new

Har slet ikke fået vist mine vilde neonorange New Balance, som jeg fik i fødselsdagsgave. Så seje og de lyser virkelig selv det mest kedelige sæt tøj op (tror faktisk nærmest de lyser i mørke). Vil især bruge dem til grå og blå jeans tror jeg. Har aldrig rigtig været en sneakers-pige, men efter jeg er blevet hundeejer, er jeg unægteligt begyndt at gå mere i flade sko, som naturlig følge af at jeg nok bare går mere. Har sågar overvejet sådan nogle vandre-agtige sko (kunne så passende være et par Salomon vandresko, hehe) til de lange ture, men dem skal jeg nok spare jer for. De fåes næppe i neonorange ;)

New New Balance in shocking orange and dark blue.

(Visited 244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

 1. Fine – hvad hedder modellen ? Er ved at forfatte en laaaang ønskeliste til min fødselsdag, så din blog blvier lige brugt til inspiration :-)

  1. Er i sommerhus i disse dage, så har dem ikke lige med, men skal prøve at huske det når jeg kommer hjem :)
   De er købt i Athletes Foot på Strøget i København

 2. Vandrestøvler … Bedste. Investering. Nogensinde.
  Gør det. Og du vil pludselig 1) undre dig over, at du i årevis har kæmpet imod, 2) glæde dig til endnu en snevinter og 3) mærke en spirende forelskelse i SpejderSport.

 3. Virkelig skønne sneakers du har fået dig der:) I en meget sej farve, bliver helt misundelig…
  Ved du hvor man evt kan købe dem henne?!

 4. Jeg har stadigvæk ikke forstået hypen omkring newbalance – det er helt vildt – de er gået fra at være en billig billig sko som ingen ville ses med. Utroligt hvad et program kan gøre for et par sko.

 5. Hej.
  Ved godt det er lang tid siden den her er blevet posted, men er på udkig efter nogle sneakers til min kæreste og synes klart det er de fedeste jeg har set. Kan man få dig til at se hvilken info der står i skoen? Tror det er en begrænset udgave af deres 501 woman model, men hvis der en lille chance for at kunne finde dem, fx med et specifikt xxxxxxxxx produkt nummer, hvor man kunne søge på præcis denne sko. På forhånd tak :)