pizza perfect

I søndags var J og jeg pizzasultne (det er jeg næsten hver dag, men det er en anden historie) og bestemte os derfor for at teste den lokale italienske restaurant Il Gambero Rosso (jo, det betyder den røde reje, hehe) på Amagerbrogade 166. Og det var så afgjort en fornøjelse og selvom jeg stadig har mange pizzasteder at afprøve jævnført dette indlæg og dets kommentarer, så føler jeg mig et skridt nærmere i jagten på Københavns bedste pizza og det var glædeligt at finde så lækre pizzaer lige rundt om hjørnet. Hurra for rejen!

Mere om pizzajagten her, her og her.

Opskrifter på nogle af de pizzaer jeg selv laver her og her.

Pizza is one of my favorite foods and I could eat it every single day. This weekend we enjoyed the authentic Italian pizzas at Il Gambero Rosso, Amagerbrogade 166, Copenhagen S.

(Visited 821 times, 4 visits today)
5
film

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

 1. Deres take-away var min yndlings da vi boede på Øen. Hedder pizzariaet ikke Piccola Italia? Der står i hvert fald sådan en herlig gammel italiensk mand, der ikke taler mange danske ord, og tager imod bestillinger. dejligt sted :)

 2. Jeg er så glad for din pizzajagt Emily :) Jeg er selv bidt af en gal pizza, og er netop i gang med samme projekt i New York. Tror jeg har fundet vinderen efterhånden :) Men flytter til København, når jeg kommer hjem, så er glad for jeg ikke er nødt til at gå igennem alle dårlige pizzarier for at finde det bedste, når jeg har din guide. Så tak for at jeg ikke er tvunget til at blive tyk i København! ;-)

 3. Altså, der er jo ikke noget som en god pizza!
  Spiser det sjældent og når det skal være, så skal det være godt. RIGTIG godt!
  Jeg er selv kæmpe fan af Gastro pizzeria, som ligger på Nordre Fasanvej 32.
  De laver f.eks. fuldkornsbund!
  Plejer at bestille den med kylling, kartoffel, frisk mozzarella og pesto – så er min lykke gjort!

 4. Jeg bor også lige rundt om hjørnet, og ja det er et fantastisk pizzaria! :D

 5. aarghh… for et år siden boede jeg to gade fra dette fantastiske pizzaria.. de er de bedste pizzaer som jeg har smagt i kbh… godt jeg snart flytter tilbage til amager og dermed lidt tættere på den lille glade pizza mand..

 6. Åh lad dog vær :(
  Mine forældre glemte jeg var på arbejde, så de troede ikke jeg kom hjem til aftensmad, så der var intet varmt mad til mig og køleskabet står tomt! Så det er bare en rugbrødsmad med philidelphia på :( det er trist når de andre har fået biksemad.. og du kommer med pizza, sørens!

 7. No fair, Emily! Den pizza ser virkelig alt for god ud – og skønne billeder, du har taget! Jeg bor desværre langt fra sådanne fine steder, her i Valby findes rigtige italienske pizzaer vist ikke. Men jeg har heller ikke været på jagt som dig! Du burde lave en Pizza-guide for Valby, så’ jeg fan! :)
  Velbekomme!

 8. Il Gambero Rosso er en absolut lækker restaurant. Der er stopfyldt af italienere om søndagen, det siger ikke så lidt. Vidste slet ikke man kunne få take-away….

 9. Uh, blir nødt til at smide en kommentar!
  Phenix take-away på Valby Langgade laver super lækre pizzaer! (:

 10. Prøv Amagerbrogade 136 også, Pomodoro E Mozzarella, det er take away, men det er helt vildt gode pizzaer. Har ligesom dig pizza abstinenser en gang dagligt og har bagt pizzaer siden jeg var ca. 13 år. En dag skal jeg have en halv pizzaovn inde og en stenovn ude! :) Pizza- heaven!