love (or in sickness and health)

Hvor sødt er det ikke lige? Måtte lige dele det med jer. Og det er selvfølgelig en kartoffelkage i baggrunden, selvom det nok er lidt svært at se. Nu ligger den i min mave. Den var god. Tak J <3

A very sweet note from my boyfriend. AND he bought me magazines and a cake. Maybe one should have the flue more often…

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Årh hvor er det bare sødt! :) Kærligheden længe leve!
  Det er sådan noget man virkelig savner, når ens kæreste befinder sig i Sydkorea.

 2. Jeg er dybt misundelig på dig!
  Sådan en sød kæreste vil jeg også have en dag! :)
  God bedring!

  1. Jeg sad lige og tænkte på helt det samme :)! Min søde kæreste kunne godt lære lidt romance tricks af Emilys!!

   Louise

 3. Hvor sødt! Sikke en dejlig kæreste at ha’! :)

  Jeg har et spørgsmål til dig, fordi jeg er ret sikker på at du ved en hel del om hunde? Jeg ved ikke lige hvor jeg ellers skulle spørge :)
  Min kærestes hund på 2½ år (de adopterede den fra en anden familie som 2-årig) er glad, sød og dejlig. Hun er meget puttesyg og legesyg og bliver gået med i 30-45 min. om morgenen, 30 min. om eftermiddagen og 10 min. om aftenen. Sommetider får hun dog en længere aftentur på ca. 45 min. Hun er en stor race (blandingsrace), men jeg tror alligevel at hun får nok motion.
  Problemet er: nogengange går hun helt amok, når vi har hende løs – især på græs eller sand. Hun SPURTER rundt i cirkler, får fråde om munden og knurrer. Forleden stoppede hun op og gøede af os, meget agressiv og fuldstændig uigenkendelig.
  Har du nogen idé om, hvad der er galt? Mangler hun motion eller er hun “bare” lidt småskør?
  Jeg ved godt, at det måske er svært at svare på :)

  1. Uh, det tør jeg dårligt udtale mig om når jeg ikke har set hende. Alle hunde jeg kender (inkl Penny) gør noget lignende, men det er når de er meget glade. Og præcis på vådt græs eller i sand som du skriver. Sådan helt crazy og vild spurt, hvilket jeg synes er sjovt og fantastisk. Det er oftest hvalpe/meget unge hunde der gør det ofte, men jeg ville personligt synes det var fantastisk hvis en voksen hund også gjorde det :)

   Hvilke signaler sendte hun, der får dig til at synes hun var agressiv? For hvis det er tilfældet ville jeg nok få en professionel adfærdsbehandler til at se på det inden problemet eskalerer. MEN måske hun bare var vild og glad og ville lege?? Penny og andre hunde jeg kender/ mine elevers hunde vokaliserer også når de er glade/ ophidsede på en glad måde.

   Hvis I ikke bryder jer om det, så prøv at aflede hende/ sæt hende i gang med noget andet INDEN hun går i gang. Leg med hende med legetøj eller giv hende nogle lækre godbidder (I kan evt. kaste dem, så hun selv skal gå og snuse efter dem) :)

   1. Tusind tak for svaret!

    De agressive symptomer er den der fråde om munden og fuldstændige ændring af hendes normale jeg. Vi har virkelig ingen idé om, hvorvidt hun kunne finde på at stikke af (hvilket hun normalt ALDRIG ville gøre) eller løbe hen og skræmme nogle mennesker.I starten syntes jeg også, at det var sødt, men efter episoden hvor hun efterfølgende stod og gøede længe af os (ikke sådan et “pas på” gø, som vi har set når vi andre leger i en pool, men sådan et “hvem er I? Gå væk” gø).
    Men du kan sagtens have ret i, at hun måske bare er glad – det er bare ærgeligt, for min kæreste bor i centrum af København og vi kan ikke have, at hun løber hen til andre mennesker :(

 4. Må man godt låne ham? Hvor var det dog kært :-) – ham skal du være glad for – og det her skal du huske, når han engang bliver ramt af den særlige ondartede mande-influenza :-P

 5. Dejligt at se, at der findes flere af den race, sådan en har jeg nemlig også herhjemme! ;-) Virkelig en sød handling og lige hvad man har brug for når man er sløj, that’s amore!

 6. Uhhiiii det er SÅ sødt. Det er dejligt med en god mand, når man er skidtmads.
  Og ihh hvor jeg godt kender det med at være syg og have ondt af sig selv, fordi det er så kedeligt. Rigtig god bedring til dig. Sender god energi og karma herfra Nørrebro.

 7. Det er den pæneste (drenge)håndskrift jeg har set! Og så står der også noget pænt. Ikke dårligt:)

 8. Orgh hvor er det dog sødt! Min kæreste fik promte et link og besked på at tjekke dit seneste indlæg – det gør jo ikke noget, han får et par fif til hvordan man bedst muligt gør en syg kæreste glad (omend også oftere syg)! (:

 9. Nååårh hvor sødt! Elsker også når min kæreste gør den slags. Er vist selv lidt for dårlig til det når jeg tænker mig om.

 10. For hulan! Hvor fint :)
  Rigtig god bedring til dig.
  Kan sympatisere med dig – ligger også syg (dårlig timing når vejret er så smukt), men mangler desværre en kæreste (eller bare en eller anden) , der gad stille et lignende arrangement til rådighed! ;)
  Klem fra Vesterbro

 11. Årh, sådan en kæreste vil jeg også ha’. Bliver jeg bandlyst hvis jeg spørger hvad en kartoffelkage er? Tror aldrig jeg har smagt sådan én, men lækker ser den ud (så vidt jeg kan se)! :-)

 12. Ejjj, en sød kæreste du har. Bare jeg havde sådan en :)

  God bedring. Håber du snart bliver helt rask.

 13. Line-Malou, folkeskoleelev, 14 år, lever i en dyrezoo (3 hunde og to katte).
  Jeg har helt ærlig ingen ide om, hvilket indlæg, jeg skal linke til. For jeg synes alle dine indlæg er suuuuuuper fantastiske, og hvis jeg prøver at komme i tanke om et indlæg, som har gjort indtryk på mig, så er der jo 1000-vis! Jeg håber, jeg alligevel får lov at være med i konkurrencen. For den beskriver jo også dig! Personligt, personligt, personligt! :-)