summer wardrobe

Det startede pga. pladsmangel i mit skab. Jeg blev simpelthen nød til at dele min garderobe lidt op, sådan at det der absolut kun bliver brugt om sommeren ryger på loftet om vinteren og omvendt. Og jeg fandt det ret irriterende og omstændigt til at begynde med, men nu er jeg begejstret for konceptet på flere planer. Allermest fordi det på sin vis føles som at få et ordentligt sæt nyt tøj ved hver sæson, fordi man lidt glemmer hvad det nu også var der blev lagt på loftet.

Her er en del af det jeg lige har genfundet. Noget af det er fra sidst år, noget fra forrige osv. Og det er lidt som at gense gamle venner. Gamle farverige og mønstrede venner, tilsyneladende… Der er vist ikke nogen der skal komme at sige jeg er farveforskrækket. Men måske jeg skulle overveje lidt sorte sager? Bare til lidt afveksling. Ligner jo næsten sådan en luksushippie-Hellerup-mamas garderobe :)

I dag nyder jeg landlivet i sommerhus sidste dag i denne omgang, mens jeg lægger sidste hånd på den opgave jeg skal aflevere i morgen. Så er der blot en tilbage og så står den på lang sommerferie, inden jeg begynder på mit speciale i midten af august. Bortset fra en lille tur på spa på Rømø om et par uger, har vi (endnu) ingen rejseplaner, men sommer i Danmark er også helt cool med mig. Glæder mig til grill og badning, sommerhusture, boglæsning, afslapning og så afgjort også Tour de France.

Some of my summer wardrobe. Because of my very restricted closet space i divide my clothes into summer and winter and keep whats not in season at the attic. I’d love to have a larger closet, but this way it feels like getting a bunch of new clothes every season.

(Visited 210 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

22 Kommentarer

 1. Hej Emily!
  Jeg pakker også selv mit sommertøj væk om vinteren, og hiver det så frem igen nu her :-)
  Det føles, som du selv siger, som at få helt nyt tøj!
  Jeg synes, at det er nogle vildt lækre ting du har fundet frem :-)
  / Natalie

 2. PRÆCIS det ligner en luksus-hippie-Hellerup mamas garderobe. “jeg er bare sådan lidt casual i luksus”-agtigt. haha

 3. Haha, jeg gør præcis det samme med mit tøj. Og det begyndte også pga. pladsmangel, men som dig, så elsker jeg virkelig konceptet nu, da jeg hver sæson ‘genopdager’ gamle favoritter;-) Skønt. (Hvem sagde lige guldfiskehukommelse??)….Held og lykke med opgaver og speciale i øvrigt. Instituttet har generelt fine vejledere, synes jeg. Eller det havde de i hvert fald for to år siden, da jeg var på dén vogn;-)

  Guld.log

 4. Dejligt at se, at der er flere der er nødsaget til at “gemme” sit tøj væk pga. pladsmangel :)
  – Gør det også selv (har dog ikke et loft – så prøver at proppe det under sengen..hmm)

  Men der er ingen bedre følelse, end når man finder noget tøj, man havde glemt man havde, og som lige var dét man manglede :)

 5. Åhh jeg gør præcis det sammen med mit klædeskab. Jeg er bare ikk altid så god til at organisere det i kælderen, så hver gang jeg skifter fra sommer til vinter og omvendt, kræver det et større arbejde end jeg havde regnet med.

  Jeg elsker farver og mønstre, så de sorte klude får ikk meget plads i mit klædeskab. Men man skal jo altid have lidt basis sort i sortimentet.

 6. Hehe.. Synes også at hende modedamen i go’ morgen tv sagde, at de fleste blev sådan lidt boheme-agtige om sommeren :D Så passer vist meget godt på at du er “skabs” luksushippie ;) Jeg er dog ikke nået til at dele mit tøj op i årstider (endnu), men tror egentlig også at jeg bruger lidt af det hele året rundt.. Hvordan valgte du fra? :D

  1. Jeg vælger det der absolut kun er sommertøj (for mig; shorts, sommerkjoler etc.) og ligeledes mht. vintertøj (altså ryger, vanter, huer, halstørklæder, frakker, de helt store striktrøjer etc.)

 7. Hej Emily!

  FINT SOMMERTØJ!

  Apropos det, må jeg så lige spørge til hva’ størrelse den H&M top er som du har på i Barcelona (altså den spraglede multifarvede)? Jeg har nemlig forelsket mig i den og fundet den på nettet, men er i tvivl om hvor stor den er i størrelsen…

  På forhånd tak :)

  Julie

 8. Jeg ved ikke hvilket udråb, jeg skal bruge til at udtrykke min begejstring over dette indlæg. Det er så rart og “dansk sommer med regn og sol og grill, læse bøger, plaske i havet og gå i dejligt farvestrålende tøj”-agtigt!
  Og jeg glæder mig også en hel del til Tour de France; er der noget mere fantastisk end at se europæiske mænd svedende og prustende i stramt tøj, på smukke cykler i betagende bjerglandskab? Ej vel?

  Håber, at din sommer bliver fantastisk!

 9. Jeg elsker også somre i DK – og Le Tour de France er en fast del af programmet (da jeg boede hjemme, kunne jeg rulle vores fjernsyn hen til terassen, så jeg ku få sol imens – ja, lidt nørdet måske, ha ha). Men jeg glæder mig nu også til en tur til Thailand i august.

  Bliver spændende med dit speciale, jeg er så småt begyndt på mit eget – 90 sider, here we go.

 10. Hvor sjovt du skal til Rømø. Det er verdens dejligeste lille ferieø med den dejligste natur. Hvor der er fred og ro til bare at nyde naturen og hinanden. Kan anbefale en masse gåture i skov området, især hvis du har Penny med, Rømø er paradis for hunde. Og så skal i bestemt tage forbi slagteren der igen er åbnet. Han har de lækreste ting. Adresse: Kongsmark, Prilen 2, 6792 Rømø. Og det aller vigtigste, så skal i tage en tur ned på de store brede hvide sandstrane der er kilometer lange. Rigtig god tur :)

 11. Hihi, I was doing the same yesterday – unpacking summer wordrobe and packing winter one ;) I keep it in boxes under the bad. And I have that great impression that I have new clothes as well:)
  Best!
  Olga