i love

Sponsoreret indlæg

Jeg elsker blomster, bær og kage. Og mine fotografier. Og at lave collager. Om jeg ligefrem elsker Google er jeg ikke sikker på, men når man nu alligevel googler (synes i øvrigt det er helt fantastisk at det er blevet et verbum) noget hver eneste dag, så kunne det være ret skægt, at det var ens eget Google-logo, der blev vist på Googles hjemmeside. Derfor er jeg med i denne tegne/krea-konkurrence for børn og barnlige sjæle (meget apropos mit indlæg om at lege forleden) hvor man selv kan designe et Google-logo og få det på Googles hjemmeside i en dag. Jeg er desværre ikke så god til at tegne, så mit konkurrencebidrag blev en collage af mine egne fotografier og af ting jeg holder af, men hvis du er en ørn til at tegne eller har andre seje krea-idéer så er det bare at komme i gang, der er nemlig nogle ret seje præmier at vinde. Den sejeste i mine øjne er nok 10.000 kroner der bliver doneret til Unicef, men der er også Samsung gadgets og selvfølgelig æren i at få sit logo på Google. Deltag i konkurrencen lige her.

(Visited 190 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. hej emily. kunne godt tænke mig at høre hvordan du laveer dine collager? de er så fine :)