5

Så er sidste opgave afleveret og sommerferien i hus. Hurra! Og hvilken bedre måde at fejre det på end med en omgang ‘fem ting jeg ka’ li’ og som gør mig glad’?

Først er det de 3 smukke Etro-skjorter og den fine rosa clutch min rare mor har haft med hjem til mig fra Italien.

Denne gøglede kurv fra Tiger (og mit appelsintræ) gør mig også glad og minder mig om Mexico.

Og så holder den styr på Pennys legesager. Yup, hun er møgforkælet…

Endnu engang har et Irma-produkt fundet vej til ‘de 5’. Og det er altså ikke fordi jeg har en aftale med Irma (men det burde jeg vist efterhånden). Jeg elsker bare at handle i Irma og synes de har så mange lækre ting. Og pæne kartoner.

Min konfettimaskine. Enough said.

Bemærk at der faktisk er 6 ting i denne omgang ‘5’, så I kan betragte konfettifisen som en bonus. De af jer der bryder jer om konfettifis. I andre kan blot se bort fra den.

Pænt gavepapir, bånd og kort fra Tiger til ingen penge. Kortene koster eksempelvis 10 kr. for 3 stk. Har altid et lille lager derfra til gaveindpakning, så står man ikke i sidste øjeblik og skal købe kort og papir til overpris, som man måske ikke engang synes er pænt.

Smukt og smagfuldt hvidløg fra gårdbutik og mine yndlingshænder <3

(Visited 584 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

33 Kommentarer

 1. Etro laver de skønneste prints! Jeg sukker stadig efter et tørklæde derfra…
  Ligesom dig er jeg stor-stor Irma fan, især deres egne produkter er helt uovertrufne. Desværre er Aalborg afdelingen lige lukket, så nu kan jeg kun handle der når jeg er i Århus eller København. – Så føles det også vældig eksotisk ;o)

 2. Jeg eeeeeeeeelsker Irma.. Også selvom Sidney Lee handler i min Irma, eller hvert fald har gjort… Jeg er i gang med at træne kæresten til at elske Irma.. Men det tager tid, han forstår slet ikke det rare ved Irma, tsk.. Til gengæld, har jeg fået ham næsten oplært i at købe økologisk (når det er muligt) :) En anden ting der ikke kan lide Irma, er min SU :D Hihi

 3. Irma er klart den bedste kæde DK har at byde på – især nu hvor de lancerer deres Irma Hverdag, som er hverdagsvarer i Irma kvalitet til en overkommelig pris. Jeg forudser at handle endnu mere i Irma fremover.
  Og nej, jeg er slet ikke forudindtaget bare fordi jeg er uddannet og udlært i kæden ;)

  Sådan en konfettimaskine er da det rareste at have ;)

 4. Irma er jo det bedste. Lidt dyrt, men deeejligt. På grund af dette indlæg var jeg lige inde og tjekke deres tilbudsavis: forårsruller (tror, de er ret gode – det’ jo Irma!), sushi (okay, ikke den bedste, men 55 kr er da fint) og kanel/rosin bagels. Mmh! Og den der mango lassi lyder lækker :)

 5. Emily! Du har lige gjort min dag et ordentligt hak bedre. Tiger – pænt og billigt gavepapir – selvfølgelig! Ikea er nemlig holdt op med at lave deres billige, gode og ofte også pæne gavepapir og -bånd – skandale! Var lige ved at lave en scene i varehuset, da en stakkels Ikea-kvinde måtte forklare mig at bånd og papir var udgået af sortimentet. Har forsøgt mig med Søstrene Grene, men der er kvaliteten altså helt til hest (Det går i stykker bare man kigger på det og så er det meget gennemsigtigt). Jeg kan godt lide at give gaver, så det har været et stort problem :-) Vil straks planlægge Tigerangreb, hvor jeg kan tømme hylderne. Endnu en gang tak!
  Og yes, tilslutter mig også koret og elsker Irma!
  Julie/Gane&Gaffel

 6. Har netop købt den samme kurv i Tiger. Hjemme hos os holder den styr på Venus’ legetøj. Meget fin.

  Og Irma er et fantastisk sted, ren hverdags-retail-therapy. Man bliver bare gladere af at handle i Irma end andre steder (jeg gør i hvert fald).

 7. Jeg bliver helt glad : ) Jeg elsker mangolassi, som praktisk talt var fast væskeindslag på morgenbordet under en rejse til Asien. Mon den smager lige så godt som de friske? Jeg krydser fingre og smutter fluks i Irma :)

 8. SUPERfin blog du har :) Har selv pungen fra Zara og det fine gavepapir fra 10’eren som jeg har betrukket æsker med. Håber du kigger forbi min
  skovenforbaretaeer.blogspot.com/

 9. Fin ny header Emily og så er jeg helt vild med billedet af søde Penny og din iturevende avis. Too cute!
  God ferie,

  Anne

 10. Tillykke med afleveret opgave og sommerferie!

  Mmmh, mango lassi. Skønt! Nu kom jeg bare til at savne Thailand noget så grusomt ;)

  – Mathilde.

 11. Ej hvor nogle alle visuelt fine favoritter! Og ret off-topi, men dog apropros fine ting, så er jeg helt vild med din nye header! Hvor er den dog bare smuk og i min optik inbegrebet af stemnignen her på bloggen, well done! ;)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 12. Plejer ikke at kommentere, men synes jeg er nødt til at berette at der ikke gik mere end tyve minutter fra jeg så din post til mango-lassien stod i mit køleskab – jeg er vist en lemming, en madlemming!
  Uhhhhm!

 13. Jeg ved ikke om der er nogen der har spurgt, men hvordan mødte dig og J hinanden? :) Hvis du altså vil fortælle det?!

 14. Elsker også Irma. Handler kun i Irma. Irma er ikke et supermarked, men en oplevelse. Irma er dyrere og min SU er ikke glad for det, men det er alle pengene værd!! Og så har Irma faktisk tit rigtig gode tilbud :)

 15. Åh Emily, dine billeder gør mig altid SÅ glad. Det er fryd. Tak for en fantastisk blog!! Er helt vild med det fine gavepapir, det skal min venindes fødselsdagsgave pakkes ind i :)