weekend

Først og fremmest: Tak for jeres søde hilsner i går! I er bare så rare og fantastiske altid, både når det går godt, men også når man har brug for lidt opmuntring. Tak!

Penny er helt frisk igen og jeg er også nogenlunde på højkant. Jeg har nogle lækre opskrifter i ærmet til jer. Eller det vil sige, mangler selve opskrifterne altså mål og sådan, som jeg lige skal rekvirere fra mine forældre og så kommer der opskrifter. Så i mellemtiden får I lige lidt billeder fra sommerhus i weekenden og samtidig noget af det mad, der kommer opskrifter på.

Pandekager med græsk yoghurt, rabarberkompot og honning.

Ah! Flare på fotografier gør mig glad.

Mere flare gør mig endnu mere glad. Velkommen sommer.

Fiskemandens Stegemix skal man altså ikke kimse ad. Slet ikke hvis det er en laber lille hornfisk, der er paneret i den.

Vi lavede tilsyneladende ikke andet end at spise… Her risotto med tigerrejer og friske ærter.

Penny chillede i haven med sine hjemmedrenge Snake og Punker-Giraf.

“Waz up Snake, er du nede med at vi ligger her og tygger ben?”… (Penny er ret gangsta bare så I ved det).

“Word, det er det sygeste ben det her Snake! Og prøv bare at tage det hvis du tør, mine hjørnetænder er længere og spidsere end dine wuz”… (det passer selvfølgelig ikke, hunde kan ikke snakke og det er bare mig der er kugleskør).

Vi lavede også blåbæryoghurtis. Nams!

Nå opskrift på is og risotto følger. Håber jeg. Måske vil de gamle rent faktisk ikke ud med dem. I så fald må vi nøjes med ovenviste.

Klem

A photo diary of my weekend. And Penny in deep conversation with her pal Snake.

(Visited 346 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Hvis Penny en dag er væk.. Så er det meget muligvis mig, der har hapset hende for en eftermiddagsstund! For filan da hvor er hun en sød lækker hundebasse :) Og så kan du jo passende bytte hende tilbage igen, for noget af den lækre blåbæryoghurtis ;) Ej spøg til side – der ser ud som en dejlig weekend :)

  Kram Amalie!

 2. Nøj noget lækkert mad! Nu har du fået min mave til at rumle. Heldigvis har jeg planlagt lækker aftensmad, fransk løgsuppe, mmmm….

 3. det ser fantastisk lækkert ud. Er isen måske lavet med den ismaskine fra obh du udlovede som give away på et tidspunkt, går og overvejer sådan en gadget som eksamens sommergave til mig selv, så det ville være fedt med en anmeldelse :-)

 4. Haha, er vild med Pennys gangsta sprog! Kugleskørt er skønt en gang imellem. Godt at I er ovenpå igen.

 5. Hahaha, jeg elsker, at Penny er gangsta-hund! Og ja, send pleaaase opskrift på isen der, den ser virkelig lækker ud! Når jeg får sommerferie i overmorgen, så er et af mine projekter at lave hjemmelavet is, og det kunne meget vel være den lækre blåbæris der. Haps haps! God dag. :)

 6. Haha, stemmer også for opskrift på is oveni de andre :)
  Ser ud til at have været en lækker weekend, hvem der bare havde en dejlig have i nærheden at flygte fra byen til!!

  Glæder mig til opskrifter.

  Kh Anne

 7. Thumbs up til hundebillederne med tilhørende geni(g)ale ghetto kommentarer! Jeg var fædrig af grin!
  Blåbær/yoghurt isen ser mere end fantastisk ud, jeg håber dine forældre vil ud med opskrifterne :)

 8. Emily du er simpelthen så sød. Du får mig gang på gang til at smile og grine og det er det jeg elsker ved din blog. Bliv endelig ved med det – så jeg vil i hvertfald ikke gå nogle vegne :)
  Og hvor ser det altså bare lækkert ud! Mums!! Selv nu, prop mæt efter aftensmad, får du mig til at længes efter risotto og hjemmelavet is! :)

 9. Hej er desværre bange for, du er nødt til at dele opskriften på isen… Det ser jo sååååå lækkert ud :) Du er så dygtig, Emily. :o)

 10. Blev lige så glad – tænkte du ville ligge opskriften på rabarberkompot ud. Ved godt det ikke så avanceret, men kunne være at du havde et lækkert tvist…

 11. Det er sjovt, som man oftere og oftere må tage sig i, at lægge stemme til sin hundebasse.
  Familie og venner er så småt ved, at komme med på bølgen, inden da var man blot kugleskør.

  Men kan vi ikke også få en opskrift på den dejlige is. Og måske generelt lidt anbefalinger til isdelikatesser på ismaskinen?

  Tak for en dejlig blog.

  Cathrine

 12. Orh ja det ser lækkert ud, det der is!! Glæder mig til opskriften kommer :)
  Tak for en altid interessant blog forresten..!!

 13. Ha :-) Jeg lægger regelmæssigt stemme til både min egen og andres hunde. Min mand troede vist også, at jeg var kugleskør, men nu fanger jeg ham i at gøre det samme :-)Måske bliver man bare lidt skør af at hænge med hundehvalpe :-)

 14. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Du har jo alt en kvinde kan ønske sig; hund, sommerhus og hjemmelavet is:) Godt du har det bedre.

 15. Selvfølgelig kan hunde tale og mange er dem er ret gangsta faktisk. :)
  Ser frem til opskriften på is, den ser damn fine ud!

  //Betina

 16. Alt maden ser jo alt for lækkert ud! De skal altså hoste op med de opskrifter -this is a question about the humans survival! XD
  jeg sidder her hjemme og griner for mig selv over dine GANGSTA’ replikker til søde lille Penny XD Årh for fanden hvor er det sjovt!

  “Waz up Snake, er du nede med at vi ligger her og tygger ben?”… (Penny er ret gangsta bare så I ved det).

  ps. ved du hvor man kan købe sig sådan en god ismaskine som måske ikke er lige så stor og syre som den brødrene Price har? ;D
  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

 17. Hahaha :D Og man skal bestemt heller ikke kimse af at være lidt småskør. Det gør af og til livet en del sjovere. Godt at du er tilbage – og håber ornlig sygt meget at forældrene vil afgive opskrifterne! ;)

 18. Nej hvor er Penny bare dejlig! Har selv en dalmatiner, men det er jo en noget anden størrelse end din… Men hunde er bare det dejligste! :-D

  howipose.blogspot.com