look of the day: happy

Outfit details: Dress Bon’A Parte (gave/gifted)// coat Zara// boots Palladium// bag Mulberry// sunglasses Karen Walker

Jaja, denne omgang dagens blev med mobilkamera, bedre end igenting eller hvordan?

Og wow! I er jo helt ustyrligt vidunderlige! Er blæst fuldstændig bagover takket være jeres søde, sjove og indtagende kommentarer til forrige indlæg. For det første kender I tilsyneladende bloggen bedre end jeg selv og for det andet er I en helt fabelagtig, broget flok. Tak tak tak <3 Det var den bedste fødselsdagsgave bloggen og jeg kunne tænke os!

Jeg har langt om længe fået det godt igen og har nydt dagen. Har bl.a. været på visit hos min mor og mormor, gjort rent (ved godt det er sært, men jeg elsker at gøre rent), gået en lang tur på stranden i det dejlige vejr med Penny Plums og så har jeg læst jeres kommentarer og blevet rigtig rørt. Nu vil jeg hoppe i køkkenet og bage lidt. Kan I gætte hvad? Og så skal jeg vist ellers bare tage den med ro, lytte til musik og drikke kold hvidvin og klappe hunden og manden.

Rigtig god fredag aften til jer <3

(Visited 176 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

9 Kommentarer

 1. Skal du bage cupcakes??! ;)

  God weekend Emily og hvor er det sjovt at læse kommentarer til din konkurrence.. :)

 2. Du ser skøn ud!

  Jeg glæder mig forresten enormt meget, til at se resten af din taske samling.

  Forresten synes jeg det er en fed måde du har opstillet konkurrencen på. De svar man giver kommer lige fra hjertet, samtidig med at man skulle gøre andet end at “bare” skrive sit navn. ;-)

  Ha’ en skøn weekend til dig(Og selvfølgelig alle i andre :-))

 3. Like, der er lidt 90´er over looket og så er det et smukt hår, det klæder dig!. Er sygt jaloux på dine smukke ben!

  (ps. er det underligt at jeg synes døren i baggrunden er virkeligt smuk?!!)

 4. Jeg er også helt vild med jakken. Det er lige sådan en, som jeg virkelig gerne ville have i år i marineblå.. Øv, hvorfor kan jeg aldrig finde en :-(