pop rocks

Kan I huske de her?? Eller dengang jeg var barn var de i en blå pakke med gulgrønne rummænd (?!) på og de smagte bedre end dem her (fordi de var sure og jeg er vild med surt), men konceptet er det samme. De popper og springer i munden på én og er mere sjove end delikate. Og hvis I ikke allerede har gættet det er jeg noget så barnlig og elsker den slags tossede ting og at lege generelt.

Det blev lidt af en sludder for en sladder. For at fortsætte i samme rille så er det underligt, at det er så svært for mig at få tid til at blogge for tiden. Det er skam ikke inspirationen eller materialet der mangler, men synes ikke der er nok timer i døgnet lige nu. Hvilket ikke giver nogen mening for da jeg var i praktik hos Patriksson Communication og arbejdede 9 timer om dagen, så lykkedes det alligevel at blogge. Er vist bare ikke så struktureret, når jeg er overladt til mig selv… Men jeg hygger mig og har det rart. Skriver opgaver, drikker lidt for meget kaffe, går ture med Penny på stranden og laver et utal af overspringshandlinger. Og glæder mig helt vildt til sommerferien, der snart er lige rundt om hjørnet :)

I’m really childish and was so happy to be reunited with this childhood favorite candy of mine last week. It’s not really delicious, but it’s so much fun :)

(Visited 1.701 times, 5 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. åhh ja de blå pakker med de grønne rummænd. Dem husker jeg alt for godt – mener de kostede 2kr på tanken dengang :)

 2. Her i det nordjyske er puf-sukker blevet meget populært på cafeerne.
  En gang vi spiste brunch fik jeg mig noget af en overraskelse, da min yoghurt og muesli pludseligt eksploderede i min mund:)
  Jeg har prøvet at komme det ovenpå cupcakes, som Kristians kollegaer endte med at få sig noget af et chok over..

 3. Åhr, jeg elsker pop rocks! Og jeg sniger dem stadig i indkøbskuren en gang imellem, trods der er like 100 kcal i en pakke, haha.. Så meget for at forsøge at være sund ;)

 4. Jeg ELSKER det! Da jeg var yngre kunne jeg sagtens finde på at gå 45 min. til den nærmeste tankstation bare for at købe dem i de små kartoner de kom i… (ja jeg var lidt tyk dengang, så det var nok meget godt med motionen)
  For et par måneder siden havde Rema1000 så en lille reol med alt sådan noget retro-slik og endte med at købe 10 poser af noget jeg TROEDE var Pop Rocks… Der stod noget med sour og explosive og jeg gik all in… Det var det ikke! Det kan være jeg skal sende de poser din vej, for det var explosively sour sort tyggegummi… Sådan rigtig surt!
  Jeg må finde en Blockbuster! -som i jeg MÅ finde en Blockbuster…

 5. Kender alt for godt til, ikke at kunne finde tiden til at blogge – super trælst!
  – især når man sidder med opgaver og eksamen
  Men HUSK – det er snart sommerferie, som du siger :)

 6. Nooo, hvor fedt! Dem skal jeg helt sikkert på jagt efter! Kan tydeligt huske dem fra jeg var barn. Det var gode tider. Der var virkelig meget godt slik! Love it. :)
  Held og lykke med eksamen.. Jeg glæder mig til, at du får mere tid til at blogge, og joiner mig her i sommerferie-klubben! :D

 7. Oh joh, pop rocks! Da jeg var barn, var jeg bange for, at de lavede hul i tungen, når de poppede :)
  Et sidespørgsmål, til dig; Hvordan er det for dig/jer med malede gulve & hund i hjemmet? Kan det fungere?
  Ja, det er noget af et afstikker-spørgsmål.. Har selv (en lille, skøn) hund & overvejer at male gulvet i stuen & soverværelset.

  Sommerhilsner,

  // Pernille

  1. Hmm… er ikke helt sikker på at jeg er med? I forhold til hvad tænker du?
   Før havde jeg ‘rå’ afhøvlede gulve, så det er meget nemmere at holde gulvene rene nu (og især med hund) hvor de er malede. Før tog de meget nemmere imod og skulle vaskes med sådan noget hvid specialsæbe og nu kan de bare lige køres over med almindelig Ajax og en moppe. MEN man ser nemt (sorte) hundehår, nullermænd etc. på et helt hvidt gulv, så jeg støvsuger nok lidt oftere nu :)

 8. Åh ja.. Overspringshandlinger… Jeg sidder også og skriver eksamensopgave. Og det motiverer mig helt ekstremt til at gøre rent og rydde op. Og bage.. Det er jo heeeeelt okay, når man får en ren lejlighed, et ryddeligt klædeskab og lækkert, billigt, sundt brød (og kage) ud af det -_- Suk! Og guess what, lige nu sidder jeg også og overspringshandlerxD Skørt:)

 9. Kære Emily,

  Jeg byder lige ind med noget helt andet og knap så blog-relateret. Har nemlig hørt rygter om, at løshundeområdet i Søndermarken er foreslået sløjfet i forbindelse med Lys & Liv projektet. Jeg ved ikke, hvor meget hold, der er i det, men jeg er blevet informeret om, at der afholdes et dialogmøde kl. 16 på tirsdag ved lysningen i løshundeområdet. Lyder helt skummelt ;) Der bliver i hvert fald opfordret til, at hundeejere og deres firbenede venner møder op og deltager. Så kom endelig, hvis du har lyst til at give hundelufterne en stemme :)

   1. Hvis du putter pop rocks i din drink bliver det ekstra sjovt at drikke den :o)
    Min favorit cocktailbar, Honey Ryder (som ligger på Hotel 27 i Løngangsstræde), laver en lækker én af slagsen, hvor de putter pop rocks i. Pop rocks’ne popper langsomt op mod overfladen af drinken, og de popper stadig i din mund :o) Den er helt fantastisk!

 10. KAN SAGTENS HUSKE DEM!
  Dengang jeg var yngre, var jeg med mine bedsteforældre på camping hver sommer, og når min bror og jeg så fik penge til at “snoller” for, blev størstedelen af dem brugt på Pop Rocks!
  Og ja, det var langt fra for smagens skyld, men for “poppene” ;)

  Og så lige til noget lidt andet end slikhjørnet ;) Det er nemlig sådan at jeg har projektuge i næste uge, og en veninde og jeg har tænkt os at skrive om skønhedsidealer. Så derfor tænkte jeg på om du evt. har lyst til at (supplere din manglende tid med) svare på et spørgeskema der omhandler hvad det er der påvirker kvinder, til at de ser ud som de gør, og gør så meget ud af sig selv..?

  http://www.surveymonkey.com/s/76GZHFB

 11. Hvor fint, du har opdaget dem nu – vi har haft dem i Blockbuster i to år, tror jeg :) Hehe, men hvis man har travlt, går der jo ofte noget tid. De findes også i sure udgaver, jeg ved ikke, om de havde dem i din Blockbuster, men dér hvor jeg arbejder har vi både cola, tuttifrutti og sour. :)

 12. Pop Rocks er fantastiske – ligesom de der ckokoladeslikkepinde med bjørnen på papiret (og træpinden der blir helt klam, når man spiser den, he he), push-pop, Lange-Jan (elsker dem) og de der plastikfrugter med pulver inden i. Åh barndom, hvor blev du dog af?

  Pop Rocks kan også købes i supermarkedet Kiwi.

 13. Ha ha ha jeg gik helt amok i Niagara Falls for nogle uger siden da jeg fandt det der. Har nu 5 pakker i skabet i lejligheden klar til en sjov dag :-)