look of the day: touch of pink

Outfit details: Chinos Acne// jumper Nué Notes// shirt Gina Tricot// socks Topshop// sneakers New Balance// purse Balenciaga// belt second hand// sunglasses Ray Ban

Billederne er fra i går. I dag er primært blevet tilbragt i ny bikini. Jeg er endnu engang stukket af i sommerhus. Det er bare nemmere både at læse til eksamen OG nyde det gode vejr (og blive krebserød, ahem), kæreste, familie og hundehvalp på græs her end hjemme på Amager i lille lejlighed. Manner, hvor jeg altså lige pludselig går og drømmer om hus og have. Eller måske snarere gård og land. Noget jeg aldrig har gjort tidligere.

Troede egentlig, at jeg var storbymenneske helt langt ind i marven og at jeg kun ville kunne flytte til en større by (og dermed til udlandet) hvis jeg skulle flytte væk fra København, hvor jeg har boet hele mit liv.

Er født på Vesterbro og har siden boet næsten hele mit liv på Frederiksberg (dog med nogle enkelte afstikkere af cirka et års varighed hver til hhv. Bornholm, Cypern og Bruxelles) og de sidste 5 år har jeg slået rødder på Amager.

Og har altså altid grinet lidt af de af mine veninder, der gerne ville flytte ud af byen igen, så snart de var færdige med at læse og skulle til at slå sig ned. Troede slet, slet ikke det var mig sådan noget.

Og det er det måske heller ikke. Det er sikkert bare en fase. Men lige nu i denne fase, så drømmer jeg om en landejendom her i det nordsjællandske. Så hvis en af jer ligger inde med sådan en og ikke lige bruger den, så vil jeg gerne passe den (kan evt. tilbyde lækker 2-værelses på 45 m2 med mintgrønt gulv på Amagerbro i bytte). Og lige teste mit nye og hidtil ukendte land-jeg af. Bage nogle tærter, dyrke lidt i en køkkenhave og gå ture med Penny på mine marker.

Alternativt kan I bare krydse fingre for at jeg vinder i Lotto i morgen. For jo, jeg spiller Lotto. Det er lidt min secret shame (well, obviously not so secret any more). Nå, må hellere stoppe med random fakta om mit liv og vende snuden tilbage til bøgerne. Later skaters!

ps. Hvis nu julemanden eller hemmelig mæcen læser med, så ønsker jeg mig også en bil. Bil og landejendom. There I said it (og det troede jeg aldrig at jeg skulle). Ikke at livet kan gøres op i den slags og jeg er meget glad og tilfreds og taknemmelig som alt er nu, men det kunne bare være rart. Så hvis nogen har en bil og nogle hektarer land til overs så er det bare at byde ind.

pps. I tilfælde af at nogen donerer hektarer og køretøj, så ændrer bloggen sig nok en smule. Altså ikke vildt meget, men den bliver nok lidt mere à la en af mine yndlingsblogs The Pioneer Woman :) Emily på landet, jow jow jeg tror det kunne blive godt… Alle ‘dagens’ kunne så passende blive sådan lidt Fahion Toast-agtige ude på en mark, haha ;)

(Visited 195 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Haha, hvor er du bare sød og sjov :-) Jamen det ville da helt sikkert blive hyggeligt at læse om :-) Jeg har det lidt som dig. Jeg har faktisk en dejlig nogenlunde privat og meget personlig have til min lejlighed (på 1. sal), i Storkøbenhavn. Men alligevel drømmer jeg lidt om rækkehus i forstæderne.. Kunne da være liiidt hyggeligt :-)

 2. Man vil vel altid have hvad man ikke har hehe. Jeg bor ude midt på en mark på midtfyn, og må skuffe og sige at det ikke er så idyllisk som man går og tror. Jeg skal helt klart have mig nogle gode år i storbyen når jeg flytter hjemmefra (der røg al ethos i ovenstående påstand, I know hehe), men på den anden side ved jeg med mig selv at jeg ender med at flytte tilbage til det mere landlige når jeg engang bliver “voksen” hehe xD

  1. Ja, det har du nok ret i :)
   Er også ret bevidst om at mit ‘landsted’ skal ligge ret tæt på byen trods alt, max. 3 kvarter fra Købehavn er vist min smertegrænse. Held og lykke med dit storbyeventyr. Er sikker på at det nok skal blive fantastisk :)

 3. Kender skam godt følelsen – er godt nok ikke født og opvokset på Vesterbro, men har dog boet hele mit liv i Aalborg!

  Drømmer selv om en landejendom, hvor der er plads til at leve det liv man ønsker, plads til at boltre sig og gå nøgen rundt (hvis det er det man ønsker – vel at mærke) haha! :)
  Men syntes ikke det er nogen skam, at have levet storbylivet og derefter længes efter, at kunne slå sig ned og bare cruise lidt rundt i 1. gear

 4. Jeg er vokset op ude i en landsby på Fyn og det har da også sin charme – om sommeren, men om vinteren har det flere gange været surt.
  Fordi vandrørene fryser til, brændefyret skal holdes ved lige, og basislageret i køkkenet være fyldt når der varsles med dårligt vejr og vejforhold.

