travel

Hvis I skal ud at rejse til sommer eller bare har lyst til at drømme jer lidt til Paris, Malmø, Berlin eller Mexico blandt andet, så kig forbi fanen ‘City Guides’. Der er også lidt at komme efter hvis det ‘bare’ er København, der er på menuen. Håber snart at kunne føje lidt mere til ‘Københavner-guidsne’ (sommerferieprojekt) og så skulle der gerne komme en omgang Rom på til efteråret, det er i al tilfælde rejseplanen indtil videre :)

(Visited 446 times, 1 visits today)
5

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Hej Emily!
  Jeg vil bare sig dig og Tora tak fordi jeg fandt hendes London råd inde under din blog men skrev så også selv en mail til hende for flere London rejse råd. Men havde det ikke været for din blog havde jeg ikke fundet Tora’s. Jeg havde en skøn tur til London i stor grad takket være alle de fine råd fra jer. Var bl.a. i Liberty og spiste frokost på Leon i Soho. Hvis du kommer derover igen kan jeg anbefalde at tage til Chalk Farm og gå op ad Primrose Hill hvorfra man har hele London’s skyline som udsigt. Smukt! Desuden ligger den fine Regent St. nedenfor bakken hvor mange hyggelige caffeer og små butikker ligger.
  God sommer :)

  Anne

 2. Tak for de fine guides!

  Er især vild med dem om Paris. Tænkte på om du vidste noget om området Vincennes, eller arondissement 12?
  Skal nemlig bo der som udvekslingselev i 10 måneder :-). Glæder mig næsten endnu mere efter at have læst dine guides! :D

 3. min kæreste og jeg tager en forlænget weekend i Paris, og vi har siddet og læst alle indlæg om Paris igennem :)

 4. Hej Emily :) jeg tænkte på.. hva størrelse er dine rayban aviator? er det M eller L?

 5. Åh skønt med Rom. Jeg skal også til Rom til efteråret, når specialet er afleveret. En lang sommer går jeg i møde. Din blog udgør et væsentligt afbræk fra skrivningen, tak for det!
  /Marie

 6. Elsker dine rejseguides, og fik flittigt fulgt dine tips til Barcelona sidste år. I år går turen til Berlin, så jeg skal helt klart have læst dine guides dertil igennem. Ved du egentlig, om de har åbent om søndagen i Berlin?