bikini time

Her er min nye bikini jeg har tullet rundt i og blevet stegt. Fra H&M til 50 kr. pr. del. Og jo, der er selvfølgelig en trilliard, der kommer til at have den, sådan er det jo gerne med H&M-bikinierne, men den var lige mig og så er jeg altså ligeglad med om vi kommer til at ligge på rad og række i den samme bikini på stranden til sommer :)

Til de af jer der spurgte om jeg ikke bruger solcreme (jvf. indlæg i forgårs hvor jeg skrev jeg var blevet rød), så kan jeg berolige med at selvfølgelig gør jeg det. Og altid faktor 20 eller derover. Og det er sjældent jeg decideret soler mig og aldrig mellem 12 og 15. Men i den her skarpe sol, så kunne det åbenbart gå galt alligevel.

I går var jeg ude at være dommersekretær til lydighedsprøver (altså for hunde) hele dagen, så der blev jeg stegt yderligere, men sikke en fantastisk dag. Så det er sikkert godt at jeg bare skal sidde med snuden i computeren og skrive opgave hele dagen og så en tur i skoven med Penny.

Håber I alle får en dejlig søndag, kan være at jeg lige stikker forbi senere i dag og siger hej :)

Klem

My new bikini from H&M

(Visited 270 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Kære Emily,
  lyder bare enormt dejligt det hele og sikken en flot bikini. Synes altså også det er fløjthamrende ligegyldigt om andre har det samme på som en selv, det vigtigste er da bare at man er glad selv for det man har på.

  knus
  Anja

 2. Den er altså fin den bikini :) og så synes jeg altså ikke det er så forfærdeligt når alle har det samme, for det samme stykke tøj kan se meget forskelligt ud alt efter hvem det sidder på – så det er sgu ikke jordens undergang ! ;D er sikker på at den er rigtig fin til dig!

  http://fashionistabynature.wordpress.com/

 3. Gør du egentlig noget i udstilling? Og hvad bruger du af lydighed? Jeg er selv igang med at lære hvordan man styrer en ellers ret så selvstændig hund. Vi har selvfølgelig gået til lydighed, men jeg er også begyndt på agility og hundesvømning sågar ;)

 4. Hej Emily

  Jeg skriver egentlig ikke for at kommentere på dette her indlæg (men elers en flot bikini:p). Næh jeg vil bare komme med en lille forespørgsel, såmænd. Håber det er okay.
  Vi har jo set lidt småbider af din lejlighed, men jeg kan stadig ikke (efter at have kigget hele din interior sektion igennem)greje, hvordan det hele hænger sammen. Kunne man måske på et eller andet tidspunkt lokke dig til en lidt mere udtømmende billedserie/beskrivelse af det hele, så man kan se hvordan det hele står i forhold til hinanden?:)
  Jeg står nemlig og skal til at flytte sammen med min kæreste, og skal derfor også indrette på ny. Og jeg kunne godt tænke mig noget lidt a’la det du har vist. Jeg kan bare ikke helt finde ud af, hvordan det lige bliver gennemført. Og jeg kan ikke rigtigt finde ud af at forklare kæreste, hvad det liiige er, jeg mener.

  Håber du har en dejlig dag

  Kærlig hilsen Maiken

 5. Fin bikini! er den købt i butikken eller online? kan ikke finde den i min lokale H&M. Er der nogen der har set den i en H&M butik i københavnsområdet og ved om der stadig er flere tilbage?