  Der skal lidt mere planlægning til når man bor ude på landet, hvor der er mere end et par kilometer til nærmeste købmand/supermarked.
  Men man falder så til gengæld hellere ikke så ofte i take-away fælden, fordi det ofte tager lige så lang tid som at kigge dybt i køkkenskabene :D

  Jeg bor i dag i en 2V’er (i Odense) på 66kvm + 2,5-3 kvm lukket altan og det eneste jeg savner er frimærke af en have til et bed med jordbær, rabarber og en enkelt solbærbusk.

   1. Der er helt fantastisk at være ude på landet i disse dage, hvor vejret er fantastisk og den eneste lyd man har er fuglene, hundene i landsbyen og et enkelt motoriseret køretøj i ny og næ.

    Mine forældres hus er så gammelt at på varme dage, så er der dejlig svalt indenfor.
    Det dog er ikke ren elendighed, men om sommeren glemmer man let hvor træls det kan være på kolde dage ;)

 5. Det er også helt fantastisk og idyllisk der oppe på de kanter. Har selv tilbragt dagen i Tisvilde – det kan klart anbefales og der var mange, som havde hunden med på stranden. Det må man jo officielt ikke i Hornbæk, når sommerperioden indtræffer. Men det er bare lidt mere simpelt med et liv på landet især med dyr også ;)

 6. Åh, ja. Det lille dilemma har jeg også. Min plan er at få en fed penthouse-lejlighed midt i byen. Når man går ned i kælderen, holder der min egen private metro, som på 0,5 kan køre mig ud til mit landsted uden for byen :) Eller måske min alpehytte i bjergene i Schweiz … Men som sagt, det er en magisk metro, så det tager kun 0,5! (Og ja, jeg bliver selvfølgelig stinkende rig så det godt kan lade sig gøre, hæhæ :)).

 7. hello twin! alt hvad du skrev i denne blogpost er som taget ud af mine tanker. er selv ubetinget storbymenneske, men har en hemmelig drøm om livet på landet, og The Pioneer Woman’s liv virker jo så fint og fantastisk…

 8. Der er ikke noget så surt som at bo på landet om vinteren :S

  Havde i øvrigt tænkt mig at spøtrge om du bruger solcreme…jeg kan så se at svaret er nej :D FY da!

  1. Jo, bruger altid solcreme! Men solen var så skarp at det lykkedes mig at blive rød efter en time ude (kl. 9-10) med faktor 20. Det er ligesom at være i Mexico :)

   1. Det var sgu da voldsomt. Jeg har brugt Riemanns P20 siden jeg var 2 år gammel, er hvid som et lagen og har aldrig nogensinde været skoldet i hele mit liv. Ikke engang efter en hel dag i solen i Tunesien, i Grækenland og lignende steder. Den holder i 10 timer OG det er den eneste vandfaste solcreme…så man skal ikke putte den på igen efter endt svømning, hurra!

    Men ja, det er ikke alle solcremer der er lige effektive uanset hvad de skriver de har af faktor :S Min kæreste oplevede præcis det samme med en faktor 20 fra Garnier, og han er altså mellemøstlig og havde aldrig været solskoldet før :S Så kan han lære at holde sig til P20, hæhæ.

    Held og lykke med dit Camilla Plum-projekt i øvrigt :D Regner jo med at du går all-in når du flytter på landet :P

 9. Hej Emily

  Hvordan får du din franske fletning til at være så løftet foran ved panden, allerede ved start?

  Og hvor er det ellers nogle fine billeder, og en sød tekst.
  Bor selv i Dragør, og nyder landlivet, mens der stadigvæk er så tæt på byen alligevel.
  Det er rart.

  Men krydser for du vinder i Lotto!

  1. Hmm.. først og fremmest har jeg vist bare noget (alt for) tykt hår. Derefter så fletter jeg først relativt stramt og så ‘flår’ jeg lidt i den bagefter, oppe fra panden og hele vejen ned :)

   Åh ja, det må være perfekt med Dragør eller andet lidt længere ude på Amager (i forhold til hvor jeg bor nu), så har man alligevel byen tæt på. Det bedste af begge verdner :)

 10. Jeg bliver også sommerhus/landsteds-menneske om sommeren. Aftager helt af sig selv når det begynder at blive mørkere og koldere (eller jeg har været nødt til at cykle 5 km efter en liter mælk)