Test: Nivea Pure & Natural

sponsoreret indlæg

Jeg har den sidste måneds tid prøvet Niveas nye og ‘grønnere’ hudplejeserie Nivea Pure & Natural. Først og fremmest synes jeg det er dejligt at de store og rimeligt budgetvenlige mærker, kommer mere og mere med på den grønne/rene bølge. Nivea Pure & Natural er fri for parabener, silikone, farvestoffer, mineralske olier (meget vigtigt i min bog), m.m.

Jeg bruger til daglig produkter fra Rudolph Care, så det var et nok et lidt barskt sammeligninggrundlag for Niveaserien, men overordnet set var jeg ganske tilfreds med dem og de lever stort set op til mine krav/forventninger til hudpleje. De skal kunne rense min hud for snavs og make-up på en skånsom måde og gennemfugte min lettere tørre hud uden at fedte. Derfor er de nu blevet udstationeret i min fitnesstaske, så jeg ikke skal pakke/pakke ud hver gang jeg træner, hvilket er vildt rart og klart kan anbefales. Når det er sagt, så skal jeg ærligt indrømme, at jeg decideret ikke bryder mig om den ret kradse og alkoholbaserede Cleansing Toner/skin tonic (udelod at bruge den efter et par gange) og at jeg synes rensemælken er meget ‘tung’. Sidstnævnte kan dog nemtskyldes at jeg mere er en vand-og-sæbe-pige og ikke er så meget til rensemælk generelt. Det er vist mest et religionsspørgsmål :) Cremerne trækker til gengæld det samlede billede op og fungerede rigtig godt til min hud. Har brugt Moisturizing Day Cream og Soothing Day Creme lidt i flæng og begge gennemfugter min hud, uden at fedte og får den til at se frisk ud. Alle produkterne har en rar og mild ‘Nivea-duft’. Altså bortset fra den sprittede Cleansing Toner, den lugter mest af alkohol og jeg begriber altså ikke helt hvad den skal i en serie, der ellers proklamerer at være mild og skånsom. Tommelfingeren ned til den herfra, men op til cremerne.

Produkterne indeholder bl.a. økologisk arganolie, aloe vera, kamille, jojobaolie og burrefrugt som aktive ingredienser. Priserne ligger fra 66,95- 114,95 kr. Serien indeholder også anti-age ansigtspleje og en body lotion.

Læs mere om produkterne og vind dem og en rejse til Marokko lige her.

(Visited 392 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

 1. Fedt med sådan en gennemgang. Er heller ikke den store rensemælk-fan, da jeg ikke føler at det bliver skyllet ordentligt af og fedter huden mere end den bliver renset. Men dejligt med et godt og billigt creme-alternativ :)
  Kh. Mette

 2. Hej Emily. Kan du ikke lokkes til at lave et hudplejerutine/produkt indlæg? Jeg har lidt svært ved at lure, hvordan man renser med Rudolph.. Og elsker inspiration på den beautyfronten!
  Kh Sofie

 3. Parfume er bare et absolut NO GO i min bog. Ellers lyder produkterne meget gode :)

 4. Hej Emily,
  jeg har fulgt din blog gennem lang tid – måske et år, men har ikke så ofte skrevet. Men jeg vil gerne sige, at jeg synes du har en super fin blog og tager nogle vildt fine billeder.

  Jeg opdagede i dag, at der længst ude til højre oppe i topbaren er kommet det der bloggers delight celeb – med Linse Kessler, Kira Eggers med flere. Jeg undrer mig lidt over hvad de mon pludselig laver der? Jeg synes gennem lang tid, at bloggers delight har flyttet sig fra at være nogle fine blogs, som af praktiske grunde var rykket sammen på eet sted – til nu, hvor der er mere og mere af cremer der skal prøves gratis (og reklameres for…for det er det vel? Reklame?) og så nu også Kira Eggers bare bryster.

  Jeg skriver det ikke som en kritik som sådan, blot som en bekymring over, at en fin blog som din mister noget ægte, når det ikke bare er dig, dine læsere og din blog!

  Tak for en god blog – for det synes jeg stadig den er.

  1. Hej Randi,
   Tak for din søde og konstruktive kommentar og for at du holder den i sådan en god tone, på trods af bekymring.
   Jeg ser det dog ikke selv som noget problem. I mine øjne kan det sammenlignes med at bladhuse som Egmont og Aller har magasiner i alle genrer, lige fra Kig Ind/Her og Nu over Familie Journalen/Hjemmet og til Elle/Eurowoman. På samme måde kan et blogannoncenetværk (for det er det vi er, ikke at forveksle med et blogfællesskab), som Bloggers Delight – i mine øjne – sagtens rumme alle mulige slags bloggere. Både dem med store bryster, dem der kan lide at shoppe, dem der holder af at lave mad, dem der kan skrive sjovt og fængende, dem der interesserer sig for dullegrej, dem med børn og dem der slet og ret skriver om og dokumenterer deres hverdag. Ude i den ‘virkelige verden’ har jeg det også sådan, at der skal være plads til alle (sålænge de opfører sig ordentligt), så jeg har det ligesådan i den virtuelle. Plads til alle typer blogs og læsere. Bloggers Delight gør sig ikke til smagsdommere, men er et favnende netværk hvor der er plads til alle typer og genrer. Måske er den nye celeb-klynge slet ikke noget for mine læsere (må dog ærligt indrømme at jeg selv er blevet lidt hooked på Mascha, hun og gravhundene er for nuttede), men så bliver I måske glade for den nye beauty-blogger-klynge eller nogle af de andre spændende tiltag, der kommer i fremtiden. Og hvis ikke er det jo også bare fint, man skal jo heldigvis ikke klikke videre. Valget er jeres :)

   Mht. sponsoredede indlæg så kan du se under om/about. Sponsorerede indlæg er altid om noget jeg kan stå inde for (+ jeg siger min ærlige mening, som du kan se i dette indlæg), men du har helt ret i at det på ingen måde skal tage overhånd. Skal nok værne om at grundpillen i bloggen stadig er de helt uafhængige ‘Emily-indlæg’.

   Tak for at du læser med :)
   Klem

 5. Lyder rigtigt godt – jeg har nemlig også lidt tør hud, og bruger i øjeblikket et par meget dyre cremer, som jeg leder efter et billigere alternativ til :) Hvad er forskellen på de to cremer, når de nu begge er dagcremer?

  1. Efter sigende er den der hedder soothing god til at dæmpe rødme og lidt ‘stresset’ hud, mens den anden er lidt mere til tør hud. I praksis fandt jeg også moisturizing som lidt mere ‘rich’ og brugte den som natcreme og den anden som dagcreme :)

 6. Jeg har også testet serien..
  JEg synes dog ikke den er særligt imponerende, den er alt for fedtet og svær at vaske af, og jeg har det meget svært med fedtede ting på min hud, så mit er desværre ikke blevet særligt meget brugt da jeg ikke rigtig kunne holde det ud.