recipes

Bruger I opskriftsiden? Den er lige oppe i menubaren. Jeg tilføjer løbende de opskrifter, der er blevet vist på bloggen (har jeg glemt en, så mind mig endelig om det), så der er en masse gode sager efterhånden. Mange smoothies og godter, men også lidt af alt det andet.

Ovenfor er det denne granola med bær og mynte på yoghurt, cookies med hvid chokolade og havsalt, mangoudskæring til denne smoothie, hvid fisk med sesam og safransauce, wraps med tofu og rødkål og de her cupcakes.

You can always find all of the recipes shown here on the blog right here on the recipes-page. Find it right below the header.

(Visited 233 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

31 Kommentarer

 1. Hejsa !
  Jeg bruger den tit ! Hvis jeg kunne sætte dem op på min kogebogshylde havde jeg gjort det, men det ser lidt dumt ud hvis computeren skal tå der oppe :)
  Keep them coming ;)

  Hilsner Lo ..

  p.s God påske

 2. Ja jeg bruger dem:) Har især været glad for din opskrifterne på müsli, over-night-raising-bollerne og smoothies. Men jeg bruger også rigtig meget opskrifterne til inspiration til fx salater, smoothies, pizza, cupcakes og ellers bare nye ingredienser eller andre måder at gøre tingene på. Bliv endelig ved med at vise al den lækre mad du laver:D

 3. JA!!!
  Bruger mange af dem! Hver weekend bager jeg dine boller (så lækkert at de bare står i køleren om natten, og bages om morgenen) og din appelsin+kokos+sesam-morgenmad er nærmest blevet min faste morgenmad – dog med lidt ændringer, alt efter hvilket frugt jeg har… jordbær og blåbær kan anbefales!!
  Jeg takker for god inspiration! :)

 4. Jeg bruger den nærmest dagligt når jeg har brug for inspiration eller bare brug for at kigge på nogle lækre billeder og blive hel sulten :P

  JEG ELSKER DIN BLOG EMILY! :)

 5. Bruger den ofte når jeg skal bage cupcakes, elsker lemon-udgaven :) Men men men du havde engang en opskrift på hindbærmuffins med hvid chokolade, mener ikke der var så meget smør i… Anyways de var vildt gode, men kan altså af en eller anden grund ikke finde dem mere.
  Tak for en visuel herlig blog (altså det er selvfølgelig det hele der er godt…)

 6. Jeg bruger den meget! det er nogle helt igennem fantastiske opskrifter skønne kager og lækre retter!
  tak for den det er drøn dejligt!

  mvh.
  Amalie

 7. Jaaaaa:-) Har prøvet dine cupcakes, cookies med salt og choko og dine morgenboller bliver lavet et par gange om ugen. Og det kommer altså fra en som haaaaaader at være i køkkenet…

 8. Jamen det kan du da tro vi gør!
  Den hvide fisk med sesam skal snart prøves, det ser for lækkert ud!

  Mht. genbrug, har Eltoft Vintage på Holmbladsgade stadigvæk åbent, og hvordan er priserne?

 9. Hej Emily,
  jeg bruger dem hele tiden myslien er fantastisk, cookiesene med hvid chokolade og havsalt legendariske, og citron cupcakesne supreme… flere opskrifter tak!!

 10. Min søster og jeg er i gang med at afprøve din opskrift på vanilla cupcakes. De små vidundere er i ovnen i dette øjeblik! ;-) Efter en lettere mislykket omgang cupcakes tidligere tror vi på, at det går bedre med denne opskrift. Vi krydser fingre!

  Med venlig hilsen
  Nina

 11. Jeg bruger dine opskrifter. Især den granola er et hit hjemme ved mig. Min mor er så vild med den, at hun kun spiser det som snacks, fordi det er synd at overdynge den med a38, mener hun
  så lidt ekstra ros der ;)

 12. Bruger opskrifterne :0) er eksempelvis i fuld gang med at bage til min nevøs dåb imorgen og har lovet at lave macarons og “luksus” citronmåne og har været forbi Delicatessehuset – kender butikken og personalet, de er meget flinke og hjælpsomme.. – og købe både små gule sommerfugle og citroner efter at havde set demo-video (cupcake’en) meget fin hehe.. har lige erfaret at man kun skal bruge ultra lidt farve – hvis det skal være i pastelgenren..hmhm

 13. Jep – har været omkring havrecookies’ne, som var en stor succes blandt kæreste, veninder og vejleder (!). Chilli con carnen var også ganske god – ændrede lidt i opskriften, puttede mere gulerod, mere hvidløg og mindre tomater i. Det er super når man sidder på læsesalen og føler sig lidt uinspireret og der så kommer et godt madtip, så tak for det :)

 14. Kigger tit på dem, og har især tit brugt de koldhævede boller. De er jo vidunderligt nemme og lækre! <3

 15. Jeg har søgt inspiration hos dig nogle gange. Din chili con carne er skide god, og dine koldhævede grovboller er lavet med så stor succes til kollegaerne, at jeg måtte sendt opskriften rundt efterfølgende :)

  Keep up the good work!

 16. JA! Bagte Vanilla Vanilla Cupcakes fredag nat til min kærestes fødselsdag lørdag – stor succes! OG søndag morgen blev der serveret “morgengrød” for de overnattende gæster! Smid gerne flere af dine lækre opskrifter op! Tak :)

 17. Jeg er vild med dine opskrifter, din granola er virkelig god, spiser den på smoothies (en tyk udgave), desserter (som oftes også er smoothies) og jeg sidder lige nu og får lyst til noget med Emily’s granola:-)
  Jeg savler altid over dine cupcakes, har desværre ikke forsøgt mig med nogle af dem endnu, men det er da min plan at gøre det…mangler altid nogle af ingredienserne når jeg får lyst til at bage dine cupcakes:-( Det kan man da kalde dårlig planlægning!!
  /Camilla