toffel & cfw

Jeg har lige modtaget en gave fra Flying A, der bl.a. indeholdt dette par cognacfarvede Swedish Hasbeens og jeg grinede altså lidt, da jeg så dem. He he, er de ikke bare alt for nuttede og nostalgiske? De kunne ikke komme på et mere passende tidspunkt end nu hvor jeg er i sommerhus og lige har brug for noget at smutte i, når jeg skal ud i haven. Og så med en lille hæl. Cute. Og så hedder de Toffel. Endnu mere cute.

Flying A har en masse gode tilbud her under modeugen bl.a. på de fine Hasbeens til næsten halv pris og lige så 1970’er-agtige Whyred jeans. Happy shopping og happy modeuge til alle jer der deltager i den på den ene eller anden måde. Kan kun forestille mig at der er en fantastisk og summende stemning i København i disse dage :)

Og husk også Fashionflea i Korsgadehallen på Nørrebro på lørdag hvor mange af mine søde bloggerkollegaer sælger ud af deres fantastiske garderober!

Og apropos modeuge, så er I et par stykker der har spurgt om jeg slet ikke skal deltage i den i denne omgang. Havde egentlig tænkt at jeg ville nævne det, men kom så fra det og ønskede samtidig ikke at gøre noget større nummer ud af det eller skabe (endnu) en for/imod-bloggere-til-CFW-debat. Men når I spørger skal I selvfølgelig have svar: Desværre ingen modeuge til mig i denne omgang. Det passede lige sådan at J har ferie OG at vi kunne låne et sommerhus i denne uge og selvom jeg synes at modeuge er noget af det sjoveste og fedeste, så er sommerhus med mine elsklinger i høj sol trods alt federe. Men i disse dage hvor jeg kan læse om modeuge alle vegne, så savner jeg det altså og er lidt ked af at gå glip af de flotte shows og alt hurlumhejet. Jeg må tage revanche til vinter og i stedet nyde solen, manden og det meget ikke-modeuge-agtige sommerhusferieliv ;)

Just received these nostalgic Swedish Hasbeens called Toffel as a present and find them so cute and adorable.

(Visited 336 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

6 Kommentarer

 1. Det er lige præcis derfor du er min farvoritmodeblogger. Du kan så meget andet, og har helt tydeligt større prioriteter her i livet end mode. Og selvom mode er skønt, bliver det usympatisk og shallow hvis det bliver for meget. Har læst rigtigt, rigtigt mange modeblogs over lang tid. Og din er den eneste der virkelig holder. De andre bliver trættende og uinteressante i længden……

 2. Tænker da du må være rimeligt fash i sommerhus med de der Toffel sko :) De er bare skønne! Nyd din ferie :)

 3. Jeg giver Lone fuldstændig ret – det her er så meget mere end en modeblog.
  Jeg glæder mig til at se lidt fra din sommerhustur – håber der bliver lidt Penny-billeder. Savner hende jo næsten her på bloggen :)

  Og når nu din ferie er slut snart, er en sommerhus sikkert meget bedre end en stressende modeuge ;)

  //Anita
  http://www.piecesofalittlelife.blogspot.com

  1. Haha… Godt at høre, jamen skal nok diske op med lidt Penny så :) Vil jo nærmest gerne vise Penny hele tiden, men er bare bange for at det bliver for meget ;)