Figs n’ eggs

Dagens morgenmad. Yoghurt med friske figner, sesam og honning, dertil blødkogte æg og pebermyntethe.

Har det heldigvis endelig lidt bedre, men prøver at tage den lidt med ro alligevel i dag. Ellers kan det vist blive ved, det var tilsyneladende fejlen i sidste uge.

I går aftes fik jeg endelig svaret på jeres dejlige kommentarer fra den sidste uges tid, det er så fedt at I kommenterer og hele dialogdelen er jo netop noget af det blogs kan i modsætning til de traditionelle medier, så det vil jeg gerne værne om og derfor er det højt på min prioriteringsliste, at få svaret på det meste. 

Husk at kigge forbi senere, har et lille overraskelsesindlæg oppe i ærmet ;)

Todays breakfast: Yoghurt with fresh figs, sesame seeds and honey accompanied by soft boiled eggs and mint tea.

(Visited 159 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Uh, det ser bare suuuper lækkert ud! Det må jeg prøve en morgen. Det er en god idé med æg til – har altid problemer med at blive ordentligt mæt med kun yoghurt om morgenen. Plejer altid at komme havregryn på. Men det der ser meget mere lækkert ud – det skal helt sikkert prøves :)

  2. hmhm det ser indbydende ud – den skal testes asap;) var i Paris i weekenden (fantastisk solskin også..) på apoteket så jeg en fin æske ved disken med figner fra det franske mærke Dukan og var lidt hurtig og købte den – da jeg kom hjem – så jeg til min overraskelse – det var slanke tabletter og ikke the ;) men har det med at købe alt med figner!.. det kan være de skal mikses i en fremtidig smoothie ell. kombineres med ovenstående for ikke at gå til spilde ;) Go’ bedring.