikke vil hjælpe mig, jeg skal til paris til november. Jeg har været der før, men jeg har virkelig ikke været heldig med spisestederne, muslingerne (som normalt er min livret) har været skuffende, jeg har ikke kunne finde nogen steder hvor jeg har tænkt “her ser dejligt ud og er ok billigt”, jeg har kun kunne finde snusket steder :-( og da 3 dage ikke er meget at have dernede, vil jeg nødigt igen bruge al min tid på at finde et nogenlunde spisested. Så vil håbe du kunne hjælpe mig, vil du evt. skrive lidt flere spisesteder, gode sandwich bar etc. Jeg har set din 5 steder at spise i paris, vil lige kigge den igennem igen. Jeg tror også jeg skal prøve ovennævnte restuarant, hvordan er pris niveauet der?
  Hold da op det blev langt, sorry.. Men håber du alligevel lige vil hjælpe mig.
  Kh.
  Julie

  1. Bedste tip er at gøre det du er igang med, finde spisesteder hjemmefra ;)
   Der er desværre alt for mange dårlige restauranter i Paris, så det er bedst at vide hvad man skal gå efter. Tjek magasiner, hjemmesider og blogs eller få anbefalinger fra venner. Jeg har desværre ikke flere steder at anbefale end dem du allerede har fundet på bloggen. Har ‘kun’ været i Paris 2 gange det sidste år og tør ikke anbefale noget jeg har været på for flere år siden. Prisniveauet på Comptoir er yderst rimeligt og man kan sammensætte så det passer til enhver pengepung. Vi fik 3 retter hver og god vin, så det løb lidt op. Mens dem ved siden af delte en landpate, fik 2 glas vin og delte en dessert, så det kan næppe have været dyrt. Man kan ‘mikse og matche’ efter appetit og pengepung :) Rigtig god tur!

  2. Mht. sandwich/frokost plejer jeg (hvis ikke der er en god café) bare at købe en sandwich/quiche hos den nærmeste bager. Ofte kan man få den varmet og så har man næsten garanteret lækker og billig frokost. Ellers er falafflerne i Rue Rosiers et hit :)

  3. Hvis du er vild med muslinger er Leon (som ligger flere forskellige steder) altså helt ok. Det er lidt som Jensens bøfhus, men omsætningen er stor, så muslingerne er helt sikkert friske.

 5. Hov, der kom lige to afsted.. Tusind tak for svaret, det var pænt af dig at du lige vil tage dig tid til at svare :-)
  Jeg fortsætter krigen efter spisesteder.. God weekend
  Kh.